Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zara88
    21. Listopad 2019. 11:07

Julie

Mi smo od pedijatra, Marin ima 4700g i narasao je 5 cm. 😍 tak da je dobio od kad smo izašli iz bolnice 1,3 kg.

Opa, pravi veliki decko vec 😊, bas lijepo!

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 11:09

Manich

Vidim ima puno cura zapravo prije mene sa terminom ali vas nema na listi.. Ajmo sad ovaj tjedan do petka da ste krenule i ja vas sljedim na termin 🤣😏 evo ja pijem kavu i razmisljam sta obuci vani nekak brrrr ali kasnije kad se budem vracala kuci ce biti toplo pa sam u dilemi.. Noemi ja nemam nista protiv tvojih prozora ali imam dva uvjeta kafenisanje poslje rada je obavezno☺️🤣🤭 haahah i naravno posto imas malog bebana malo gnjavljenja moras dozvoliti 😜❤️😘

Kafenisanje prije i poslije je obavezno 😁 gnjavaza bebolina je dozvoljenja 😁😂

• TeBa
    21. Listopad 2019. 11:19

Julie

Jutro svima. Cestitam na bebicama 😍
    Lolly kako ide s granulama, mi jučer uspjeli bez Eapumisana, on normalno spava i nema plača.
    Curke jel mogu će da mi nekretnina menga? Krvarenje gotovo stalo i danas opet krenulo i imam te povremene menstruacijske bolove? Nadala sam se da ću biti pošteđena posto dojim, ali očito nikaj od toga.
    Aurora bas mi je zao da moraš slušati takve komentare još pogotovo sto dolaze iz kruga obitelji gdje se nadaš toploj rijeci, utjesi, razumjevanju Itd.

Ja sam dobila nekih 2tjedna nakon prestanka krvarenja,ali ne obilno kao inace vec onako kao pred kraj nenstruacije, takoder sam imala povremeno menstrualne bolove tako da vjerujem da je to to... mjesec ipo nakon poroda znaci, takoder dojim te sam i ja mislila da ce malo kasnije doci  al ocito nista od toga nazalost😂

• Kengurica
    21. Listopad 2019. 11:27

Julie ima nekretninu mengu. Obozavam taj autocorrct.

21. Listopad 2019. 11:31

Noemi1

Manich

Vidim ima puno cura zapravo prije mene sa terminom ali vas nema na listi.. Ajmo sad ovaj tjedan do petka da ste krenule i ja vas sljedim na termin 🤣😏 evo ja pijem kavu i razmisljam sta obuci vani nekak brrrr ali kasnije kad se budem vracala kuci ce biti toplo pa sam u dilemi.. Noemi ja nemam nista protiv tvojih prozora ali imam dva uvjeta kafenisanje poslje rada je obavezno☺️🤣🤭 haahah i naravno posto imas malog bebana malo gnjavljenja moras dozvoliti 😜❤️😘

Kafenisanje prije i poslije je obavezno 😁 gnjavaza bebolina je dozvoljenja 😁😂

Hihi odlicno evo savjet doktorice hodanje hodanje i sto vise hodanja... Otvorena 1 prst, 1/3 čl ušće prohodno. Kreceee se nestoooo konacno.. Puzevim korakom ali krece se. U cet opet na ctg..  

21. Listopad 2019. 11:35

Kengurica

Julie ima nekretninu mengu. Obozavam taj autocorrct.

I jaaaa i pokusavam skontat kakva je to menga hahahah 🤣🤣🤣

PaulaPerkovic
    21. Listopad 2019. 11:45

Noemi1

PaulaPerkovic

Zara viruj mi svaki drugi dan radim generalno ciscenje haha danas sam presetala 3 km s mužem i malim, pristala na seks (mali išao s bakom u cirkus pa da iskoristimo) hahaha buduci da mi se to vec davnih dana prestalo dati s ovom trbušinom i onda još od ležala u vrucoj kupki ali i dalje ništa ova moja je pokupila sve moje dalmatinske gene hahaha, a jos k tome svaki dan nastojim prestati bar 7 do 10 km kroz cili dan.. Nista to ne valja, babske price Hhaahha

