Aurora hvala ti... 🥰
Ja ne mogu zaspati koliko sam uzbudjena cijeli dan, a moram odspavat jer sam umorna cijeli dan.
Zara a bas sam mislila da cemo na isti dan kako nam je sve i krenulo nekako podjednako... Jos ima nade za tebe sutra 😁😁😁😁
Aurora hvala ti… 🥰
Ja ne mogu zaspati koliko sam uzbudjena cijeli dan, a moram odspavat jer sam umorna cijeli dan.
Zara a bas sam mislila da cemo na isti dan kako nam je sve i krenulo nekako podjednako… Jos ima nade za tebe sutra 😁😁😁😁
Draga, sretno ti! Jako sam uzbudjena zbog tebe...valjda jer smo iste u dan, a ti ces sutra drzati svoju bebicu u rukama 🤗
Stvarnooo?🤔 nisam znala, onda ce bit da se smije davat, al da je ovo marketinski trik (kako bi potrosili sto vise hrane). Iako cu ja nastavit bacat. Pa nakon sat vremena se i previse ohladi, a ne nakon cijele noci 😮
Daa i jos ja rekla pa ledeno je mljeko oni meni pa to je sobna temp 🙄🙄 i onda svi pisu kako mora biti idealne temp 37 mislim ko je ovdje lud, ja sam znala bacati i traziti novo ako bi stvarno dugoo stajalo pa to smrdi uzas
Boze bas svasta. Daa, kao mora bit 37. Jel ti mjeris ili probavas?
Na ruki ja to probavam na zilama 😂😂
Ahaa 😃
Ja onim digitalnim toplomjerom, al uvijek i probam uz to 😯
Kako mislis probas? Popijes mali ili?
🦉 gdje ste? Evo nas ima 8 u sobi 🙈.. jedna hrce 🤯🤯🤯, a mi ostale ne mozemo spavati.. Do 12 sam bila budna, pa ustajala u wc i evo vec sat budna opet.. Ne znam kako cu sutra funkcionisati..
Da je mogu snimiti da cujete 🤣🤣🤣, ovo u zivotu nisam cula, prvo jednim tempom hrce, pa onda za kraj promijeni ritam 🤣🤣🤣, od muke bi sad sjela i smijala se
Sortiraj odgovore
Najstariji