Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    20. Listopad 2019. 23:51

Venus i Doris cestitam 🌞🌞
    Izgleda da za sad ovaj 20.10. vodi kao dan sa najvise rođenih beba 😊

PaulaPerkovic
    20. Listopad 2019. 23:51

Manich

Gledam listu i ja slijedeca na redu.. Cure sa pocetka mjeseca su sigurno rodile, a mozda je neka i poslje mene sa liste vec rodila ali se ne javljaju.. Uglavnom ja sam sljedeca 😱😫😝 molim ove sa pocetka 11 mj da ne remete red i raspored hahaaha 🤣🤣🤣🤣 vrijeme mi je za spavanje nesto mi se u glavi muti 🤯

Meni je termin proša hahaha, mislim da je red da kad su vec ženice krenile rađat da i ja odem rodit 😂😂

mouse
    20. Listopad 2019. 23:52

Manich

Gledam listu i ja slijedeca na redu.. Cure sa pocetka mjeseca su sigurno rodile, a mozda je neka i poslje mene sa liste vec rodila ali se ne javljaju.. Uglavnom ja sam sljedeca 😱😫😝 molim ove sa pocetka 11 mj da ne remete red i raspored hahaaha 🤣🤣🤣🤣 vrijeme mi je za spavanje nesto mi se u glavi muti 🤯

Ahaha ja sam dan prije tebe, imam zakazano vec za carski 23.10 😜

lala3
    20. Listopad 2019. 23:53

Manich

🤣🤣🤣 pozuri hocemo i mi 🤣🤣🤣

• Zara88
    20. Listopad 2019. 23:54

PaulaPerkovic

Zara viruj mi svaki drugi dan radim generalno ciscenje haha danas sam presetala 3 km s mužem i malim, pristala na seks (mali išao s bakom u cirkus pa da iskoristimo) hahaha buduci da mi se to vec davnih dana prestalo dati s ovom trbušinom i onda još od ležala u vrucoj kupki ali i dalje ništa ova moja je pokupila sve moje dalmatinske gene hahaha, a jos k tome svaki dan nastojim prestati bar 7 do 10 km kroz cili dan.. Nista to ne valja, babske price Hhaahha

Bome si aktivna 🤭 svaka čast

PaulaPerkovic
    20. Listopad 2019. 23:56

Zara88

PaulaPerkovic

Zara viruj mi svaki drugi dan radim generalno ciscenje haha danas sam presetala 3 km s mužem i malim, pristala na seks (mali išao s bakom u cirkus pa da iskoristimo) hahaha buduci da mi se to vec davnih dana prestalo dati s ovom trbušinom i onda još od ležala u vrucoj kupki ali i dalje ništa ova moja je pokupila sve moje dalmatinske gene hahaha, a jos k tome svaki dan nastojim prestati bar 7 do 10 km kroz cili dan.. Nista to ne valja, babske price Hhaahha

Bome si aktivna 🤭 svaka čast

Hahaha a kad imam dijete od skoro 2 ipo godine i ne mogu ja njemu objasnit da se mama više ne može igrati puno i nositi i divljati i ostalo haha a baš se jako puno igramo i divljamo i šetamo.. Sve pa sam morala nastaviti tim tempom ahahha sad je poceo vrtic pa sam se malo uljenila ali sve nastojim obavljati pješke da budem što više aktivna, kažu da je onda i porod lakši 😂😂😂

21. Listopad 2019. 00:05

Mislim da ni vcrs nista od nocnog druzenja, curka nece da spava umorna je al ju probava muci jer cujem kako crijeva rade tu i tamo, nece opet u svoj krevet nego u moj pa se lomim s njom 🙄🙄 muza jos kuci nema da ju uspava kao da uvijek cega njega 😐😐 bas ju sada promatram zatvori oci i onda ih samo malo otvori i špija gleda ocul ja kuda otici 🙈🙈

Julie
    21. Listopad 2019. 00:06

Cestitam svim curama koje su rodile ❤️🤗 i Feliciti rodendan  🤗

PaulaPerkovic
    21. Listopad 2019. 00:10

ayla

Mislim da ni vcrs nista od nocnog druzenja, curka nece da spava umorna je al ju probava muci jer cujem kako crijeva rade tu i tamo, nece opet u svoj krevet nego u moj pa se lomim s njom 🙄🙄 muza jos kuci nema da ju uspava kao da uvijek cega njega 😐😐 bas ju sada promatram zatvori oci i onda ih samo malo otvori i špija gleda ocul ja kuda otici 🙈🙈

Ja se sicam mog malenog kad je imao problema sa grčevima puno mi je pomogla dr Brown bočica, izdvojila bi se i dala mu na tu bočicu mliko super stvar

PaulaPerkovic
    21. Listopad 2019. 00:16

Izdojila**

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.