Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2019. 03:43

lala3

🦉 gdje ste? Evo nas ima 8 u sobi 🙈.. jedna hrce 🤯🤯🤯, a mi ostale ne mozemo spavati.. Do 12 sam bila budna, pa ustajala u wc i evo vec sat budna opet.. Ne znam kako cu sutra funkcionisati..

Tu na istom mjestu i istoj adresi 😵😵😵😵 bas ti je divno 

05. Studeni 2019. 03:44

lala3

Da je mogu snimiti da cujete 🤣🤣🤣, ovo u zivotu nisam cula, prvo jednim tempom hrce, pa onda za kraj promijeni ritam 🤣🤣🤣, od muke bi sad sjela i smijala se

Snimi za uspomenu 😂😂😂

• Pikulica19
    05. Studeni 2019. 04:36

lala3

🦉 gdje ste? Evo nas ima 8 u sobi 🙈.. jedna hrce 🤯🤯🤯, a mi ostale ne mozemo spavati.. Do 12 sam bila budna, pa ustajala u wc i evo vec sat budna opet.. Ne znam kako cu sutra funkcionisati..

8 u sobi, 🙄🤯😬.... Ja bi def imala cepice... Uzas 😣🙉
    Imala sam kratko vrijeme i ja, a sto li ga zena voza i onda stane ta pa krene druga, ali to je bilo kratko... Dobro je da imam super san... 

• Pikulica19
    05. Studeni 2019. 04:44

Ayla, Venus, lala 🥰😘
    … 
    Zara ma brzo ces i ti, lakse je kad si kuci a ne da iscekujes 12 dana u bolnici ko ja i stojis na mrtvoj točci... Ali ja sam samo bila sigurnija to me drzalo ovdje jakom kao i sinoc od cijelog uzbudjenja i svega malena mi se uspavala cijeli dan i ne osjetim ju nakon svega, odem do sestre i odmah mi provjeri i ja mirna... Ljepotica uspavana  🥰🥰🥰

lala3
    05. Studeni 2019. 06:07

Evo je jutros ustala i prica kako je slabo spavala 🤯🤯🤯, cula ovo, cula ono.. nije mi jasno zena samo sto vidi jastuk, spava i hrce Boze sacuvaj.. ja jutros ko da me voz pregazio.. Pikulice ja bih sad potpisala da me porode, toliko sam nestrpljiva 🙈

• Jeja4
    05. Studeni 2019. 06:16

Jutro, ja budna od 4:30, ne valja poceati razmisljati u to vrijeme, jos me i ovo malo u busi pocelo lupati.....sad kad bi spavala, polako ustajanje, spremanje i malu u vrtic. Nakon toga se vracam na spavanac. 
    Danas usla u 39 tj, tj 38+0. Kolika je beba, mogla bi se odmah poroditi ali neka jos ostane barem tjedan dva unutra.

• Jeja4
    05. Studeni 2019. 06:18

lala3

8 u sobi 😱? U kojoj je to bolnici tako natrpano?
    Obavezno cepice za usi nabaviti. Oni ipak saniraju buku pa se da spavati. Mm hrce ko slon i bez cepica bi bilo nemoguce trpiti tu buku 🤪🤣

LollyBB
    05. Studeni 2019. 07:53

ReginaP

Ima li tko savjet gdje parkirati kada se ide u Klaicevu? Imamo u istom danu pregled ujutro i popodne pa mi se bas ne uzima taxi 4 puta 🤯

Tamo je horor. Ako imaš sreće u okolnim ulicama, super. Ja sam parkirala na onom velikom parkingu kad produžiš Klaićevom prema zapadu, Trg/park Franje Tuđmana se zove, mislim. I tamo je oko podne bila gužva, ali sam se uspjela ubaciti. Od tamo pješice možda 10 min to bolnice. Isto tako, iznenadilo me da nemaju lift. Imaju valjda u jednom krilu bolnice, ali na onom glavnom ulazu nemaju pa ili vuci kolica s nekim ili kruži oko bolnice do tog dijela di je lift. 

LollyBB
    05. Studeni 2019. 07:56

Svim curama koje su u niskom startu, sretno! Jučer sam bila skršena. Mali nije spavao, nosila ga, vozila, pjevala, ljuljala..show program sam izvodila. Navečer kad je muž došao sam se samo srušila u krevet i rekla mu nek preuzme pelene i bočice.

october30
    05. Studeni 2019. 08:56

Moja sestra je izdajala u one posudice za urin sto kupis u ljekarni, ima par velicina...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.