Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    04. Studeni 2019. 08:38

Dinah

Frajla

Dinah

Frajla zbog hormona, dojenja, starijeg sina?
    Meni je bilo jedno vrijeme bas tesko jer necemo imati bas nikakvu pomoc. Ali proslo me. Nakuhala sam nesto pa zamrznula, jednostavno nesto ce muz, imamo i razne dostave 🙈
    I meni je muka kad se sjetim hormona i suza, ali ali proci ce i to. Samo da krene vise 🙄
    Pikulica danima osjecam bh, ali nista. Jos malo nam samo strpljivosti treba. Sretno!

Hormoni me zadnji put nisu lupili na emocije (vise na znojenje i sl fizicke manifestacije), pa se nadam da cu ovaj put to izbjeci.
    Vise me frka opet tog umora, nespavanja, dojenja i jos uz to malo dijete. Al dobro, prezivili su drugi, pa budem i ja 😎
    Koliko ti imas slobodnog nakon poroda?

6 mjeseci samo 😭 plus 3 mj neplacenog ako hocu. Uzet cu. Ali radim samo vikendima tak da nije strasno.

Malo stvarno 🙄
    Jel ti bar muz vikendima slobodan ili ce beba morati negdje na cuvanje?
    Jel idu stariji klinci u vrtic ili su doma?

• Jeja4
    04. Studeni 2019. 08:53

Jutro,
    Kakav gadan dan, dosla u TA mokra ko mis. Ima sigurno 10 ak zena, vec vidim da cu se nacekati ko i prosli puta, jos danas imam i uzv. Isla s vlakom do zapadnog, s autom ici, ne bi dosla do podneva od guzvi a o parkiranju da i ne pricam. 
    Zaspala tek oko pola 1. Taman se uspavam oko pola 11, muz dobije inspiraciju za pjevaanje i probudi me. Odem u boravak, kazem mu da zasuti, zadrijemam, mala tek u pola 12 dodje na spavanje, opet me probudi i onda naravno, zjaka. Bila sam ljuta ko pas. Najradije bi sad u TA malo odrijemala.

Frajla
    04. Studeni 2019. 08:56

Jeja4

Jutro,
    Kakav gadan dan, dosla u TA mokra ko mis. Ima sigurno 10 ak zena, vec vidim da cu se nacekati ko i prosli puta, jos danas imam i uzv. Isla s vlakom do zapadnog, s autom ici, ne bi dosla do podneva od guzvi a o parkiranju da i ne pricam.
    Zaspala tek oko pola 1. Taman se uspavam oko pola 11, muz dobije inspiraciju za pjevaanje i probudi me. Odem u boravak, kazem mu da zasuti, zadrijemam, mala tek u pola 12 dodje na spavanje, opet me probudi i onda naravno, zjaka. Bila sam ljuta ko pas. Najradije bi sad u TA malo odrijemala.

Slozi si jaknu ispod glave i ubij malo vrijeme 🤣
    Vani je bas koma, stvarno za nigdje ne ici
    Jel tamo ides na uzv posebno? Ja bi dobila (internu) uputnicu na pregledu prije i onda bi zapravo cekala u toj ambulanti za uzv, taman dok se tamo netko pojavi i odradi TA se vise manje rascisti i dok bi im dosla s nalazom primili bi me (jer me ujutro odma upisu kad dodem)

• Jeja4
    04. Studeni 2019. 09:06

Frajla

Jeja4

Jutro,

Slozi si jaknu ispod glave i ubij malo vrijeme 🤣
    Vani je bas koma, stvarno za nigdje ne ici
    Jel tamo ides na uzv posebno? Ja bi dobila (internu) uputnicu na pregledu prije i onda bi zapravo cekala u toj ambulanti za uzv, taman dok se tamo netko pojavi i odradi TA se vise manje rascisti i dok bi im dosla s nalazom primili bi me (jer me ujutro odma upisu kad dodem)

Dobila sam internu uputnicu za uzv e sad, da li cu prvo cekati pregled pa onda uzv i ctg, vidjet cu. Tek sam sad urin dala. 

