Sta oblacite bebicama sve sad kad izlazite ovih dana?
Bas razmisljam da li danas mrvu na sunce il se strpit jos, ja se osjecam dosta bolje od jucer, sad sam samo na lekadolu i ne boli me puno, pa mislim dal da odemo autom negdje na marjan na sunce s bebom 15-20min il se spustit ispod kuce na kavicu 😅
U splitu mi sad pokazuje 13, a osjet 9. Iako ce poslije sigurno bit koji stupanj toplije
Kod mene isto cijelu noc ti kao menstrualni grcevi, i pritisak dolje, pubicna kost me vec od prije boli. Pokusala sam se naspavat, koliko je moguce od piskenja svakih sat i pol al su se neki susjedi toliko svadjali da nisam mogla zaspat, muz naravno nis nije cuo, spavao ko top.
Nakon pizze mogla bi danas po uzoru na manich razvuc pitu 😜
Venus meni su se sise skoro upalile, jer kad mi je mlijeko napokon nadoslo kanali nisi bili prohodni pa je doslo do zastoja. Mali nije imao volje to nasisavati jer je izjelica i to mu je bilo presporo 😑 Ugl ja sam napravila sve sto se preporuca odjednom i dosta uspjesno to rijesila.
Prije izdajanja rucna masaza, ili jos bolje pod toplim tusem masaza. Onda izdajanje obje do praznjenja. Tu mi je dosta pomogao syntocinon sprej. To je oksitocin u spreju pa potice otpustanje mljeka. Ja sam ga u pocetku i za dojenje koristila al ne preporucam ti jer tebi mala vec dobro vuce pa da joi nebi prejako islo. Nakon sto ispraznis sise 20min ledenih obloga da se malo uspori proizvodnja.
Za ranu, pisla sa ti vec o flasterima za oziljke pa neznam jel si vidjela. Prekriju ranu, al su nekako ko silikonski i ne pustaju ljepilo. Mozes ga skinuti za tus i isti vratiti natrag bez problema 😊 ako su ti do kraja pali savovi mozes se i tusirati s njime.
Ja sam nakon 10 dana obrijala sve osim oko reza pa sam imala samo dlakavu crtu preko reza 😁 i sam se i sad to usudila, al onako ful lagano sam prolazila s britvicom i probala ne prelaziti preko nego posebno ispod i posebno iznad reza. I cudan je osjecaj jer mi koza oko reza nema puni osjeti. Ono kao da sam dobila lolalnu anesteziju.
Kod mene isto cijelu noc ti kao menstrualni grcevi, i pritisak dolje, pubicna kost me vec od prije boli. Pokusala sam se naspavat, koliko je moguce od piskenja svakih sat i pol al su se neki susjedi toliko svadjali da nisam mogla zaspat, muz naravno nis nije cuo, spavao ko top.
Nakon pizze mogla bi danas po uzoru na manich razvuc pitu 😜
Divim ti se za pitu
Ja evo trazim da vidim jel tko dostavlja hranu danas 🙈
Jutro, ma ostalo je jos tog crnog od bolnice par crtica, al ja i dalje povijam ranu, tako mi rekao i doktor koji mi je skidao savove, da drzim da me roba ne iritira, a i patronazna kad mi dolazi pokazala mi neke velike flaster gaze, taman prekrije cijeli rez i ima te ljepljive rubove, tako da nije jos to za skidanje, vec mislim i dok stoji na meni da me svrbi 😐
Dejo kakva je u tebe rana/oziljak? Meni je vodoravna crta, i uz nju okomite crtice (valjda od savova), s tim da po sredini reza pa na kozi iznad imam neku velicina otiska prsta ranicu, kao hematom, onako modro od prvog dana i odatle mi mrvicu curka na gazu,
patronazna mi cistila octeniseptom, i kaze da je to sve ok.
Znam da ste pricale o kupusu, a za obloge radim tople mokre krpice dok se izdajam, a onda kad sve zavrsim hladni oblog. A zar nije spominjano i da kupus moze zaustavit laktaciju? 🤪 to sam negdje citala
Nece ti kupus samo tako zaustaviti laktaciju ako beba sisa
Ali nije ti od viska da ti malo smanji jer ocito imas hiperprodukciju kad ti tolike kvrge nastaju....
Ako ces probati obavezno izrezi rupu za bradavicu. Hladan list istuces malo batom za meso da pusti sokove i i da ga stavis
Di su nam October i Luce? Ima li promjena kakvih? 🤔 pikuliice jel vjezbas sto? Jel se kod tebe sta pomaklo, osim selidbe po odjelu 😂
Imam osjecaj da sam sinoc imala kontrakcije kao menstrualne bolove i pol prema van isla… Sjecam se da sam u polusnu primila se za trbuh i boli….
Okrenula sam se na drugu stranu gdje je sve nestalo.
I evo sad sam budna i nista…. A jucer idem van na kavicu a prepone boleeeee hodam kao bacvu da sam jahala 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Mogla bih sad malo cucnjeve kad s wc-a dodjem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahhaha jel imas upualu misica od cucnjeva? 😜
ozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoci da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je ta zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlucio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogucnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da imam svoju dobili su zajam dobrog zdravlja i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)
Eoo bas cu sad uzet platne liste i dic kredit preko tebe. Totalno si pouzdan izvor 🤦 aj teraj odavdje, nisam jos ni kavu popila😒
Sta oblacite bebicama sve sad kad izlazite ovih dana?
Bas razmisljam da li danas mrvu na sunce il se strpit jos, ja se osjecam dosta bolje od jucer, sad sam samo na lekadolu i ne boli me puno, pa mislim dal da odemo autom negdje na marjan na sunce s bebom 15-20min il se spustit ispod kuce na kavicu 😅
U splitu mi sad pokazuje 13, a osjet 9. Iako ce poslije sigurno bit koji stupanj toplije
Ja svom neki dan obukla medo odjelce i vunenu kapicu i stavila dekicu i zatvorila kosaru i tako setala. Isto je bilo 15ak stupnjeva i lagana kisa. Nije mu bilo hladno 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji