Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    29. Listopad 2019. 16:48

MonaL.

Mame koje daju homeopatske granule kako ih dajete? Koju količinu,prije/poslije jela?

Ja ne dajem, nisam ni nabavljala, nema mi cesto grceve pa sam kontala ak bas zagusti da cu uzet

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 16:49

E jel ima mozda aplikacija kao forum (ovaj) da mi nije na chromu stalno? 

Venus
    29. Listopad 2019. 17:05

Sad trenutno nemam fibru, cim mala podoji dobro onda cice omeksaju i ocito spadne upala. Al kad bojkotira par sati upale se malo i odmah se javi. Ujutro mi opet stize patronazna pa cu je pitati. Eto jedino nisam sigurna trebam li klavocin piti ponovo...

Kad mogu uvesti bebi Bio gaia kapi? Najvise bas zbog svih tih antibiotika na porodu i u bolnici da joj se nasele crijeva s dobrim bakterijama, a i malo vise bljuje...

LollyBB
    29. Listopad 2019. 17:06

Noemi1

MonaL.

Mame koje daju homeopatske granule kako ih dajete? Koju količinu,prije/poslije jela?

Ja ne dajem, nisam ni nabavljala, nema mi cesto grceve pa sam kontala ak bas zagusti da cu uzet

Dajem 2x dnevno po 3 granule. Ubacim mu u mlijeko, promućkam, koju minutu ostavim da se otope i to je to.

29. Listopad 2019. 17:08

Noemi1

E jel ima mozda aplikacija kao forum (ovaj) da mi nije na chromu stalno?

Ja bas nezz al mozda cure znaju ja jedino za ovo znam 😂

LollyBB
    29. Listopad 2019. 17:09

Ja ću isto ostati na forumu jer se bojim da bih prolupala od sto poruka dnevno.  I forum jedva pratim s bebanom, ali se trudim.
    Danas sam obavila kontrolu kod ginekologice. Potrajat će još mjeseci dok sve zacijeli... 

29. Listopad 2019. 17:10

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Bas ruzno dodem ovdje ono nema nikoga niti biblija za citanje 😐😐

😯 daa, ja ne bi da se raspadne.. Ili svi tam, ili svi vamo. Nema smisla da je pol tam pol tu.

Ja necu na wac jedino da se ovdje otvori grupa nova al kako god odlucite mi koje ostanemo otvoriti cemo novu s bebicama i krenuti stvarati novu bibliju

Ja sam za sve, moze i nova grupa sto se mene tice. 😊 samo da smo skupa 💕

Pa meni je ovo prvi forum da sam se igdje udostojila prijaviti i ne zalim jer su sve cure stvarno super i savjeti ekstra 🥰

29. Listopad 2019. 17:11

LollyBB

Ja ću isto ostati na forumu jer se bojim da bih prolupala od sto poruka dnevno.I forum jedva pratim s bebanom, ali se trudim.
    Danas sam obavila kontrolu kod ginekologice. Potrajat će još mjeseci dok sve zacijeli…

Ja se nikako natirati a sad nemogu kad imam mengu a planirala sutra otici

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 17:15

Venus

Sad trenutno nemam fibru, cim mala podoji dobro onda cice omeksaju i ocito spadne upala. Al kad bojkotira par sati upale se malo i odmah se javi. Ujutro mi opet stize patronazna pa cu je pitati. Eto jedino nisam sigurna trebam li klavocin piti ponovo…

Kad mogu uvesti bebi Bio gaia kapi? Najvise bas zbog svih tih antibiotika na porodu i u bolnici da joj se nasele crijeva s dobrim bakterijama, a i malo vise bljuje…

Biogaiu mozes od rodjenja.  To ti je probiotik, pa se smije odmah 😊

• Noemi1
    29. Listopad 2019. 17:18

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Bas ruzno dodem ovdje ono nema nikoga niti biblija za citanje 😐😐

😯 daa, ja ne bi da se raspadne.. Ili svi tam, ili svi vamo. Nema smisla da je pol tam pol tu.

Ja necu na wac jedino da se ovdje otvori grupa nova al kako god odlucite mi koje ostanemo otvoriti cemo novu s bebicama i krenuti stvarati novu bibliju

Ja sam za sve, moze i nova grupa sto se mene tice. 😊 samo da smo skupa 💕

Pa meni je ovo prvi forum da sam se igdje udostojila prijaviti i ne zalim jer su sve cure stvarno super i savjeti ekstra 🥰

I meni je ovo prvi forum i bas mi je super 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.