Osobna je gotova ovisno koliko platis 😌 mislim 400kn 3dana, 200 tjedan dana i 60kn mjesec dana. Imas to naposano na stranici od mupa.
Je, imaju te brze
Ali ove "obicne" su nekad prije, nekad kasnije, ovisi i o kolicini zahtjeva i o tome gdje si. U zg stalno dolaze. Kod nas u slavoniji recimo salju zahtjeve 1 tjedno za zg i isti tako dolaze dokumenti samo jednom tjedno, pa kako te pogodi 😏
Frajla jel nisi ti u zg? Vidin sad da pises kod nas u slavoniji? 🤔 al da, kod nas srijedom dolaze osobne iz zg i zna nekad bit 2tj, nekad 3tj. Al posalju obavijest na egradjani isto da je gotovo. Cak i upozore ako istice vozacka ili osobna 😊
Ja sam dotepenec u zg 🤪
Pisala sam vec da sam iz Vk, a studirala u Os
Ahaa 😊 vinkulja 😃 ma osijek je zakon 😆 bas smo studentski grad postali
Jutro cure! Pikulice, kako si? Jesi imala pregled danas? Sta kazu doktori?
Standardno svako jutro ctg pa vizita... Ctg savrsen i kad sam na viziti pitala za plodnu vodu hoce se to iskontrolirat rekla je dr. da nema potrebe, da je ctg savrsen i da ce me sto blize dogurat do 39 tjedana i porodit a to je tokom iduceg tjedna jer sam u utorak punih 38tt. I tako ja svoju ljepoticu za max tjedan dana cu drzat u rukama 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ovi zadnji dani bas sporo prolaze, slabo spavam i onda dan ko godina. A tek kad me hospitaliziraju 🙄.
Al nema druge nego sve izgurat 😀
Jutro,
Ja budna od 6h, tj.7 po starom i nikako vise zaspati. Jos je rano, pijem kavu, sad sei mala probudila ali ok, danas imama posla, od depilacije, pranja kose, sauganja, kuhanja……
Manich cestitam 😊.
Kad je sutra D trenutak? Odmah ujutro ili nekad malo kasnije?
Idem ujutro u TA, kad ostavim malu u vrticu. Ako bog da da ne ostanem, iza toga idem u shoping.
Kosa oprana, ja zdepilirana, kuca cista, rucak za dva dana napravljen, jos samo navecer operem turu rucnika i kcerine jakne, upalim sudjericu, ujutro sve spremim i ja spremna za svaki slucaj 😊
Jutro,
Ja budna od 6h, tj.7 po starom i nikako vise zaspati. Jos je rano, pijem kavu, sad sei mala probudila ali ok, danas imama posla, od depilacije, pranja kose, sauganja, kuhanja……
Manich cestitam 😊.
Idem ujutro u TA, kad ostavim malu u vrticu. Ako bog da da ne ostanem, iza toga idem u shoping.
Kosa oprana, ja zdepilirana, kuca cista, rucak za dva dana napravljen, jos samo navecer operem turu rucnika i kcerine jakne, upalim sudjericu, ujutro sve spremim i ja spremna za svaki slucaj 😊
Umirem na ovo "samo" i onda.lista zadataka
Sretno, drzim fige da je sve ok, da te ne ostave i da imas lazljivog digitalca 😆
Jutro,
Manich cestitam 😊.
Umirem na ovo "samo" i onda.lista zadataka
Sretno, drzim fige da je sve ok, da te ne ostave i da imas lazljivog digitalca 😆
Hvala i ja se nadam jos kojem tjednu vani 😁
Standardno svako jutro ctg pa vizita… Ctg savrsen i kad sam na viziti pitala za plodnu vodu hoce se to iskontrolirat rekla je dr. da nema potrebe, da je ctg savrsen i da ce me sto blize dogurat do 39 tjedana i porodit a to je tokom iduceg tjedna jer sam u utorak punih 38tt. I tako ja svoju ljepoticu za max tjedan dana cu drzat u rukama 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Joj bas divno
Iako se svi plase indkucije (i ja 🙈), vjerujem da opet ima neku posebnu čar kad saznas tocan dan kad ce biti prvi dejt 🥰
Noemi jela ja vec kestenje i prije pa nis 😁
Sutra idem na uzv i kontrolu opet u TA, i ponijet cu kofer u autu, u nadi da ostanem 🤣
Ali sve mi se cini da cu ja preci u 11.mj na prvobitni termin...
Standardno svako jutro ctg pa vizita… Ctg savrsen i kad sam na viziti pitala za plodnu vodu hoce se to iskontrolirat rekla je dr. da nema potrebe, da je ctg savrsen i da ce me sto blize dogurat do 39 tjedana i porodit a to je tokom iduceg tjedna jer sam u utorak punih 38tt. I tako ja svoju ljepoticu za max tjedan dana cu drzat u rukama 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Jao super 😍👌👏
Noemi u kojoj si LJ kupila bademovo ulje u rinfuzi? Bila sam vec u dvije i nemaju...imaju samo ono u staklenoj bocici sto sporo kaplje 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji