Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loptica10
    01. Studeni 2019. 14:45

Venus

Jutro, ma ostalo je jos tog crnog od bolnice par crtica, al ja i dalje povijam ranu, tako mi rekao i doktor koji mi je skidao savove, da drzim da me roba ne iritira, a i patronazna kad mi dolazi pokazala mi neke velike flaster gaze, taman prekrije cijeli rez i ima te ljepljive rubove, tako da nije jos to za skidanje, vec mislim i dok stoji na meni da me svrbi 😐

Dejo kakva je u tebe rana/oziljak? Meni je vodoravna crta, i uz nju okomite crtice (valjda od savova), s tim da po sredini reza pa na kozi iznad imam neku velicina otiska prsta ranicu, kao hematom, onako modro od prvog dana i odatle mi mrvicu curka na gazu,
    patronazna mi cistila octeniseptom, i kaze da je to sve ok.

Znam da ste pricale o kupusu, a za obloge radim tople mokre krpice dok se izdajam, a onda kad sve zavrsim hladni oblog. A zar nije spominjano i da kupus moze zaustavit laktaciju? 🤪 to sam negdje citala

Ja sam ti koristila kupus, stavljala ga 3 puta, po 2-3sata i spasio me.. I nije mi zaustavio laktacije, mlijeko ide normalno, bitno ga je na držati duže od 4-6sati na dan, bar je meni tako patronažna rekla. A imala sam bolove za poludit, temperatura 39 i završila na hitnoj. 

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 14:52

lala3

E cure da se i ja javim, prvo nisam jela picu zadnjih mjesec dana 😄.. Spremam se ici na pregled, ali mi je panika prava, bas me uhvatilo, stalno razmisljam sta ako me posalje u bolnicu 😥.. Vrtim po glavi milion scenarija i ne znam vise sta sa sebe da radim… Nadam se da ce biti ok… ☹

Danas imas pregled? 🤔a nece te valjda zadrzati 😐

lala3
    01. Studeni 2019. 14:55

Noemi1

lala3

E cure da se i ja javim, prvo nisam jela picu zadnjih mjesec dana 😄.. Spremam se ici na pregled, ali mi je panika prava, bas me uhvatilo, stalno razmisljam sta ako me posalje u bolnicu 😥.. Vrtim po glavi milion scenarija i ne znam vise sta sa sebe da radim… Nadam se da ce biti ok… ☹

Da, privatno kod dr... Pa ce ona dati svoju procjenu hocu li kod njih u bolnicu ili mogu izdrzati jos jednu sedmicu.. vec sam pricala o staroj posteljici... 

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 16:02

lala3

Noemi1

lala3

Da, privatno kod dr… Pa ce ona dati svoju procjenu hocu li kod njih u bolnicu ili mogu izdrzati jos jednu sedmicu.. vec sam pricala o staroj posteljici…

Da da, sjecam se 😐 a jooj aj drzimo fige da bude sve ok i da se vratis doma jos malo 🤞 javi nam kak je proslo

Venus
    01. Studeni 2019. 16:24

I mene zanima sta je s Lucom
    Ja sam puno bolje od jucer, od bolova jos jedino malo rana zapece, zateze tu i tamo, a ledja bole kad se saginjem/lezim. Tocno od mjesta uboda pa se siri okolo. I kako nam je sunce danas, a najavljuju kisu ostatak tjedna okurazila sam se u setnju s curicom i muzem. Prohodali smo lagano puzevim korakom po kvartu, sjeli na kavicu, i cak u dm uletili. Uru ipo bili vani i ja presretna, dan ispunjen, bebica je spavala cijelo vrijeme zadovoljno i osuncala lice 🥰

luce35
    01. Studeni 2019. 17:32

Stigla jutros moja curica, cekam da mi ju donesu na podoj.
    Javim se sutra s detaljima 😀

Venus
    01. Studeni 2019. 18:01

O Luce draga, cestitam od srca 💕 pretpostavljam da je ipak bio carski cim ti ju dovode naknadno na podoj.
    Kako god, sretno i brz oporavak!

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 18:11

luce35

Ajmeee cestitaaaam 😊😊😊 javljaj nam kako ste 😊

mc_zgb
    01. Studeni 2019. 18:22

luce35

Cestitaaam i brz oporavak. Cekamo cijelu pricu, nadam se da nije bilo grozno. 😊😘

Julie
    01. Studeni 2019. 18:22

Luce draga cestitam ❤️😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.