Sutii, taman sam rijesila da mi opere prozore, ti me sad potkopavas 🤦

Hahahahaha ja ako operen prozore znaci da ce kiša, pa bolje ne 😂😂😂😂

• Pikulica19
    21. Listopad 2019. 11:46

Aurora87

Lala, ma tu vidis tko je kakav…i meni su u trudnoci znali reci vidi debele, ubucila si se, a ja dobila 10kg i 10 dana od poroda ih izgubila.
    Manich, ma ja bih samo rekla da sta ce mi muskarac, oni sluze za napraviti, pogotovo ako ti musko tako nesto kaze.
    Julie, pa bas ti lijepo bebo napreduje🙂. Nas je samo dugonja.
    A ja sam vec navikla na takve komentare iako mi bude krivo kad ih cujem. Jabsam rekla da necu posjete prvi mjesec uopce, samo nasi dolaze u obzir…i njih mi je bilo previse a dosli su sve skupa 5 puta. Cak sam se s ujakom zakacila jer "rodile su i druge zene u obitelji pa se moglo doci odmah vidjeti dijete". Strasno, ja sam sokirana mentalitetom ljudi oko sebe…da ne pricam da ih sve redom upozoravam da se izuju, ooeru ruke i ne ljube ga…sve na fin nacin, tipa, "ljube, daj im papuce" (cim uđu), za ruke lijepo zamolim i objasnim kao i za poljuoce…i naljutili se svi sto ga se ne smije ljubiti. Da ne mogu postivati nase odluke, uzas. Tako da smo muz i ja ok samo sa sogoricom koja se zna ponasati, a ovi ni ne zovu bas. A htjeli bi da idemo u svatove s bebom od mjesec dana…odjebali smo to jer ne vidim nacina…shvatila sam tko mi je prioritet u zivotu i vise ne j….m zivu silu😊

Najbolje iz svega toga sto ces izvuci je da ti vise nece niti dolaziti jer sigurno su grintali kuci kad su dosli, a tebi milina imas svoj mir... 
    Gledam svoju mamu pa ta i kad je isla slozit bebinu cistu robicu je isla oprat ruke iako su joj ciste bile jer sam s njom bila cijeli dan pa i tad.... A za druge me nije nit briga sta ce ko misliti...
    ... 
    Bas se frendici pohvalim kako se super osjecam i muka mi dodje 😏 a moram ici si uzet speceraja 🤔
    Sve sto pohvalim ureknem 🙈 ne smijem vise nista reci.... 

Frajla
    21. Listopad 2019. 11:47

Ygritte, cestitam! 😘 Bome velik beba 
    Aurora bas mi je zao zbog komentara i ponasanja  rodbine 🙄 ali eto, na zalost ne mozes ih promjeniti. Lijepo da si ti koncentrirana na svog misica i da uživate 
    Mi smo bili na svadbi kad je mali imo mjesec dana 🤪 Cak mlada nije ni ocekivala da cemo doci 😎, ali bio je 5 mj, stvarno lijep dan, svi skupa smo bili popodne, vani je bilo, a onda je muz iso sam na veceru
    Julie bas lijepo napreduje malac. Jesu sta rekli za kljucnu kost?
    Mi smo isto jutros bili kod pedijatra, ali u onoj smjeni za bolesnu djecu 🙄 Oliver ima temperaturu, al ono, samo 2-3 puta dnevno, izmedu je super vesel i zivahan. Ne bi ga ni vodila da mi ne treba ispricnica za vrtic. Kad ono oba uha crvena i grlo malo, sad cekam da zove za nalaze od krvi

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 11:47

Aurora87

Ugk, kako je moja mater rekla, upala mi kasika u med sto san se za njega udala😜. Moje je zasad da dojim, presvlacim, nunam i vodim brigu o sebi…🙂. Sad sam gladna a mali na sisi…da sam si bar kekse iki sljive donijela

Je je, super mi je to 🙃 imam i ja slicnog doma, isto sve pomaze, ali pupak se nije usudio dirati 😆 imas i ti dosta obaveza, pa pola dana ode na dojenje i nosanje da podrigne i presvlacenje 😕 tusiranje je bilo luksuz prva 2 tjedna doma 😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.