Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    29. Listopad 2019. 18:04

Deja i Ivana posaljite svoj broj Manich na mail, ostavila ga je par str ispred. Mi smo si poslali slikice bebica i pricamo puno detaljnije o svemu bez da razmisljamo jel ce to netko citati i korisiti. Zato je meni whap draze, volim jako forum i bilo bi mi drago kad bi svi bili skupa. 

• Pikulica19
    29. Listopad 2019. 18:11

Deja1988

Koji je plan onda?😁 Pola je za,pola nije….

Venus-i moja malena tako…uglavnom nemirno spava,nesto pjevusi,kratko zaplace,protegne se,jako ubrzano dise na kratko da me prepalo🙄 Ali to sve u snu radi…a rijetko spava mirno😊 Uglavnom,normalno je..
    Pikulice-sjecam se tih crnih misli😌 Normalno je da nam poslije teskih trenutaka dodu takve misli…Bebe su borci,jaci su nego sto mislimo..a i ti si borac poslije svega sto si prosla🥰🤗❤

Deja a sto da ti kazem kad sve znas 😔😔 ma mi smo borci, bebice posebno 🥰🥰🥰🥰
    .... 
    Evo samo vijest da javim... Bila mi fizioterapeutica i pokazala mi vjezbice za omeksat cervix i malo potaknut sve dole da se krene sirit...
    Na lopti kukovima max 20min
    - gore dole ⬆️⬇️
    - lijevo- desno⬅️➡️
    - kruzno 🔄
    Stoj u sirokom polucucnju koliko izdrzim
    I 10x duboki cucanj
    I meni poza koja mi je jedino odgovarala kuci kad sam kukove razgibavala je
    - cetveronoske na krevetu, guza gore a glava dole 🤗
    Mozda jos nekome pomogne a vidjet cemo za mene hoce li pomoc i koliko ce utjecat 🤣🤣🤣🤣

lala3
    29. Listopad 2019. 18:16

Pozz cure, evo ja u obavezama ciheli dan, ako veceras ne rodim, ne znam kad cu 🤪... Ja nisam za wats up, nije mi to to, jedino da otvorimo novu grupicu ovdje na forumu, ali ipak mislim da nije fer da se sad dijelimo prije nego sve rodimo, jer ipak i mi smo vama bile podrska u najtezim trenutcima i zajedno sa vam iscekivale i radovale se i sve ostalo... mislim da nije bas fer, ali eto nema veze, valjda ce ostati barem neko da i nas isprati u porodiliste... za wats ipak treba razmjena brojeva i stalno zvrcanje obavijesti, a ne mogu to iskljuciti jer i inace sa suprugom ga koristim... 

• MonaL.
    29. Listopad 2019. 18:17

Venus

I valjda bi kod nekih takvih nedaj boze zaostataka bila jako visoka temp, ne 37+ 😥
    Joj sad cu se prepast

Sjetila sam se da sam ja jednom na odjelu imala 37.2 ,jer ono kako nam mjere stalno fibru pa vidila. Sestra je rekla da to nije fibra kod dojilja. Da je tako od mlijeka,isto ko u trudnoći kad bude malo viša. Al da ti je upala dojke mislim da bi ti bila puno viša 

• MonaL.
    29. Listopad 2019. 18:19

LollyBB

Noemi1

MonaL.

Mame koje daju homeopatske granule kako ih dajete? Koju količinu,prije/poslije jela?

Ja ne dajem, nisam ni nabavljala, nema mi cesto grceve pa sam kontala ak bas zagusti da cu uzet

Dajem 2x dnevno po 3 granule. Ubacim mu u mlijeko, promućkam, koju minutu ostavim da se otope i to je to.

Jel ti djeluju? 

29. Listopad 2019. 18:21

Venus

Jel se vase bebice nekad dosta vrte u sni, pustaju zvukice i glasno hropcu, nekad cak i ubrzano dise pa se umiri, a ja nova mama pa sve provjeravam.
    U bolnici je spavala mirna ko bubica, ono ne bih vidila ni da dise, morala je gnjavit za obrascic da se pomakne licem 🥴
    A sad doma druga krajnost, nekad se ne mrdne 3 sata a nekad se samo glasa i vrti, sutra ima 10 dana 💕

Da da, tako i moja u bolnici se za nju nije ni culo i dosla kuci i ona spavala i mrdla glavom i ocima bas cudo mi bilo pa su rekli sa nesto sanja da zato, a i sada je bas nekada nemirna a nekada gledam dal dise 🙈🙈

29. Listopad 2019. 18:22

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Bas ruzno dodem ovdje ono nema nikoga niti biblija za citanje 😐😐

😯 daa, ja ne bi da se raspadne.. Ili svi tam, ili svi vamo. Nema smisla da je pol tam pol tu.

Ja necu na wac jedino da se ovdje otvori grupa nova al kako god odlucite mi koje ostanemo otvoriti cemo novu s bebicama i krenuti stvarati novu bibliju

Ja sam za sve, moze i nova grupa sto se mene tice. 😊 samo da smo skupa 💕

Pa meni je ovo prvi forum da sam se igdje udostojila prijaviti i ne zalim jer su sve cure stvarno super i savjeti ekstra 🥰

I meni je ovo prvi forum i bas mi je super 😁

Pa da, ugodno s korisnim em me opusta biti ovdje ionako nemam u zivo s kime sve nes poludilo 🤪

• Marijaa.Ika
    29. Listopad 2019. 18:24

lala3

Pozz cure, evo ja u obavezama ciheli dan, ako veceras ne rodim, ne znam kad cu 🤪… Ja nisam za wats up, nije mi to to, jedino da otvorimo novu grupicu ovdje na forumu, ali ipak mislim da nije fer da se sad dijelimo prije nego sve rodimo, jer ipak i mi smo vama bile podrska u najtezim trenutcima i zajedno sa vam iscekivale i radovale se i sve ostalo… mislim da nije bas fer, ali eto nema veze, valjda ce ostati barem neko da i nas isprati u porodiliste… za wats ipak treba razmjena brojeva i stalno zvrcanje obavijesti, a ne mogu to iskljuciti jer i inace sa suprugom ga koristim…

Ja cu biti tu dok sve ne rodimo. Ja sam medu zadnjima 😂 ne predajemo se. Mada sam se priključila i tamo, malo je teze za pohvatati. Isto ne bi htjela da se odvojimo sad pred kraj
    😊 

Julie

MonaL.

Mame koje daju homeopatske granule kako ih dajete? Koju količinu,prije/poslije jela?

Prije jela ujutro 2 granule i tako prije zadnjeg podoja navecer. Ayla pa dodi k nama 😔

Nap sam vec da necu da ostajem ovdje, zao mi je al eto valja cete i ovdje navracati makar koji put dnevno 😊

• MonaL.

Ja sam davno poslala broj al evo vidim da nije otišao mail. Može li mi neko ponovo napisat adresu da ne tražim sad u porukama🙄 btw ostat ću i ode,ipak je ode počelo 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.