Svim curama koje su u niskom startu, sretno! Jučer sam bila skršena. Mali nije spavao, nosila ga, vozila, pjevala, ljuljala..show program sam izvodila. Navečer kad je muž došao sam se samo srušila u krevet i rekla mu nek preuzme pelene i bočice.
Moja isto 🤪🤪. Bila sam strgana i očajna, što ne znam svoje dijete uspavati. Baš sam se jadno osjećala.
Pikulice sretno danas!!!!!
Ja onim digitalnim toplomjerom, al uvijek i probam uz to 😯
Kako mislis probas? Popijes mali ili?
Da, nagnem iznad usta pa ciljam hahaha 😂 ne vjerujem ja tom digitalnom bas 😂

Je li rano da beba od 2 tj vec ima grceve? Il moze bit da je muci stomacic od klavocina koji pijem, ako ode u mlijeko?
Ima bar 2 put dnevno zadnjih dana epizode kad place i nervozna je i vidim da grcevito skuplja nogice uz sebe. Onda se malo smiri kad je nosamo i masiramo stomacic. Bas sam tuzna, inace pre mirna bebica, tako mi grozno gledati kako se muci i place. Jos bi joj danas trebali uvesti babytol a cula sam da i on moze izazvati grceve 😭😭
Bi li joj biogaia pomogla malo stomacicu u slucaju da smetaju moji antibiotici?

Noemi, znaci i tvoj se nabocicava poslije kupanja…jucer mm digao frku da se mali prejeo jer je gutao dok je spavao pa se pribudio placuci nakon 20min i kakao….kao, ne sviđa se ti njemu…pa reko nije jeo svih sat i po, gdje bi mu to sve stalo
Haha da, cak i ak jede sat vremena prije, jedva doceka da se obuce poslje kupanja da moze jest, unervozi se dok ne krene jest 😂 pa pokusam tempirat da je kupanje 2h nakon hranjenja, pa da je ipak neki razmak izmedju obroka.

Ma najbolje men na zilama i nebuni se da joj vruco al kako je bocica staklena i na njoj odma primjetim jel vruco jako
Noemi, znaci i tvoj se nabocicava poslije kupanja…jucer mm digao frku da se mali prejeo jer je gutao dok je spavao pa se pribudio placuci nakon 20min i kakao….kao, ne sviđa se ti njemu…pa reko nije jeo svih sat i po, gdje bi mu to sve stalo
Haha da, cak i ak jede sat vremena prije, jedva doceka da se obuce poslje kupanja da moze jest, unervozi se dok ne krene jest 😂 pa pokusam tempirat da je kupanje 2h nakon hranjenja, pa da je ipak neki razmak izmedju obroka.
Ja svoju i nahranim al kad se okupa opet jedva ceka jesti, valjda od vode bude gladna 🤷♀️ isto kao i mi od mora kad odemo a i znam da kad se idem kupati prvo to obavim ne poslje jela jer onda opet mogu jesti 😂😂
Pikulice sretno danas 😘
Bas je lijep datum 5.11. 🥰
Ja bila u TA, cak nisam puno cekala, sve je ok, kontrola za tjedan dana ako ne rodim do tada

Ma najbolje men na zilama i nebuni se da joj vruco al kako je bocica staklena i na njoj odma primjetim jel vruco jako
Da, moje su plasticnre pa je teze skuzit 🤔

Moja curka je jutros do 4h cvrkutala jucer je cijeli dan prespavala i naravno sinoc joj se ne spava, u 3h ja ju hranim ona se smije i od muke odem zapaliti cigar jer sam bila vise premorena ona lezi u kindaču i smije se na sav glas od muke sam se i ja smijala i naravno u 10 se vec budila i mm ju nahrani i nastavi s cvrkutanjem i dode majka i podruzila se s njom 15min i onda je postala nervozna jer bi spavala i popila malo mljeka i evo zaspala, a ja odoh da kuham bocice i peglat njezin ves ako skupim snage 😵😵
Da, moje su plasticnre pa je teze skuzit 🤔
Da jedino sto plastika duze zadrzava toplinu u staklenoj se za cas ohladi 😐
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji