Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    01. Studeni 2019. 10:31

october30

Kod mene isto cijelu noc ti kao menstrualni grcevi, i pritisak dolje, pubicna kost me vec od prije boli. Pokusala sam se naspavat, koliko je moguce od piskenja svakih sat i pol al su se neki susjedi toliko svadjali da nisam mogla zaspat, muz naravno nis nije cuo, spavao ko top.
    Nakon pizze mogla bi danas po uzoru na manich razvuc pitu 😜

Ocemo danas neku krumpirusu? Hahha ja nisam nikad pravila, a Zara kaze da ce pravit pa mi se sad jede  (kontam da nisam nikad jela 🤷) jos cu i gladna na kraju ostat 😂
    Hahha a nitko ne bi danas rodio 😆 radije ce svi cekat jos jedan dan bar 😁

Venus
    01. Studeni 2019. 10:54

Ygritte znas li tocno naziv tog silikonskog? Ja koristim neke od Tosame vivapore velike flastere. Doktor mi rekao da se mogu tusirat i izbjegavat sampone pa posusit, a patronazna kaze da se jos perem parcijalno jer mi iz te neke hematom krastice curka malo krvi/zuto jednom dnevno na flaster. 
    A i neznam kako bih dok kosu perem, to traje bar 20min, samponi bi isli na ranu stalno 😕
    Nadam se da ce klavocin rijesit to curkanje pa da se mogu komplet okupat ko covjek.

Frajla koliko dugo se drzi te listove kupusa onda od puta, i jel svaki dan il par puta dnevno?
    Ona kad ogladni dobro vuce, samo mi pojede bradavice zilet desnima. Al kad se napune cice onda ide nagli mlaz i osjetim da ona brzo i glasno guta pa se zasiti za 10-15min, i dok jede opet za 2-3 sata meni vec sise bolne i ko baloni. Izdajam se na onu Lansinoh silikonsku vakum boca pumpicu sto si ti jednom link stavljala ovdje s online ljekarne. Al nikad se ne iscijedim bas do kraja mislim 🤪 ono omeksaju skroz, al opet se pune u sekund.

Noemi sta obuces malenom ispod tog medo odjelca, jel body i odjelce il onako pidjamicu?

I kad spominjete svi pizze, nisam je ja jela, jos probava nije dosla na svoje nakon carskog, pa ne smijem puno suho. Al eto sinoc nismo odolili pa je pala domaca tikvenjaca i krompirusa 😍😍😍

october30
    01. Studeni 2019. 11:12

Daaa... Jede mi se bas krompirusa... Nisam u trudnoci imala nikakvih posebnih zelja, al ovih zadnjih par dana sam ko provalija. Ako ne izadje mala skoro nabit cu vise kila nego do sada 😊

• Pikulica19
    01. Studeni 2019. 11:31

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Di su nam October i Luce? Ima li promjena kakvih? 🤔 pikuliice jel vjezbas sto? Jel se kod tebe sta pomaklo, osim selidbe po odjelu 😂

Imam osjecaj da sam sinoc imala kontrakcije kao menstrualne bolove i pol prema van isla… Sjecam se da sam u polusnu primila se za trbuh i boli….
    Okrenula sam se na drugu stranu gdje je sve nestalo.
    I evo sad sam budna i nista…. A jucer idem van na kavicu a prepone boleeeee hodam kao bacvu da sam jahala 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
    Mogla bih sad malo cucnjeve kad s wc-a dodjem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahhaha jel imas upualu misica od cucnjeva? 😜

Nemam, zacudo 😁😁😁😁

• Pikulica19
    01. Studeni 2019. 11:33

Deja1988

Pikulice-danas laganini😁😁😁😁🤗🤗
    Luce-a joj,sretno….nadam se da je lazna uzbuna,da se bar malo naspavas….😌
    Venus-da,skini si ljepilo sa medicinskim benzinom,ja sam odmah drugi dan,jer mi je odvratno to crnilo ljepljivo🙄😁 a s pranjem ce otici nakon 100god🙄
    Uf,bas te napalo sve,uzas…

Bas je tako i ovdje... Lagano 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Pikulica19
    01. Studeni 2019. 11:36

ygritte

Imam netko ovdje da nije jeo pizzu u zadnja dva dana 😆

JAAAAAA 🙋‍♀️
    Ali jela sam sve ostalo 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 11:45

Venus

Ygritte znas li tocno naziv tog silikonskog? Ja koristim neke od Tosame vivapore velike flastere. Doktor mi rekao da se mogu tusirat i izbjegavat sampone pa posusit, a patronazna kaze da se jos perem parcijalno jer mi iz te neke hematom krastice curka malo krvi/zuto jednom dnevno na flaster.
    A i neznam kako bih dok kosu perem, to traje bar 20min, samponi bi isli na ranu stalno 😕
    Nadam se da ce klavocin rijesit to curkanje pa da se mogu komplet okupat ko covjek.

Frajlakoliko dugo se drzi te listove kupusa onda od puta, i jel svaki dan il par puta dnevno?
    Ona kad ogladni dobro vuce, samo mi pojede bradavice zilet desnima. Al kad se napune cice onda ide nagli mlaz i osjetim da ona brzo i glasno guta pa se zasiti za 10-15min, i dok jede opet za 2-3 sata meni vec sise bolne i ko baloni. Izdajam se na onu Lansinoh silikonsku vakum boca pumpicu sto si ti jednom link stavljala ovdje s online ljekarne. Al nikad se ne iscijedim bas do kraja mislim 🤪 ono omeksaju skroz, al opet se pune u sekund.

Noemista obuces malenom ispod tog medo odjelca, jel body i odjelce il onako pidjamicu?

I kad spominjete svi pizze, nisam je ja jela, jos probava nije dosla na svoje nakon carskog, pa ne smijem puno suho. Al eto sinoc nismo odolili pa je pala domacatikvenjaca i krompirusa 😍😍😍

Ja ti obucem body dugih rukava i odjelce plisano sa stopalima, pa medo odjelce i dekica i zatvorim kosaru 😁

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 11:45

Pikulica19

ygritte

Imam netko ovdje da nije jeo pizzu u zadnja dva dana 😆

JAAAAAA 🙋‍♀️
    Ali jela sam sve ostalo 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Ti si zato hamburgere smazala 😂😂 sutiii, bolje jeses neg mi doma 😂😂

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 11:47

october30

Daaa… Jede mi se bas krompirusa… Nisam u trudnoci imala nikakvih posebnih zelja, al ovih zadnjih par dana sam ko provalija. Ako ne izadje mala skoro nabit cu vise kila nego do sada 😊

Hahahha ja i dalje radim mećave po hladnjaku 😂 i fino smo mi to grupno odredili sta cemo kuhat 😂😂😂😂

ygritte
    01. Studeni 2019. 12:26

Zovu se Mepiform, ali to je da bolje zaraste oziljak i okolna koza, neznam jel smije ako krvaris i imas hematome, ja to nisam imala 🙄 Skupi su, dodju 500kn ali nose se 4-6 mjeseci i to ti je kolicina za cjeli taj period. Ne drzi ih bas puno ljekarna pa ne znam gdje u splitu ih ima al neke ljekarne ti naruce ak ih zamolis.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.