Venus
    04. Studeni 2019. 10:29

Jutro cure, ja zaspala oko 3, onda imala nocnu moru da me da mazim bebicu u kreveticu do, a osjetim neku uzasnu musku kao ruku i povlaci me iz krevetica i neki jezivi strasni zvuk. Probudila se u 4 sva isprepadana, stisla se uz muza, onda beba oglandila i plakala. I evo od 7ipo na nogama, pomogla muzu malo pocistit jer cekamo patronaznu, a nje jos nigdje 😑

Jel glupo da nju pitam da mi pogleda stomak ima li te dijastaze? I jesu vama patronazne gledale grudi same i to, ja svaki put spominjem svoju upalu il mastitis i ona onako preko robe me odmjeri i nista, kaze masiraj.
    A ja cu izludit s ovom sisom jednom 😥
    Od srijede sam na klavocinu i jedino vise temp nemam, a ostalo sve isto. Vec 10 dana. Znaci takva mi se bolna gromada od sise napravi u roku dva sata da nemogu ni na bok lec vec moram na ledja. Sinoc se izdajala pa stavila ladni list kupusa na sat vremena, i u tih sat su se samo novi cvorici skupili. Jutros u 7 izdajala i u 9 je vec sve ko kamen, gromade bolne i velike ko marelica. A i bradavica me na toj strasno boli pa zadnja dva dana s ove samo izdajam i dajem na bocicu, a beba doji samo na drugoj manje problematicnoj cici.

Sta mislite bil mi sesirici pomogli? I koji su najbolji i gdje kupiti?

• Jeja4
    04. Studeni 2019. 10:33

Dobro, tlak je uredan. Opet doktorica otisla na odjel, opet beskrajno cekanje......jos dok uzv obavim i ako ce me na ctg slati, nikad kraja. Jos moram poslije u petrovu po nalaz za antitijela 

• Noemi1
    04. Studeni 2019. 10:34

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Tu sam, fresh novosti nema 😁 bavim se bebačom i provodimo vrijeme s muzem.. Kako je vrijeme bljak tako i ja, nes me probava muci 😣😣 sinoc me u pol 3 prob i jutros u 9 da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 🤪🤪

😂😂 ciscenjee, cuj nes se cistit mora. Ja sam bar prozore ocistila. 2 kom. Ostala su jos 2 ak netko hoce 🤔

Nisam ja pisala o nikakvom ciscenju 😂🤷‍♀️

Rekla si da te probava mucila sinoc i jutros, nas kak kazu neke zene da je to ciscenje pred poorod 😂

😂😂😂😂 Pa da zato sam i nap da nisam rodila vec bi mislila da cu rodit uskoro 😂😂😂

Skuzila sam, zato sam i rekla da se nest cistit mora. Ak ne cistia kucuu, bar crijeva 😝

Frajla
    04. Studeni 2019. 10:37

Jeja4

Dobro, tlak je uredan. Opet doktorica otisla na odjel, opet beskrajno cekanje……jos dok uzv obavim i ako ce me na ctg slati, nikad kraja. Jos moram poslije u petrovu po nalaz za antitijela

Bar si tlak rijesila 🍾
    Petrova ti je ionak od 2 🤪

Frajla
    04. Studeni 2019. 10:40

Venus

Jutro cure, ja zaspala oko 3, onda imala nocnu moru da me da mazim bebicu u kreveticu do, a osjetim neku uzasnu musku kao ruku i povlaci me iz krevetica i neki jezivi strasni zvuk. Probudila se u 4 sva isprepadana, stisla se uz muza, onda beba oglandila i plakala. I evo od 7ipo na nogama, pomogla muzu malo pocistit jer cekamo patronaznu, a nje jos nigdje 😑

Jel glupo da nju pitam da mi pogleda stomak ima li te dijastaze? I jesu vama patronazne gledale grudi same i to, ja svaki put spominjem svoju upalu il mastitis i ona onako preko robe me odmjeri i nista, kaze masiraj.
    A ja cu izludit s ovom sisom jednom 😥
    Od srijede sam na klavocinu i jedino vise temp nemam, a ostalo sve isto. Vec 10 dana. Znaci takva mi se bolna gromada od sise napravi u roku dva sata da nemogu ni na bok lec vec moram na ledja. Sinoc se izdajala pa stavila ladni list kupusa na sat vremena, i u tih sat su se samo novi cvorici skupili. Jutros u 7 izdajala i u 9 je vec sve ko kamen, gromade bolne i velike ko marelica. A i bradavica me na toj strasno boli pa zadnja dva dana s ove samo izdajam i dajem na bocicu, a beba doji samo na drugoj manje problematicnoj cici.

Sta mislite bil mi sesirici pomogli? I koji su najbolji i gdje kupiti?

Beba ti to puno bolje moze izvuci od izdajanja....po meni ti je bolje forsirati tu problematičnu cicu da ti izvuce. Idealno je da se bebi pravac nos-usta poklopi s pravcem krvga-bradavica jer ju onda najbolje izvlaci, pa ju probaj tako namjestiti

• Pikulica19
    04. Studeni 2019. 10:44

Ja sam otvorena 4cm i kaze mi prof. Košec da sam mentalno spremna i da sutra ujutro idem u radjaonu...
    Nema nitko sretniji od mene.... Weeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.