Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    05. Studeni 2019. 09:39

LollyBB

ReginaP

Ima li tko savjet gdje parkirati kada se ide u Klaicevu? Imamo u istom danu pregled ujutro i popodne pa mi se bas ne uzima taxi 4 puta 🤯

Tamo je horor. Ako imaš sreće u okolnim ulicama, super. Ja sam parkirala na onom velikom parkingu kad produžiš Klaićevom prema zapadu, Trg/park Franje Tuđmana se zove, mislim. I tamo je oko podne bila gužva, ali sam se uspjela ubaciti. Od tamo pješice možda 10 min to bolnice. Isto tako, iznenadilo me da nemaju lift. Imaju valjda u jednom krilu bolnice, ali na onom glavnom ulazu nemaju pa ili vuci kolica s nekim ili kruži oko bolnice do tog dijela di je lift.

Znaci moram ici sat vremena prije da stignem naci parking i dovuci se  na kat 😓😓😓 najbolje da kampiram tamo do popodnevnog pregleda 

Venus
    05. Studeni 2019. 10:01

Jutro cure, ja zaspala u 4 kad je mala dojila, i ona spavala kraj nas do 8, probudila se i evo dosad sam je dojila, presvukla i napokon je zaspala u kreveticu. To samo trpa ruke u usta ko da nije vidilo mlika godinu dana 🤪

Kad ste vec kod hrkanja, ja sam u splitu imala super cimericu i sve su sobe samo s dva kreveta i svaka soba svoj wc. Ja inace nikad ne hrcem, mozda par puta godisnje kratko kad me opere bas zestoki umor. I znate kako sestre dolaze svako mala, nama su tri put dnevno mjerile fibru. I nakon jedne neprospavane noci i dana s bebom, dolazi popodne sestra i daje toplomjer a ja nista. I poslije mi cimerica prica kako sam ko pijana spavala, hrkala osamuceno na ledjima, da mi ej sestra 3 puta donosila da mjerim fibru, i budila me “gospodjo” a ja nista 😂😂 i kako sam treci put napokon uzela toplomjer, i stavila ga sebi na stomak i nastavila spavat. I da je sestra odustala, a njih dvije se udavile od smijeha 😅☺️

• Loptica10
    05. Studeni 2019. 10:49

LollyBB

Svim curama koje su u niskom startu, sretno! Jučer sam bila skršena. Mali nije spavao, nosila ga, vozila, pjevala, ljuljala..show program sam izvodila. Navečer kad je muž došao sam se samo srušila u krevet i rekla mu nek preuzme pelene i bočice.

Moja isto 🤪🤪. Bila sam strgana i očajna, što ne znam svoje dijete uspavati. Baš sam se jadno osjećala.
    Pikulice sretno danas!!!!! 

• Noemi1
    05. Studeni 2019. 10:57

ayla

Noemi1

Ja onim digitalnim toplomjerom, al uvijek i probam uz to 😯

Kako mislis probas? Popijes mali ili?

Da, nagnem iznad usta pa ciljam hahaha 😂 ne vjerujem ja tom digitalnom bas 😂

Venus
    05. Studeni 2019. 11:38

Je li rano da beba od 2 tj vec ima grceve? Il moze bit da je muci stomacic od klavocina koji pijem, ako ode u mlijeko?
    Ima bar 2 put dnevno zadnjih dana epizode kad place i nervozna je i vidim da grcevito skuplja nogice uz sebe. Onda se malo smiri kad je nosamo i masiramo stomacic. Bas sam tuzna, inace pre mirna bebica, tako mi grozno gledati kako se muci i place. Jos bi joj danas trebali uvesti babytol a cula sam da i on moze izazvati grceve 😭😭

Bi li joj biogaia pomogla malo stomacicu u slucaju da smetaju moji antibiotici?

• Noemi1
    05. Studeni 2019. 11:40

Aurora87

Noemi, znaci i tvoj se nabocicava poslije kupanja…jucer mm digao frku da se mali prejeo jer je gutao dok je spavao pa se pribudio placuci nakon 20min i kakao….kao, ne sviđa se ti njemu…pa reko nije jeo svih sat i po, gdje bi mu to sve stalo

Haha da, cak i ak jede sat vremena prije, jedva doceka da se obuce poslje kupanja da moze jest, unervozi se dok ne krene jest 😂 pa pokusam tempirat da je kupanje 2h nakon hranjenja, pa da je ipak neki razmak izmedju obroka. 

05. Studeni 2019. 11:44

Noemi1

ayla

Noemi1

Ma najbolje men na zilama i nebuni se da joj vruco al kako je bocica staklena i na njoj odma primjetim jel vruco jako

05. Studeni 2019. 11:47

Noemi1

Aurora87

Noemi, znaci i tvoj se nabocicava poslije kupanja…jucer mm digao frku da se mali prejeo jer je gutao dok je spavao pa se pribudio placuci nakon 20min i kakao….kao, ne sviđa se ti njemu…pa reko nije jeo svih sat i po, gdje bi mu to sve stalo

Haha da, cak i ak jede sat vremena prije, jedva doceka da se obuce poslje kupanja da moze jest, unervozi se dok ne krene jest 😂 pa pokusam tempirat da je kupanje 2h nakon hranjenja, pa da je ipak neki razmak izmedju obroka.

Ja svoju i nahranim al kad se okupa opet jedva ceka jesti, valjda od vode bude gladna 🤷‍♀️ isto kao i mi od mora kad odemo a i znam da kad se idem kupati prvo to obavim ne poslje jela jer onda opet mogu jesti 😂😂 

Frajla
    05. Studeni 2019. 11:48

Pikulice sretno danas 😘
    Bas je lijep datum 5.11. 🥰
    Ja bila u TA, cak nisam puno cekala, sve je ok, kontrola za tjedan dana ako ne rodim do tada 

• Noemi1
    05. Studeni 2019. 11:49

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ma najbolje men na zilama i nebuni se da joj vruco al kako je bocica staklena i na njoj odma primjetim jel vruco jako

Da, moje su plasticnre pa je teze skuzit 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.