Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Studeni 2019. 01:37

Noemi1

ayla

Tu sam, fresh novosti nema 😁 bavim se bebačom i provodimo vrijeme s muzem.. Kako je vrijeme bljak tako i ja, nes me probava muci 😣😣 sinoc me u pol 3 prob i jutros u 9 da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 🤪🤪

😂😂 ciscenjee, cuj nes se cistit mora. Ja sam bar prozore ocistila. 2 kom. Ostala su jos 2 ak netko hoce 🤔

Nisam ja pisala o nikakvom ciscenju 😂🤷‍♀️

• Noemi1
    04. Studeni 2019. 02:59

ayla

Noemi1

ayla

Tu sam, fresh novosti nema 😁 bavim se bebačom i provodimo vrijeme s muzem.. Kako je vrijeme bljak tako i ja, nes me probava muci 😣😣 sinoc me u pol 3 prob i jutros u 9 da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 🤪🤪

😂😂 ciscenjee, cuj nes se cistit mora. Ja sam bar prozore ocistila. 2 kom. Ostala su jos 2 ak netko hoce 🤔

Rekla si da te probava mucila sinoc i jutros, nas kak kazu neke zene da je to ciscenje pred poorod 😂

04. Studeni 2019. 03:16

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Rekla si da te probava mucila sinoc i jutros, nas kak kazu neke zene da je to ciscenje pred poorod 😂

😂😂😂😂 Pa da zato sam i nap da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 😂😂😂 

• Pikulica19
    04. Studeni 2019. 07:17

Frajla

Nema pikulice danas 🤔
    Mozda je onaj ananas nesto pokrenuo 😎

Nije, imala sam bas uposlen dan ulaz/izlaz 🤣🤣🤣🤣

• Pikulica19
    04. Studeni 2019. 07:21

Kengurica

Pikulice nisam u toku. Otvorila si se? Meni su prek noci bile lagane kontrakcije, a sutra pocele jace.

Jos prije 10dana sam bila 3cm, sad nezzz  koliko jer vise ne guraju prstice 😁😁😁😁😁

• Pikulica19
    04. Studeni 2019. 07:25

Noemi1

Frajla

Kengurica

Venus hvala. Ma ne sikiram se zbog produzenog boravka, samo neka mi je on dobro. Dojim i to sam jako sretna da nam zasad ide. Hvala na tjesenju. Super da tebi ide dojenje unatoc carskom.
    Ovdje te na viziti bas i ne pitaju nista nego kako ste i bace pogled. Kako sam vec prekjucer ja bila kao za otpust vise me ne gledaju. Nije mi nitko gledao trbuh za dijastazu. Zna netko nesto o tome, o stezniku?

Na sv duhu recimo ide fizijatrica i gleda svima jel ima dijastaze, sto sam skuzila da kod drugih nije bas praksa
    Al s druge strane dolje nitko ni ne zaviri, samo pitaju jeste dobro i aj bok

Boze bas cudno. Kod nas ne gledaju uopce dijastazu. A dole malo provire na viziti pred polazak doma.

Ovdje u Vinog. isto ide fizioterapeutica i gleda trbuh i pokazuje vjezbice, i meni je pokazala za loptu i te cucnjeve i tako to..... 

• Kengurica
    04. Studeni 2019. 07:42

Update: u Petrovoj ti definitivno ne gledaju dijastazu. Nula bodova.

Frajla
    04. Studeni 2019. 08:29

Dinah

Frajla zbog hormona, dojenja, starijeg sina?
    Meni je bilo jedno vrijeme bas tesko jer necemo imati bas nikakvu pomoc. Ali proslo me. Nakuhala sam nesto pa zamrznula, jednostavno nesto ce muz, imamo i razne dostave 🙈
    I meni je muka kad se sjetim hormona i suza, ali ali proci ce i to. Samo da krene vise 🙄
    Pikulica danima osjecam bh, ali nista. Jos malo nam samo strpljivosti treba. Sretno!

Hormoni me zadnji put nisu lupili na emocije (vise na znojenje i sl fizicke manifestacije), pa se nadam da cu ovaj put to izbjeci.
    Vise me frka opet tog umora, nespavanja, dojenja i jos uz to malo dijete. Al dobro, prezivili su drugi, pa budem i ja 😎
    Koliko ti imas slobodnog nakon poroda?

Dinah
    04. Studeni 2019. 08:33

Frajla

Dinah

Frajla zbog hormona, dojenja, starijeg sina?
    Meni je bilo jedno vrijeme bas tesko jer necemo imati bas nikakvu pomoc. Ali proslo me. Nakuhala sam nesto pa zamrznula, jednostavno nesto ce muz, imamo i razne dostave 🙈
    I meni je muka kad se sjetim hormona i suza, ali ali proci ce i to. Samo da krene vise 🙄
    Pikulica danima osjecam bh, ali nista. Jos malo nam samo strpljivosti treba. Sretno!

Hormoni me zadnji put nisu lupili na emocije (vise na znojenje i sl fizicke manifestacije), pa se nadam da cu ovaj put to izbjeci.
    Vise me frka opet tog umora, nespavanja, dojenja i jos uz to malo dijete. Al dobro, prezivili su drugi, pa budem i ja 😎
    Koliko ti imas slobodnog nakon poroda?

6 mjeseci samo 😭 plus 3 mj neplacenog ako hocu. Uzet cu. Ali radim samo vikendima tak da nije strasno. 

Frajla
    04. Studeni 2019. 08:36

Kengurica

Update: u Petrovoj ti definitivno ne gledaju dijastazu. Nula bodova.

Ma ja mislim da svaki gin to zna pogledati jel ima ili nema, stvarno nist posebno. Rekla nam je ruke naprijed i onak ko trbusnjak da napravimo, znaci samo malo naprijed da se misici napnu. I onda je s dva prsta pipnula po sredini trbuha (okomito) na gornjem dijelu i svakoj rekla koliko cm je razmak. Ako se dobro sjecam do 2 cm je ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.