Mame koje daju homeopatske granule kako ih dajete? Koju količinu,prije/poslije jela?
Ja ne dajem, nisam ni nabavljala, nema mi cesto grceve pa sam kontala ak bas zagusti da cu uzet
E jel ima mozda aplikacija kao forum (ovaj) da mi nije na chromu stalno?
Sad trenutno nemam fibru, cim mala podoji dobro onda cice omeksaju i ocito spadne upala. Al kad bojkotira par sati upale se malo i odmah se javi. Ujutro mi opet stize patronazna pa cu je pitati. Eto jedino nisam sigurna trebam li klavocin piti ponovo...
Kad mogu uvesti bebi Bio gaia kapi? Najvise bas zbog svih tih antibiotika na porodu i u bolnici da joj se nasele crijeva s dobrim bakterijama, a i malo vise bljuje...
Mame koje daju homeopatske granule kako ih dajete? Koju količinu,prije/poslije jela?
Ja ne dajem, nisam ni nabavljala, nema mi cesto grceve pa sam kontala ak bas zagusti da cu uzet
Dajem 2x dnevno po 3 granule. Ubacim mu u mlijeko, promućkam, koju minutu ostavim da se otope i to je to.
E jel ima mozda aplikacija kao forum (ovaj) da mi nije na chromu stalno?
Ja bas nezz al mozda cure znaju ja jedino za ovo znam 😂
Ja ću isto ostati na forumu jer se bojim da bih prolupala od sto poruka dnevno. I forum jedva pratim s bebanom, ali se trudim.
Danas sam obavila kontrolu kod ginekologice. Potrajat će još mjeseci dok sve zacijeli...
Bas ruzno dodem ovdje ono nema nikoga niti biblija za citanje 😐😐
😯 daa, ja ne bi da se raspadne.. Ili svi tam, ili svi vamo. Nema smisla da je pol tam pol tu.
Ja necu na wac jedino da se ovdje otvori grupa nova al kako god odlucite mi koje ostanemo otvoriti cemo novu s bebicama i krenuti stvarati novu bibliju
Ja sam za sve, moze i nova grupa sto se mene tice. 😊 samo da smo skupa 💕
Pa meni je ovo prvi forum da sam se igdje udostojila prijaviti i ne zalim jer su sve cure stvarno super i savjeti ekstra 🥰
Ja ću isto ostati na forumu jer se bojim da bih prolupala od sto poruka dnevno.I forum jedva pratim s bebanom, ali se trudim.
Danas sam obavila kontrolu kod ginekologice. Potrajat će još mjeseci dok sve zacijeli…
Ja se nikako natirati a sad nemogu kad imam mengu a planirala sutra otici
Sad trenutno nemam fibru, cim mala podoji dobro onda cice omeksaju i ocito spadne upala. Al kad bojkotira par sati upale se malo i odmah se javi. Ujutro mi opet stize patronazna pa cu je pitati. Eto jedino nisam sigurna trebam li klavocin piti ponovo…
Kad mogu uvesti bebi Bio gaia kapi? Najvise bas zbog svih tih antibiotika na porodu i u bolnici da joj se nasele crijeva s dobrim bakterijama, a i malo vise bljuje…
Biogaiu mozes od rodjenja. To ti je probiotik, pa se smije odmah 😊
Bas ruzno dodem ovdje ono nema nikoga niti biblija za citanje 😐😐
😯 daa, ja ne bi da se raspadne.. Ili svi tam, ili svi vamo. Nema smisla da je pol tam pol tu.
Ja necu na wac jedino da se ovdje otvori grupa nova al kako god odlucite mi koje ostanemo otvoriti cemo novu s bebicama i krenuti stvarati novu bibliju
Ja sam za sve, moze i nova grupa sto se mene tice. 😊 samo da smo skupa 💕
Pa meni je ovo prvi forum da sam se igdje udostojila prijaviti i ne zalim jer su sve cure stvarno super i savjeti ekstra 🥰
I meni je ovo prvi forum i bas mi je super 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji