Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Listopad 2019. 23:21

Marija vjerujem da ce mi mozda nesto od trudnoce i faliti ali sada se osjecam bas grozno sva sam si ko slon onak troma nemogu se pomaknuti a da me nesto ne zaboli.. I znam da je pred kraj svima tako bilo i da ce proci ali eto moram malo i kukati hahahha.. I ja cu zbog kose i tusiranja ustat ranije doduse trebala bi i jos ranije jer doktorica radi od 7 al neda mi se u 7 vec biti tamo sa babama hahahha... Popijem ja sebi kavicu ujutro obavim sta moram okupam se i spremim haaha i da ga jebes opet cu u 9 tek doc kod doktorice koliko mi dugo treba da se spremim ovakva troma hajaha 😱😱😘😫😫😫🤣🤣🤣🤣🤣 Et o tome pricam..
    Moram ubacit Aylu ona ce znati zastoo ovo pisem sada.. Bubimir, Bubimir, Bubimiiiir 🤭🤭😜😜😜😜🤣🤣🤣🤣

• Pikulica19
    20. Listopad 2019. 23:22

mouse

Zasto se Mg pije samo do 36 tt? Ja ga jos uvijek pijem skoro svaki dan i nisam to znala 😮

Pije se uglavnom zbog grceva i bh kontrakcija, a ako su samo kontrakcije u pitanju onda ga vise nije nuzno piti iza 36 tjedana jer si kak ti u sigurnim tjednima pa i da dobijes prave trudove 😉
    Ja sam pila oko 30.tt zbog grcenja trbuha a poslije oko 34.tt su mi se noge usred noci grcile.... 😏

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 23:22

Zara88

Noemi1

Zara88

Noemi1

Pikulica19

Ajmo ponovit gradivo sad s iskustvima 🙈🙈🙈🙈🙈
    Sta Mg se pije samo do 36tt??? 🤔
    A taj list maline mogu onda nastavit nakon Mg….
    Dali pomaze to uopce???
    Rodilje koje su ga pile dali smatrate da je pomogao?????

Ja sam pila do 36tt magnezij. Caj sam pocela pit u 37tt i pila ga 2 dana po 2 salice od jedno 3-4dcl. I iduci dan rodila. Nisam rezana, imala jedan sav valjda unutarnji. Iduci dan sjedila turski sjed na krevetu u bolnici. Sestra se krstila.kad me vidjela 😂 e sad jel pomogao, ne znam, ne vjerujem da je stigao pomoc al ne skodi pit 🤷

Gdje si kupila čaj? Znaci ti si rodila kad si bila 37+2? Koliki je bebač bio?

Ne, 37+4 sam rodila, s 37+1 sam pocela pit, zadnji dan nisam stigla skuhat 😂 bio je 2700 i 47cm 😊 e kupila sam na sjenjaku u robnoj kuci, tamo dole ima neka bio bio trgovina. 20kn bio caj, mislim da je 100g vrecica od Agristara.

Mogla bi se i ja sutra onda zaletiti i kupiti, hah cuj mene zaletiti 😀 htjedoh reci otkotrljati

Taman tamo imas onu kosinu za kotrljanje😂😂

• Zara88
    20. Listopad 2019. 23:23

Venus

Jutros u 5.30 puka vodenjak, stigla u bolnicu u 7. Trudova nimalo, dobila drip u 9, pocelo s blagim trudovima, popodne pakleno, otvorila se ja skroz al uz svu muku beba se nikako nije spustila i namjestila glavom pa me poslali na carski. U 19h tocno se rodila, 48cm i 3kg 💕
    Ispatila sam se uzasno i isplakala al bar je gotovo, na intenzivnoj sam, dobila voltaren i primam infuzije al boli opet, ujutro idem u sobu i dovest ce mi bebu. Divna mi je mrvica, al sam je vidjela na minut samo, onda gledala slike i plakala, tata je bio s njom uru vrimena

Cestitam! Zao mi je sto si se napatila, ali evo napokon si docekala svoju curicu 🤗. Zelim ti brz oporavak i sto prije uzivanje s bebicom.

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 23:24

Zara88

Cure jeste vi do kraja pile prenatale?

Da, elebaby dok nisam rodila. Onda sam nastavila pit elemama dok sam dojila, a sad ne pijem vise nist. Da dojim, pila bi dokle god dojim. Zato sto beba izvlaci iz tvog tijela sve minerale, pa najvise zbog kalcija sam pila da mi ne odu zubi kvragu.

• Pikulica19
    20. Listopad 2019. 23:25

Noemi1

Pikulica19

Ajmo ponovit gradivo sad s iskustvima 🙈🙈🙈🙈🙈
    Sta Mg se pije samo do 36tt??? 🤔
    A taj list maline mogu onda nastavit nakon Mg….
    Dali pomaze to uopce???
    Rodilje koje su ga pile dali smatrate da je pomogao?????

Ja sam pila do 36tt magnezij. Caj sam pocela pit u 37tt i pila ga 2 dana po 2 salice od jedno 3-4dcl. I iduci dan rodila. Nisam rezana, imala jedan sav valjda unutarnji. Iduci dan sjedila turski sjed na krevetu u bolnici. Sestra se krstila.kad me vidjela 😂 e sad jel pomogao, ne znam, ne vjerujem da je stigao pomoc al ne skodi pit 🤷

Ma to je to turski sjed me oborio 🤣🤣🤣🤣🤣

Venus

Jutros u 5.30 puka vodenjak, stigla u bolnicu u 7. Trudova nimalo, dobila drip u 9, pocelo s blagim trudovima, popodne pakleno, otvorila se ja skroz al uz svu muku beba se nikako nije spustila i namjestila glavom pa me poslali na carski. U 19h tocno se rodila, 48cm i 3kg 💕
    Ispatila sam se uzasno i isplakala al bar je gotovo, na intenzivnoj sam, dobila voltaren i primam infuzije al boli opet, ujutro idem u sobu i dovest ce mi bebu. Divna mi je mrvica, al sam je vidjela na minut samo, onda gledala slike i plakala, tata je bio s njom uru vrimena

Ajoooj draga zao mi je sto si se patila.. Ali brzo ce to sve proci kad budes malenu mazila kraj sebe.. Saljemo veliki zagrljaj i puno pusaaa da sto prije dodjes sebi.. Odmori se i javi nam se kad budes mogla i zeljela... ❤️❤️😘😘😘 Ps ja sam silno htijela u duetu s tobom jer smo najblize po terminu ali eto iako sam se najela kestenja moj sin jos malo zeli zezat mamu i mlatit iznutra.. 

• Zara88

ReginaP

Zara88

Cure jeste vi do kraja pile prenatale?

Ja ih jos uvijek pijem 😂

👍ne mogu stetiti, dapace

• Marijaa.Ika
    20. Listopad 2019. 23:26

Manich

Marija vjerujem da ce mi mozda nesto od trudnoce i faliti ali sada se osjecam bas grozno sva sam si ko slon onak troma nemogu se pomaknuti a da me nesto ne zaboli.. I znam da je pred kraj svima tako bilo i da ce proci ali eto moram malo i kukati hahahha.. I ja cu zbog kose i tusiranja ustat ranije doduse trebala bi i jos ranije jer doktorica radi od 7 al neda mi se u 7 vec biti tamo sa babama hahahha… Popijem ja sebi kavicu ujutro obavim sta moram okupam se i spremim haaha i da ga jebes opet cu u 9 tek doc kod doktorice koliko mi dugo treba da se spremim ovakva troma hajaha 😱😱😘😫😫😫🤣🤣🤣🤣🤣 Et o tome pricam..
    Moram ubacit Aylu ona ce znati zastoo ovo pisem sada.. Bubimir, Bubimir, Bubimiiiir 🤭🤭😜😜😜😜🤣🤣🤣🤣

Ja prvo u 7 moram nazvati doktoricu jer nisam sigurna kad tocno imam pregled, sve sam pomijesala 😂 mislim da je u 9,tako da taman 2 sata da se spremim. Kod mene nema cekanja, Bogu hvala 😊
    A vjerujem, troma ja kako neces ti. Dizem noge rukama da obujem carape 😂🤦‍♂️ 
    Hahah, citala sam o Bubimiru 😂😂😂😂

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 23:27

Venus

A mrvica mala 😍 cestitaam ti 😊 naspavaj se ako te ne puca adrenalin. I brzo nam se oporavi, da se mozemo druzit u sitne sate. E sad si mirna, nema pranja kose svaka 3 dana. 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.