Danas sam cijeli dan u skitnji bila i na nogama. Ujutro kad sam ustala (u 11 h 🤭) bacila se na usisavanje, a odmah poslije i na kuhanje rucka. Dosao mm s posla nabrzaka rucali i odmah otisli raditi u stan doduse ja sam bila za to vrijeme kod mojih i setala sa psom. Dosta kasno dosli kuci i najela se vrele pizze iz pekare 😏. Otisla se tusirati i sad umirem od zgaravice 🤮. Naravno i gledala kuhanje 😃
Bome aktivna trudnica, ja sam se sam bila izlezavala u zadnjim tjednima. Osim rucka i sudja 😆
Nadam se da ce se tako pokrenuti stvari. Ali moram priznati da se brzo umorim i onda samo uzdisem 😆Zarazaposli ti muza nek malo pokrene situaciju 😎
🤭
Di su nam October i Luce? Ima li promjena kakvih? 🤔 pikuliice jel vjezbas sto? Jel se kod tebe sta pomaklo, osim selidbe po odjelu 😂
Imam osjecaj da sam sinoc imala kontrakcije kao menstrualne bolove i pol prema van isla... Sjecam se da sam u polusnu primila se za trbuh i boli....
Okrenula sam se na drugu stranu gdje je sve nestalo.
I evo sad sam budna i nista.... A jucer idem van na kavicu a prepone boleeeee hodam kao bacvu da sam jahala 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Mogla bih sad malo cucnjeve kad s wc-a dodjem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lala jesi ti rekla prije tjedan dana da si imala pregled u Vinogradskoj? 🤔
🤣🤣 u petak sam imala pregled, ali ja sam ti Bosanka, daaaleko sam ti ja od Vinogradske 😎😎
Ma i ja sam Bosanka s pedigreom 🤣🤣🤣🤣 pa sam tu 🙈🙈🙈🙈
Salim se naravno... 🥰🥰🥰🥰
Nego bio je netko zko je imao isti dan kao ja prehled i zbrisao mi, ne mogu naci nikako 😏, a Jeja nece da ima posla samnom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Od ponoc opet curi sluzni cep, nigdje mu kraja i menstrualna bol prilicno jaka al nema za sada nikakve boli u donjem dijelu ledja.
Inace sam neispavana totalno i ako krenem u box mislim da bi se onesvijestila od umora.
ozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoci da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je ta zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlucio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogucnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da imam svoju dobili su zajam dobrog zdravlja i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)
ozdrav svima pozdravima ovdje. Moje ime je Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam nedavno primio kredit od 60000 eura. Tražio sam kredit i kasnije su se prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja je bila spremna i voljna mi pomoci da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je ta zajmodavka pouzdana žena, pa sam odlucio kontaktirati s njom i on mi je pružio mogucnost da zatražim zajam od njene tvrtke koji bih lako mogao dobiti, ali objašnjenje je da imam svoju dobili su zajam dobrog zdravlja i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)
Luce sretno, da se prvo naspavas, pa u box bas na termin 😉
Pikulica mani se lopte, danas je 1.11., a rekla si da neces taj datum 🤪
Dns
Luce sretno, da se prvo naspavas, pa u box bas na termin 😉
Dns me lopta nece vidjet nit sutra 🙈.. Dns je Dan svih svetih, a sutra Dusni dan... 🤣🤣🤣🤣🤣
...
Luce sretno 🥰
DnsLuce sretno, da se prvo naspavas, pa u box bas na termin 😉
Dns me lopta nece vidjet nit sutra 🙈.. Dns je Dan svih svetih, a sutra Dusni dan… 🤣🤣🤣🤣🤣
…
Luce sretno 🥰
😂😂😂😂😂
Jutro, ma ostalo je jos tog crnog od bolnice par crtica, al ja i dalje povijam ranu, tako mi rekao i doktor koji mi je skidao savove, da drzim da me roba ne iritira, a i patronazna kad mi dolazi pokazala mi neke velike flaster gaze, taman prekrije cijeli rez i ima te ljepljive rubove, tako da nije jos to za skidanje, vec mislim i dok stoji na meni da me svrbi 😐
Dejo kakva je u tebe rana/oziljak? Meni je vodoravna crta, i uz nju okomite crtice (valjda od savova), s tim da po sredini reza pa na kozi iznad imam neku velicina otiska prsta ranicu, kao hematom, onako modro od prvog dana i odatle mi mrvicu curka na gazu,
patronazna mi cistila octeniseptom, i kaze da je to sve ok.
Znam da ste pricale o kupusu, a za obloge radim tople mokre krpice dok se izdajam, a onda kad sve zavrsim hladni oblog. A zar nije spominjano i da kupus moze zaustavit laktaciju? 🤪 to sam negdje citala
Sortiraj odgovore
Najstariji