Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    05. Studeni 2019. 19:42

Btw.nakon onog pustog depiliranj prije svakog pregleda i na kraju trudnoce ja sam bice navikla da je sve extra uredno svako par dana tako da su me izludile dlake ispod reza nakon 2tj sto nista nije taknuto 😂
    I nisam odolila i jucer sam se aparatom malo sredila, samo skratila bez full depilacije i odmah se bolje osjecam. Plus sjest na wc solju i vidit se dole nakon par mjeseci sa stomakom - neprocjenjivo. Nema vise muke s dizanjem nogu i ogledalom 😂

Venus
    05. Studeni 2019. 19:59

Je li jos nekoj bilo vruce nakon poroda stalno? Mi doma grijemo umjereno skroz, bude u kuci oko 22-24 stup, al ja sam dan i noc u gacicama i potkosulji, i opet se budim mokrog vrata i jastuka. I znojim se jace i treba vise i cesece dezedorans 🤨

Vrapčić123
    05. Studeni 2019. 20:16

Pozdrav cure, imam pitanje jedno za vas obzirom da ste mnoge već rodile... Naime zanima me spremanje uzorka krvi iz pupkovine, je li koja sačuvala uzorak? Kakva su vam iskustva? Gdje ste spremile? Kolika je cijena? Hvala puno! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    05. Studeni 2019. 20:17

I čestitam vam na rođenim bebicama ❤️💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Frajla
    05. Studeni 2019. 20:24

Aurora87

Frajla

Aurora87

Evo mene s pregleda…sve je ok, lijepo sam zasivena, samo malcice zategnuto…🙈. Kaze gin da u pocetku moram lubrikant koristiti kod odnosa…ja reko, pa jel to ko u onom vicu, daj sav vise, mozda muz trazio jer je bio tamo a da ja ne znam🤣😱. I rekao mi da vjezbam kegelove, da sjednem na neku stolicu i stavim lopticu među koljena pa da ju pritiscem, da vjezbam zdjelicu preventivno. Kaze bolje raditi na prevenciji nego lijeciti. A ja evo sjela i prekrizila noge. Moram naci neku lopticu😁. Pitala sam jel mogu sad imati vec odnose, kaze mogu..al ja nekako nisam bas za akciju…kako vi zenske koje ste rodile, jeste li vec u pogonu?🤣

Super sto se sve vratilo na mjesto
    Ja znam za onu foru dok piskis da mlaz zaustavis i onda opet nastavis. Zvuci banalno, al u pocetku nakon 2-3 put ne mozes uopce do kraja zaustaviti 🙈

E, pa to mi je i on rekao…ali ja s tim nemam problema uopce otkad sam rodila.

To je isto za prevenciju, neki oblik kegelovih valjda ili tak nesto, u svakom slucaju jaca taj misic dolje 😉

• Zara88
    05. Studeni 2019. 20:43

Venus

Je li jos nekoj bilo vruce nakon poroda stalno? Mi doma grijemo umjereno skroz, bude u kuci oko 22-24 stup, al ja sam dan i noc u gacicama i potkosulji, i opet se budim mokrog vrata i jastuka. I znojim se jace i treba vise i cesece dezedorans 🤨

Ma ja jos nisam rodila, ali zadnji par tjedana se jako znojim tijekom noci i to na dekolteu i ispod vrata...strasno nesto, a uopce ne grijemo spavacu sobu i jos nam prozor bude lagano otvoren. Hormoni valjda

• Zara88
    05. Studeni 2019. 20:44

Pikulice gdje si? Nadam se da je sve uredu. Javi nam se 😘

C1M4
    05. Studeni 2019. 20:53

Vecer cure, oprostite sta upadam, ali zanima me je li koja koristila od vas reflustat gel u trudnoci protiv zgaravice? Ako je, jel mi mozete reci kako ste ga koristile? Hvala vam puno🙏

Frajla
    05. Studeni 2019. 20:56

C1M4

Vecer cure, oprostite sta upadam, ali zanima me je li koja koristila od vas reflustat gel u trudnoci protiv zgaravice? Ako je, jel mi mozete reci kako ste ga koristile? Hvala vam puno🙏

Ja ga cuclam 🙊
    Ne kuzim ovo kako? 🤔 pocuclam tu vrecicu kad me uhvati.....on radi kao taj cep na zelucu, drzi neko vrijeme, nije bas da ce jedan drzati cijeli dan

C1M4
    05. Studeni 2019. 21:00

Frajla

C1M4

Ja ga cuclam 🙊
    Ne kuzim ovo kako? 🤔 pocuclam tu vrecicu kad me uhvati…..on radi kao taj cep na zelucu, drzi neko vrijeme, nije bas da ce jedan drzati cijeli dan

Pise znaci 1-2 nakon glavnih obroka i prije spavanja pa mi nije jasno.. Jel smijem recimo nakon vecere dvije vrecice pa opet prije spavanja dvije ili? Jer me vec par dana ubija i danas je vec kriticno i ne mogu vise izdrzat.. Nakon vecere sam jedan taj gel popila pa bi sad prije spavanja dva ako smijem jer me jako pece pa da me ne probudu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.