Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    october30
    01. Studeni 2019. 11:12

Daaa... Jede mi se bas krompirusa... Nisam u trudnoci imala nikakvih posebnih zelja, al ovih zadnjih par dana sam ko provalija. Ako ne izadje mala skoro nabit cu vise kila nego do sada 😊

• Pikulica19
    01. Studeni 2019. 11:31

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Di su nam October i Luce? Ima li promjena kakvih? 🤔 pikuliice jel vjezbas sto? Jel se kod tebe sta pomaklo, osim selidbe po odjelu 😂

Imam osjecaj da sam sinoc imala kontrakcije kao menstrualne bolove i pol prema van isla… Sjecam se da sam u polusnu primila se za trbuh i boli….
    Okrenula sam se na drugu stranu gdje je sve nestalo.
    I evo sad sam budna i nista…. A jucer idem van na kavicu a prepone boleeeee hodam kao bacvu da sam jahala 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
    Mogla bih sad malo cucnjeve kad s wc-a dodjem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahhaha jel imas upualu misica od cucnjeva? 😜

Nemam, zacudo 😁😁😁😁

• Pikulica19
    01. Studeni 2019. 11:33

Deja1988

Pikulice-danas laganini😁😁😁😁🤗🤗
    Luce-a joj,sretno….nadam se da je lazna uzbuna,da se bar malo naspavas….😌
    Venus-da,skini si ljepilo sa medicinskim benzinom,ja sam odmah drugi dan,jer mi je odvratno to crnilo ljepljivo🙄😁 a s pranjem ce otici nakon 100god🙄
    Uf,bas te napalo sve,uzas…

Bas je tako i ovdje... Lagano 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Pikulica19
    01. Studeni 2019. 11:36

ygritte

Imam netko ovdje da nije jeo pizzu u zadnja dva dana 😆

JAAAAAA 🙋‍♀️
    Ali jela sam sve ostalo 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 11:45

Venus

Ygritte znas li tocno naziv tog silikonskog? Ja koristim neke od Tosame vivapore velike flastere. Doktor mi rekao da se mogu tusirat i izbjegavat sampone pa posusit, a patronazna kaze da se jos perem parcijalno jer mi iz te neke hematom krastice curka malo krvi/zuto jednom dnevno na flaster.
    A i neznam kako bih dok kosu perem, to traje bar 20min, samponi bi isli na ranu stalno 😕
    Nadam se da ce klavocin rijesit to curkanje pa da se mogu komplet okupat ko covjek.

Frajlakoliko dugo se drzi te listove kupusa onda od puta, i jel svaki dan il par puta dnevno?
    Ona kad ogladni dobro vuce, samo mi pojede bradavice zilet desnima. Al kad se napune cice onda ide nagli mlaz i osjetim da ona brzo i glasno guta pa se zasiti za 10-15min, i dok jede opet za 2-3 sata meni vec sise bolne i ko baloni. Izdajam se na onu Lansinoh silikonsku vakum boca pumpicu sto si ti jednom link stavljala ovdje s online ljekarne. Al nikad se ne iscijedim bas do kraja mislim 🤪 ono omeksaju skroz, al opet se pune u sekund.

Noemista obuces malenom ispod tog medo odjelca, jel body i odjelce il onako pidjamicu?

I kad spominjete svi pizze, nisam je ja jela, jos probava nije dosla na svoje nakon carskog, pa ne smijem puno suho. Al eto sinoc nismo odolili pa je pala domacatikvenjaca i krompirusa 😍😍😍

Ja ti obucem body dugih rukava i odjelce plisano sa stopalima, pa medo odjelce i dekica i zatvorim kosaru 😁

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 11:45

Pikulica19

ygritte

Imam netko ovdje da nije jeo pizzu u zadnja dva dana 😆

JAAAAAA 🙋‍♀️
    Ali jela sam sve ostalo 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Ti si zato hamburgere smazala 😂😂 sutiii, bolje jeses neg mi doma 😂😂

• Noemi1
    01. Studeni 2019. 11:47

october30

Daaa… Jede mi se bas krompirusa… Nisam u trudnoci imala nikakvih posebnih zelja, al ovih zadnjih par dana sam ko provalija. Ako ne izadje mala skoro nabit cu vise kila nego do sada 😊

Hahahha ja i dalje radim mećave po hladnjaku 😂 i fino smo mi to grupno odredili sta cemo kuhat 😂😂😂😂

ygritte
    01. Studeni 2019. 12:26

Zovu se Mepiform, ali to je da bolje zaraste oziljak i okolna koza, neznam jel smije ako krvaris i imas hematome, ja to nisam imala 🙄 Skupi su, dodju 500kn ali nose se 4-6 mjeseci i to ti je kolicina za cjeli taj period. Ne drzi ih bas puno ljekarna pa ne znam gdje u splitu ih ima al neke ljekarne ti naruce ak ih zamolis.

Frajla
    01. Studeni 2019. 13:07

Venus

Ygritte znas li tocno naziv tog silikonskog? Ja koristim neke od Tosame vivapore velike flastere. Doktor mi rekao da se mogu tusirat i izbjegavat sampone pa posusit, a patronazna kaze da se jos perem parcijalno jer mi iz te neke hematom krastice curka malo krvi/zuto jednom dnevno na flaster.
    A i neznam kako bih dok kosu perem, to traje bar 20min, samponi bi isli na ranu stalno 😕
    Nadam se da ce klavocin rijesit to curkanje pa da se mogu komplet okupat ko covjek.

Frajlakoliko dugo se drzi te listove kupusa onda od puta, i jel svaki dan il par puta dnevno?
    Ona kad ogladni dobro vuce, samo mi pojede bradavice zilet desnima. Al kad se napune cice onda ide nagli mlaz i osjetim da ona brzo i glasno guta pa se zasiti za 10-15min, i dok jede opet za 2-3 sata meni vec sise bolne i ko baloni. Izdajam se na onu Lansinoh silikonsku vakum boca pumpicu sto si ti jednom link stavljala ovdje s online ljekarne. Al nikad se ne iscijedim bas do kraja mislim 🤪 ono omeksaju skroz, al opet se pune u sekund.

Noemista obuces malenom ispod tog medo odjelca, jel body i odjelce il onako pidjamicu?

I kad spominjete svi pizze, nisam je ja jela, jos probava nije dosla na svoje nakon carskog, pa ne smijem puno suho. Al eto sinoc nismo odolili pa je pala domacatikvenjaca i krompirusa 😍😍😍

Nisam nikad kupus stavljala, ali mislim da mozes par put dnevno, a drzis ga tok se ne ugrije (stavis list iz frižidera)

Maša62
    01. Studeni 2019. 13:21

Frajla

Venus

Nisam nikad kupus stavljala, ali mislim da mozes par put dnevno, a drzis ga tok se ne ugrije (stavis list iz frižidera)

Ja sam stavila samo jedan oblog od kupusa na sat/dva i prošlo sve .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani