Luce cestitam, bas me interesuje kako je proslo...
Evo i ja sa kontrole stigla, EPH gestoza i hospitalizacija u ponedjeljak, da ne idem u dezure preko vikenda, a i da uđem u 39 tt.. Svakakvi ishodi su moguci, ali moja dr kaze, vjerovatno me nece dugo drzati u tom stanju.. inducirat ce porod po njenoj pretpostavci, ali opet nista ne znam do ponedjeljka...
Stigla jutros moja curica, cekam da mi ju donesu na podoj.
Javim se sutra s detaljima 😀
Cestitam 🥰😘
Luce cestitam, bas me interesuje kako je proslo…
Evo i ja sa kontrole stigla, EPH gestoza i hospitalizacija u ponedjeljak, da ne idem u dezure preko vikenda, a i da uđem u 39 tt.. Svakakvi ishodi su moguci, ali moja dr kaze, vjerovatno me nece dugo drzati u tom stanju.. inducirat ce porod po njenoj pretpostavci, ali opet nista ne znam do ponedjeljka…
Mozda ipak nesto krene samo od sebe 🤞😊 sretno!
Jucer ujutro poceo ispadati cep i setala sam po stepenicama cijeli dan. Jutros oko 4:30 krenila curkati voda i poceli trudovi odmah na 8 min. I u jednom jacem trudu oko 6 prsne vodenjak, mekonijska voda i pomalo me pripremili za radjaonu, nista od klistira. U 6:45 ulazim u boks 5 cm otvorena, trudovi na 5 minuta, za 2 sata sam na 8 prstiju, trudovi vec na 2 min, prodisavam to savrseno iako oci ispadaju. Pregledali su me 10 puta vaginalno u trudu, to mi je najgori dio i oko 9:45 otvorena skroz bebici osjete glavicu ali nazalost ne uspijeva izic i prebacuju me u salu na carski. Bilo im zao svima da je tako super islo a nisam uspjela.
Luce cestitam 😀 Jel to tocno na termin? 😉
Zao mi je zbog carskom, bas sam drzala fige da ovaj put bolje prodje. Al dobro bitno da ste vi ok. Kolika je curka velika?
Da bas na termin, ma u par sati se sve odigralo i steta da nije uspjela izic. Cura nije velika ipak, 3300 i 49
Stigla jutros moja curica, cekam da mi ju donesu na podoj.
Javim se sutra s detaljima 😀
Cestitam! 😍🤗
Luce, čestitam od srca! Uživaj u svojoj mrvici i brzi oporavak želim!
Venus, ja sam stavljala kupus više puta dnevno po nekoliko sati. Spasio me.
Pričalo se o pizzi ovih dana. Sinoć smo muž i ja mljackali pizzu domaće izrade.
Danas smo otišli u Slavoniju u posjet rodbini. Ukupno 300 km odvaljeno, a beban je to odradio ko veliki. Uglavnom je spavao. Pravi mali putnik. :)
Drage cure, evo da vam se i ja napokon pridruzim ☺️
Citam vas i pratim negdje od 17-og tjedna trudnoce a sada sam 31+3 🙈Ovo mi je prva trudnoca i kako se priblizava kraj tako se sve vise plasim poroda i kako ce to izgledati.
Imala sam dosta mucnina u prvim mjesecima trudnoce, a kako sam navikla biti dosta u pokretu i aktivna tako se sada brzo umaram i to mi tesko pada.
Inace, nosim curicu koja bi trebala stici oko nove godine 🥰
Takodjer sam se javila i na zimsku temu pa kopiram post od tamo i jako se veselim druzenju jer sam od vas vec naucila toliko toga sto nisam znala 🤩
Luce čestitam od srca!! Želim ti brzi oporavak i uživaj sa svojom curicom. Moja je imala istu dužinu i 90 g manje. 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji