Nensy cestitam 😊
Manich i mislila sam da se negdje mazis sa svojim princem i da se zato ne javljas. Cestitam i uzivajte 😘
Venus super ti je Dea objasnila dizanje, drugacije ne ide 😌 Da te utjesim postane bolje brzo. Nakon 2 tjedna fakat mogu sve, evo danas 16i dan i kao da nisam operirana 😃 Kako je lijepo vrijeme u setnju idemo od 7og dana ali sa steznikom i svakim danom smo sve dalje stigli.
Za ranu ja sam dobila preporuku da stavljma na nju Mepiform flastere, oni su za sprecavanje oziljka ali kao opcenito da bolje koza zaraste. Meni su zasad super jer ne vidim ranu od njih 😊 Dosta kostaju (500kn) i nose se 4-6 mjeseci i ta kutija ti je dosta za cijeli taj period. Imaju ih samo 2 ljekarne u zg (iako ti neke mozda naruce ak ih pitas) pa ako zelis potrazim gdje mi pise koje.
Nensycestitke!
Di nam je Felicita? 🤔
Evo me 😁😁 citam ja vas ali ne stignem pisati, svekar i svekrva su nam dosli u cetvrtak pa smo stalno u nekom pokretu.
Nensy, cestitke i ako sam jos nekog propustila cestitam ❤❤
Javit ce se Manich, ako je rodila vjerojatno uživa s malenim ili odmara :)
Znam draga kako je 😊
Htjela sam te pitati koliko ti malac ima kg? On je samo na cici?
Vidim da je Neomi napisala isto sto i ja, a tipkam redom kako citam 🙈
Mc_zgb, ti ces imati malu kosarkasicu 🤣 super da fino napreduje
E bas sam i ja mislila prozvati felicitu 😆
A ni angelina se nije dugo javila.... 🤔
Nadam se da je sve ok s Manich i bebicom
Daaa Angelinanas je otpilila 😅
Nego, kad dolazi nezakonuti i sta ce selo reci 🤪
Javila mi se, izmjenile smo brojeve jos onda kad sam joj poslala Novalac prenatale jer meni nisu ogd a zao mi je bilo bacit.
Ugl rodila je deckica 3600 g, 51 dug 😍ako se ne varam
Vidim da je Neomi napisala isto sto i ja, a tipkam redom kako citam 🙈
Mc_zgb, ti ces imati malu kosarkasicu 🤣 super da fino napreduje
E bas sam i ja mislila prozvati felicitu 😆
A ni angelina se nije dugo javila…. 🤔
Nadam se da je sve ok s Manich i bebicom
Pa rodjena je mala, samo sa 45cm, tako da je sada na 51.5 sto i nije taaako puno, sad je taman s mjerama dosla na ono skolsko, 3280g i 51.5cm. 😁 Ma ja sam presretna kad vidim da tako napreduje, znam da je sve u redu onda, pa mi dusa na mjestu.
A sto se tice dojenja, mene zadnjih dana isto ubijaju bradavice, toliko da kad uhvati prvi put pocnem pjevati samo da ne vristim da nju ne preplasim 😂 i lagano si zabijam nokte u cicu da si odvratim misli od boli.. ne znam kak da joj naguram vise cice u usta, jer su joj usta ultra mala, cak i kad zijeva ne otvori ista vise od toga kao kad ide sisati. Pomirila sam se s tim da dok jos ne naraste da ce tako biti 😅
A si probala sesirice dok ti se ne oporave malo sise?
Morat cu probat opet s njima, mozda bude bolje 😁
Ma hoce, sigurno bit bolje. A koji dan pa ih maknes dok se samo ne oporave
E, da za kile… ja u minusu pola kile. U dva tjedna otislo svih 10 kg🤗
Malo provociras a?
Sortiraj odgovore
Najstariji