Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    01. Studeni 2019. 22:17

Ajoj Luce, zao mi sto je tako ispalo, gotovo identican scenarij ko u mene, samo sto ja nisam imala nijedan svoj trud vec 10 sati dripa pa carski 😑

Jesu tebi ista objasnili zasto se beba ne spusta, meni su isto najgori bili ti pregledi u trudu i umirala san pri tome, mojoj je navodno glavica bila malo ukoso... ocito je to redovito u splitu tako, kao sto je Noemi rekla, splitski masakrs mesarskom rukom... il to pak svugdje rade?
    Odmah trazi voltarene cim krene popustat lokalna, nemoj trpit nista. Zao mi je sto te ceka sad taj duzi oporavak, al nek je cura uz tebe i nek je sve 5 💕💕💕

Supergirl
    01. Studeni 2019. 22:25

Noemi1

Deja1988

Lala3-sretno🤗Supergirl-dobrodosla🤗 Ja sam ukupno dobila 6kg u cijeloj trudnoci,samo zato jer sam bila na dijeti pred kraj🙈🤣
    Luce-bas mi je zao da je ipak carski bio,kad je sve dobto islo…brzi oporavak🤗🥰

6kila???? 😱😱😱😱😱😱😱 toliko dobijem od bozica do nove godine 🙈

🤣🤣🤣😳
    Morat cu pripazit i ja malo, ne smeta mi zasad nista al bojim se da u zadnjim tjednima ne natucem dosta, pogotovo kad stigne Bozic 🙈
    Deja jesi ti morala na dijetu ili si to sama htjela? Podijeli neki recept za fit formu 😂

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 22:26

Venus

Ajoj Luce, zao mi sto je tako ispalo, gotovo identican scenarij ko u mene, samo sto ja nisam imala nijedan svoj trud vec 10 sati dripa pa carski 😑

Jesu tebi ista objasnili zasto se beba ne spusta, meni su isto najgori bili ti pregledi u trudu i umirala san pri tome, mojoj je navodno glavica bila malo ukoso… ocito je to redovito u splitu tako, kao sto je Noemi rekla, splitski masakrs mesarskom rukom… il to pak svugdje rade?
    Odmah trazi voltarene cim krene popustat lokalna, nemoj trpit nista. Zao mi je sto te ceka sad taj duzi oporavak, al nek je cura uz tebe i nek je sve 5 💕💕💕

Ma ne rade svuda, sva sreca. Meni su cekali svaki put da prodje trud pa onda gledali. I to onak bas njezno, da jedva osjetis 😆 

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 22:27

Deja1988

Noemi1

Deja1988

Lala3-sretno🤗Supergirl-dobrodosla🤗 Ja sam ukupno dobila 6kg u cijeloj trudnoci,samo zato jer sam bila na dijeti pred kraj🙈🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kad sam bila na 1800kcal🙄😭

1800 pojedem prijepodne, a spavam do 10, 11 😂😂 

Supergirl

Noemi1

Deja1988

🤣🤣🤣😳
    Morat cu pripazit i ja malo, ne smeta mi zasad nista al bojim se da u zadnjim tjednima ne natucem dosta, pogotovo kad stigne Bozic 🙈
    Deja jesi ti morala na dijetu ili si to sama htjela? Podijeli neki recept za fit formu 😂

• Pikulica19
    01. Studeni 2019. 22:33

Noemi1

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Ja nisam jela pizzu zadnja dva dana ali sam zato jucer u mc donaldsu pojela hambi i neke medaljone sa sirom i bila "kaznjena" usred noci sa dizanjem kiseline. Kak sam ustala za wc tako je i kiselina navalila.
    Danas sam neka krepana, samo kaj sam ujutro skuhala i otisla s malom u park, vise nisam mogla na nogama prakticki stajati. Sad sam poslala nju i mm van, zalegla u krevet i ne mrdam. Pitam se kako cu jos ova tri tjedna prezivjeti ovakva nikakva.
    U prvoj trudnoci sam bila ko violina, sad sam za otpad 🤪

Ma jos i ovo vrijeme sugavo, pa mi se nist neda. Hocemoo suncee 🌞 cure aj pocnite radjat da se nes dogadja, da se veselimo 😁

Bogme da, ovakvo tmurno je samo za spavanje. Kasnije sam se ipak natjerala obrisati prasinu i oprati sanitarije po kupaoni. Sutra imam sauganje i pranje podova, da opet imam sve cisto i spremno za svaki slucaj, za ponedjeljak.

Sam se ti spakiraj ds pravis drustvo pikulici 😁

Pa ja ti svu ekipu od proslog tjedna skoro otpravila kuci kad sam sad blize izlazu 😁😁😁😁 a nove stizu i stizu... Taman da jeja stigne 🤗🤗🤗🤗

01. Studeni 2019. 22:39

Luce cestitam ti i zelim brz oporavak, da mozes uzivati u bebacu 😊😊
    Supergirl dobro dosla u klub 😊 ja sam dobila oko 20kg ubilo me lezanje 2 i pol mj i tad sam natukla samo 10kg 🥴🥴
    Noemi tu sam, citala sam al nisam mogla pisati dosli kumovi pa smo se malo druzili i rostiljali 😁 sad odoh da se druzim s curkom jer se probudila😘

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 22:49

Pikulica19

Noemi1

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Ja nisam jela pizzu zadnja dva dana ali sam zato jucer u mc donaldsu pojela hambi i neke medaljone sa sirom i bila "kaznjena" usred noci sa dizanjem kiseline. Kak sam ustala za wc tako je i kiselina navalila.
    Danas sam neka krepana, samo kaj sam ujutro skuhala i otisla s malom u park, vise nisam mogla na nogama prakticki stajati. Sad sam poslala nju i mm van, zalegla u krevet i ne mrdam. Pitam se kako cu jos ova tri tjedna prezivjeti ovakva nikakva.

Ma jos i ovo vrijeme sugavo, pa mi se nist neda. Hocemoo suncee 🌞 cure aj pocnite radjat da se nes dogadja, da se veselimo 😁

Bogme da, ovakvo tmurno je samo za spavanje. Kasnije sam se ipak natjerala obrisati prasinu i oprati sanitarije po kupaoni. Sutra imam sauganje i pranje podova, da opet imam sve cisto i spremno za svaki slucaj, za ponedjeljak.

Pa ja ti svu ekipu od proslog tjedna skoro otpravila kuci kad sam sad blize izlazu 😁😁😁😁 a nove stizu i stizu… Taman da jeja stigne 🤗🤗🤗🤗

Znaci glumis portira 😂 

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 22:50

ayla

Luce cestitam ti i zelim brz oporavak, da mozes uzivati u bebacu 😊😊
    Supergirl dobro dosla u klub 😊 ja sam dobila oko 20kg ubilo me lezanje 2 i pol mj i tad sam natukla samo 10kg 🥴🥴
    Noemi tu sam, citala sam al nisam mogla pisati dosli kumovi pa smo se malo druzili i rostiljali 😁 sad odoh da se druzim s curkom jer se probudila😘

Taman dosla da opet napisem dii si 😀 da nisi rodila, mislila bi da radjas kolko te nije bilo 😆 ja se zabrinula 😀

• Pikulica19
    01. Studeni 2019. 23:11

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Pa ja ti svu ekipu od proslog tjedna skoro otpravila kuci kad sam sad blize izlazu 😁😁😁😁 a nove stizu i stizu… Taman da jeja stigne 🤗🤗🤗🤗

Znaci glumis portira 😂

I zaprimam ove poklone za trudnice pun ih stol pokraj vrata sobe 😍😍😍😍

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 23:27

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Znaci glumis portira 😂

I zaprimam ove poklone za trudnice pun ih stol pokraj vrata sobe 😍😍😍😍

😂😂😂😂😂 i ak dobiju cokoladu maznes im i kazes da ne trebaju jest cokoladu poslje poroda, kako bi isle lakse na wc 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.