Eh sutra pocinje Tri, dva, jedan kuhaj! Kak je to meni dobro, bas onako opustajuce. Samo da ne pocnem kuhati i jesti uz njih kasno navecer.
I meni je super, samo me zivcira kad prekinu zbog rtl direkta i sto imam ogroman apetit kad to gledam 🙄 uvijek moram nes jest 🙄🙄
Eh sutra pocinje Tri, dva, jedan kuhaj! Kak je to meni dobro, bas onako opustajuce. Samo da ne pocnem kuhati i jesti uz njih kasno navecer.
I meni je super, samo me zivcira kad prekinu zbog rtl direkta i sto imam ogroman apetit kad to gledam 🙄 uvijek moram nes jest 🙄🙄
Taman dok traje rtl direkt stignem skuhati nest nabrzinu
Ajmo ponovit gradivo sad s iskustvima 🙈🙈🙈🙈🙈
Sta Mg se pije samo do 36tt??? 🤔
A taj list maline mogu onda nastavit nakon Mg….
Dali pomaze to uopce???
Rodilje koje su ga pile dali smatrate da je pomogao?????
Ja sam pila do 36tt magnezij. Caj sam pocela pit u 37tt i pila ga 2 dana po 2 salice od jedno 3-4dcl. I iduci dan rodila. Nisam rezana, imala jedan sav valjda unutarnji. Iduci dan sjedila turski sjed na krevetu u bolnici. Sestra se krstila.kad me vidjela 😂 e sad jel pomogao, ne znam, ne vjerujem da je stigao pomoc al ne skodi pit 🤷
Gdje si kupila čaj? Znaci ti si rodila kad si bila 37+2? Koliki je bebač bio?
Ne, 37+4 sam rodila, s 37+1 sam pocela pit, zadnji dan nisam stigla skuhat 😂 bio je 2700 i 47cm 😊 e kupila sam na sjenjaku u robnoj kuci, tamo dole ima neka bio bio trgovina. 20kn bio caj, mislim da je 100g vrecica od Agristara.
Taman dok traje rtl direkt stignem skuhati nest nabrzinu
Hahaha a i to sto kazes 😂😂😂😂😂
Zasto se Mg pije samo do 36 tt? Ja ga jos uvijek pijem skoro svaki dan i nisam to znala 😮
Ajmo ponovit gradivo sad s iskustvima 🙈🙈🙈🙈🙈
Sta Mg se pije samo do 36tt??? 🤔
A taj list maline mogu onda nastavit nakon Mg….
Dali pomaze to uopce???
Rodilje koje su ga pile dali smatrate da je pomogao?????
Ja sam pila do 36tt magnezij. Caj sam pocela pit u 37tt i pila ga 2 dana po 2 salice od jedno 3-4dcl. I iduci dan rodila. Nisam rezana, imala jedan sav valjda unutarnji. Iduci dan sjedila turski sjed na krevetu u bolnici. Sestra se krstila.kad me vidjela 😂 e sad jel pomogao, ne znam, ne vjerujem da je stigao pomoc al ne skodi pit 🤷
Gdje si kupila čaj? Znaci ti si rodila kad si bila 37+2? Koliki je bebač bio?
Ne, 37+4 sam rodila, s 37+1 sam pocela pit, zadnji dan nisam stigla skuhat 😂 bio je 2700 i 47cm 😊 e kupila sam na sjenjaku u robnoj kuci, tamo dole ima neka bio bio trgovina. 20kn bio caj, mislim da je 100g vrecica od Agristara.
Mogla bi se i ja sutra onda zaletiti i kupiti, hah cuj mene zaletiti 😀 htjedoh reci otkotrljati
Jutros u 5.30 puka vodenjak, stigla u bolnicu u 7. Trudova nimalo, dobila drip u 9, pocelo s blagim trudovima, popodne pakleno, otvorila se ja skroz al uz svu muku beba se nikako nije spustila i namjestila glavom pa me poslali na carski. U 19h tocno se rodila, 48cm i 3kg 💕
Ispatila sam se uzasno i isplakala al bar je gotovo, na intenzivnoj sam, dobila voltaren i primam infuzije al boli opet, ujutro idem u sobu i dovest ce mi bebu. Divna mi je mrvica, al sam je vidjela na minut samo, onda gledala slike i plakala, tata je bio s njom uru vrimena
Zasto se Mg pije samo do 36 tt? Ja ga jos uvijek pijem skoro svaki dan i nisam to znala 😮
Pa navodno da osjetis kontrakcije. Kao on smiruje kontrakcije pa zato 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji