Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    01. Studeni 2019. 19:30

Luce cestitam, bas me interesuje kako je proslo... 
    Evo i ja sa kontrole stigla, EPH gestoza i hospitalizacija u ponedjeljak, da ne idem u dezure preko vikenda, a i da uđem u 39 tt.. Svakakvi ishodi su moguci, ali moja dr kaze, vjerovatno me nece dugo drzati u tom stanju.. inducirat ce porod po njenoj pretpostavci, ali opet nista ne znam do ponedjeljka... 

Frajla
    01. Studeni 2019. 19:32

luce35

Stigla jutros moja curica, cekam da mi ju donesu na podoj.
    Javim se sutra s detaljima 😀

Cestitam 🥰😘

mc_zgb
    01. Studeni 2019. 19:49

lala3

Luce cestitam, bas me interesuje kako je proslo…
    Evo i ja sa kontrole stigla, EPH gestoza i hospitalizacija u ponedjeljak, da ne idem u dezure preko vikenda, a i da uđem u 39 tt.. Svakakvi ishodi su moguci, ali moja dr kaze, vjerovatno me nece dugo drzati u tom stanju.. inducirat ce porod po njenoj pretpostavci, ali opet nista ne znam do ponedjeljka…

Mozda ipak nesto krene samo od sebe 🤞😊 sretno!

luce35
    01. Studeni 2019. 19:57

Jucer ujutro poceo ispadati cep i setala sam po stepenicama cijeli dan. Jutros oko 4:30 krenila curkati voda i poceli trudovi odmah na 8 min. I u jednom jacem trudu oko 6 prsne vodenjak, mekonijska voda i pomalo me pripremili za radjaonu, nista od klistira. U 6:45 ulazim u boks 5 cm otvorena, trudovi na 5 minuta, za 2 sata sam na 8 prstiju, trudovi vec na 2 min, prodisavam to savrseno iako oci ispadaju. Pregledali su me 10 puta vaginalno u trudu, to mi je najgori dio i oko 9:45 otvorena skroz bebici osjete glavicu ali nazalost ne uspijeva izic i prebacuju me u salu na carski. Bilo im zao svima da je tako super islo a nisam uspjela. 

ygritte
    01. Studeni 2019. 20:10

Luce cestitam 😀 Jel to tocno na termin? 😉
    Zao mi je zbog carskom, bas sam drzala fige da ovaj put bolje prodje. Al dobro bitno da ste vi ok. Kolika je curka velika?

luce35
    01. Studeni 2019. 20:16

Da bas na termin, ma u par sati se sve odigralo i steta da nije uspjela izic. Cura nije velika ipak, 3300 i 49

• Zara88
    01. Studeni 2019. 20:18

luce35

Stigla jutros moja curica, cekam da mi ju donesu na podoj.
    Javim se sutra s detaljima 😀

Cestitam! 😍🤗

LollyBB
    01. Studeni 2019. 20:58

Luce, čestitam od srca! Uživaj u svojoj mrvici i brzi oporavak želim!
    Venus, ja sam stavljala kupus više puta dnevno po nekoliko sati. Spasio me. 
    Pričalo se o pizzi ovih dana. Sinoć smo muž i ja mljackali pizzu domaće izrade. 
    Danas smo otišli u Slavoniju u posjet rodbini. Ukupno 300 km odvaljeno, a beban je to odradio ko veliki. Uglavnom je spavao. Pravi mali putnik. :)

Supergirl
    01. Studeni 2019. 21:30

Drage cure, evo da vam se i ja napokon pridruzim ☺️
    Citam vas i pratim negdje od 17-og tjedna trudnoce a sada sam 31+3 🙈Ovo mi je prva trudnoca i kako se priblizava kraj tako se sve vise plasim poroda i kako ce to izgledati.
    Imala sam dosta mucnina u prvim mjesecima trudnoce, a kako sam navikla biti dosta u pokretu i aktivna tako se sada brzo umaram i to mi tesko pada.
    Inace, nosim curicu koja bi trebala stici oko nove godine 🥰
    Takodjer sam se  javila i na zimsku temu pa kopiram post od tamo i jako se veselim druzenju jer sam od vas vec naucila toliko toga sto nisam znala 🤩

• Loptica10
    01. Studeni 2019. 21:47

Luce čestitam od srca!! Želim ti brzi oporavak i uživaj sa svojom curicom. Moja je imala istu dužinu i 90 g manje. 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.