Kako vi stojite sa kilazom i dobivanjem kilograma? Ja sam trenutno na +8 i nekako mi je to puno iako stvarno izgleda kao da je sve u stomaku i straga se uopce ne primijeti da sam trudna.
Ali me to isto bas dosta opterecivalo posebno jer me u posljednje vrijeme budi strasna glad i najcesece mi se jedu keksi i mlijeko 😂a prije trudnoce mlijeko nisam pila godinama 🙈
Ja nisam jela pizzu zadnja dva dana ali sam zato jucer u mc donaldsu pojela hambi i neke medaljone sa sirom i bila "kaznjena" usred noci sa dizanjem kiseline. Kak sam ustala za wc tako je i kiselina navalila.
Danas sam neka krepana, samo kaj sam ujutro skuhala i otisla s malom u park, vise nisam mogla na nogama prakticki stajati. Sad sam poslala nju i mm van, zalegla u krevet i ne mrdam. Pitam se kako cu jos ova tri tjedna prezivjeti ovakva nikakva.
U prvoj trudnoci sam bila ko violina, sad sam za otpad 🤪
Ma jos i ovo vrijeme sugavo, pa mi se nist neda. Hocemoo suncee 🌞 cure aj pocnite radjat da se nes dogadja, da se veselimo 😁
Bogme da, ovakvo tmurno je samo za spavanje. Kasnije sam se ipak natjerala obrisati prasinu i oprati sanitarije po kupaoni. Sutra imam sauganje i pranje podova, da opet imam sve cisto i spremno za svaki slucaj, za ponedjeljak.
Sam se ti spakiraj ds pravis drustvo pikulici 😁
Luce cestitam, bas me interesuje kako je proslo…
Evo i ja sa kontrole stigla, EPH gestoza i hospitalizacija u ponedjeljak, da ne idem u dezure preko vikenda, a i da uđem u 39 tt.. Svakakvi ishodi su moguci, ali moja dr kaze, vjerovatno me nece dugo drzati u tom stanju.. inducirat ce porod po njenoj pretpostavci, ali opet nista ne znam do ponedjeljka…
Ma bolje da induciraju ako je vec stara posteljica, neg da nest bude. Znacii cekamo ponedjeljak za vise informacija. A do tad se nadamo da ce se nest pokrenut samo od sebe 😁
Da bas na termin, ma u par sati se sve odigralo i steta da nije uspjela izic. Cura nije velika ipak, 3300 i 49
A jooj steta sto nije prirodno, al sta ces. Bolje nego da su te mucili jos satima tamo, pa na kraju opet slali na carski. Bitno da ste dobro. 😊 jel te boli rana? Si s bebom ili jos na intenzivnoj?
Drage cure, evo da vam se i ja napokon pridruzim ☺️
Citam vas i pratim negdje od 17-og tjedna trudnoce a sada sam 31+3 🙈Ovo mi je prva trudnoca i kako se priblizava kraj tako se sve vise plasim poroda i kako ce to izgledati.
Imala sam dosta mucnina u prvim mjesecima trudnoce, a kako sam navikla biti dosta u pokretu i aktivna tako se sada brzo umaram i to mi tesko pada.
Inace, nosim curicu koja bi trebala stici oko nove godine 🥰
Takodjer sam se javila i na zimsku temu pa kopiram post od tamo i jako se veselim druzenju jer sam od vas vec naucila toliko toga sto nisam znala 🤩
Cao Supergirl, dobro nam dosla 😃 (p.s. -i mi smo citale ljetne tako i skupljale informacije 😁)
Luce cestitam! Mozda niste uspjele 'prirodno', ali USPJELE STE! Zelim ti brzi oporavak i da iz svog iskustva izvuces ono najbolje ❤️ i sretno dojenje 🥰
Supergirl ja bolje da ne pricam kolko sam dobila, al vec sam rekla negdje pa aj + 20 🙈 na 85 sam i visoka 170 pa se tjesim da ce to dole lako. Lako za kile nego sto se teze kad si tezi 😅
I meni je kupus 'spas' taj prvi, drugi tjedan kad se uspostavlja laktacija. Evo ga, spreman cekanu frizideru. Mada smo ga pola pojeli 🤩
Kako vi stojite sa kilazom i dobivanjem kilograma? Ja sam trenutno na +8 i nekako mi je to puno iako stvarno izgleda kao da je sve u stomaku i straga se uopce ne primijeti da sam trudna.
Ali me to isto bas dosta opterecivalo posebno jer me u posljednje vrijeme budi strasna glad i najcesece mi se jedu keksi i mlijeko 😂a prije trudnoce mlijeko nisam pila godinama 🙈
Ja sam kontam imala duplo vise od tebe u 31.tt🙄 ubilo me drugo tromjesecje, najvise sam tad dobila 😒 al sta ces, otic ce to vec.
Ma super je to 8 kila, a imas jos samo 2mj. 😊
Lapsus s tipkovnicom....
Klinci zaspali, ceka me sudje, pod i tako to.
Zgaravica ubija mada nisam nesto previse ni jela danas.
October jesi ti rekla da ne zelis na sutrasnji datum? Ak nes ti onda bi ja 🙈😍
Lala3-sretno🤗Supergirl-dobrodosla🤗 Ja sam ukupno dobila 6kg u cijeloj trudnoci,samo zato jer sam bila na dijeti pred kraj🙈🤣
Luce-bas mi je zao da je ipak carski bio,kad je sve dobto islo…brzi oporavak🤗🥰
6kila???? 😱😱😱😱😱😱😱 toliko dobijem od bozica do nove godine 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji