Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zara88
    21. Listopad 2019. 00:23

Noemi1

Zara88

Noemi koliko prozora imas? Stizem u srijedu 😁

4 kom, trokrilni 😂😂😂😂😂

Trokrilni 😳👀 a ne ne ! Ne perem te mutirane prozore, samo normalne!

21. Listopad 2019. 00:23

PaulaPerkovic

ayla

Mislim da ni vcrs nista od nocnog druzenja, curka nece da spava umorna je al ju probava muci jer cujem kako crijeva rade tu i tamo, nece opet u svoj krevet nego u moj pa se lomim s njom 🙄🙄 muza jos kuci nema da ju uspava kao da uvijek cega njega 😐😐 bas ju sada promatram zatvori oci i onda ih samo malo otvori i špija gleda ocul ja kuda otici 🙈🙈

Ja se sicam mog malenog kad je imao problema sa grčevima puno mi je pomogla dr Brown bočica, izdvojila bi se i dala mu na tu bočicu mliko super stvar

Koristim bas tu i dzaba 😐😐 

• Zara88
    21. Listopad 2019. 00:26

ayla

PaulaPerkovic

ayla

Mislim da ni vcrs nista od nocnog druzenja, curka nece da spava umorna je al ju probava muci jer cujem kako crijeva rade tu i tamo, nece opet u svoj krevet nego u moj pa se lomim s njom 🙄🙄 muza jos kuci nema da ju uspava kao da uvijek cega njega 😐😐 bas ju sada promatram zatvori oci i onda ih samo malo otvori i špija gleda ocul ja kuda otici 🙈🙈

Ja se sicam mog malenog kad je imao problema sa grčevima puno mi je pomogla dr Brown bočica, izdvojila bi se i dala mu na tu bočicu mliko super stvar

A bubica mala 😓 ah ta probava samo muci bebice

21. Listopad 2019. 00:28

Zara88

ayla

PaulaPerkovic

ayla

Da kad nema grcice mora ju nesto patiti 😖😖

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 00:34

PaulaPerkovic

Zara viruj mi svaki drugi dan radim generalno ciscenje haha danas sam presetala 3 km s mužem i malim, pristala na seks (mali išao s bakom u cirkus pa da iskoristimo) hahaha buduci da mi se to vec davnih dana prestalo dati s ovom trbušinom i onda još od ležala u vrucoj kupki ali i dalje ništa ova moja je pokupila sve moje dalmatinske gene hahaha, a jos k tome svaki dan nastojim prestati bar 7 do 10 km kroz cili dan.. Nista to ne valja, babske price Hhaahha

Sutii, taman sam rijesila da mi opere prozore, ti me sad potkopavas 🤦

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 00:37

Zara88

Noemi1

Zara88

Noemi koliko prozora imas? Stizem u srijedu 😁

4 kom, trokrilni 😂😂😂😂😂

Trokrilni 😳👀 a ne ne ! Ne perem te mutirane prozore, samo normalne!

😂😂😂 zazidat cu jedno krilo ak treba

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 00:39

ayla

Zara88

ayla

PaulaPerkovic

ayla

😯 a jooj, a valjda s 3mj prodju ti grcevi, ali onda nastupaju zubici 😆

21. Listopad 2019. 00:41

Noemi1

ayla

Zara88

ayla

PaulaPerkovic

ayla

😯 a jooj, a valjda s 3mj prodju ti grcevi, ali onda nastupaju zubici 😆

Bas si me utjesila😬😬

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 00:45

Aurora87

Cure koje su rodile, cestitam! 🎉🤗💞❤🥰
    Jedva sam sad orocitala, opet sam u zaostatku🤪. Danas je bas babyboom😁!
    Felicita, sretan rođendan s malim zakasnjenjem!😘
    Zara, ako si iz os, prijavljujem svoje prozore, 2 dvokrilna, jedan obicni i jedan mali u kupatilu🤣. Muz ne stigne jos i prozire prati, a sutra pocibje raditi tako da ne znam kad ce oni doci na red.
    Noemi, kraljice, kabtek sad mogu u turski sjed od prije oar dana. I jos me dolje steze😞😆. A inave sam bas fleksibilna, cijelu trudnocu sam skuoljala stvari s poda noznim prstima ili bi digla jednu nogu unazad i sagnula se😁, ali ociti mi gospođa nije bila elasticna kao ostatak tijela😖.
    Mg sam ja prestala piti negdje s 38tjedana jer sam pila i mivelu. A bolje da sam pila do kraja, mozda me ne bi grcevi u nogama uhvatili dok su me sivali….to je bilo suoer iskustvo…ja tamo rasirena a ono soraju grcevi u obje noge…jednu mi muz masirao, drugu med sestra, a mali na meni.
    Eti, javila sam se sad i tki zna kad cu opet poloviti sve…

Aloo stani u red za prozore 😆😂😂 

• Noemi1
    21. Listopad 2019. 00:48

Aurora87

Otkad smo rodili, tv nisam gledala..mm gleda cmc dok pegla…nekako nista ne stignem, a bavim se samo malcem…muz sve radi ostalo. Pokusavam spavati jednom u danu kad i malac…ali sad je nekako skratio ta spavanja na max sat preko dana i bude budan po 1-2-3 sata tako da dok soava se tusiram, jedem, druzim se s mm-om….i nekaki bas ne stignem. Sad sam budna jer sam usojela odsoavati od 9 do pola 11 ali vec me sova hvata pa ode ja u kroe a i mali bi uskoro mogao se probuditi a sutra smo prvi put sami do pola 4😶

Fino si ti uposlila muza 👍 bas lijepo da sve radi 😊 kod nas pali taktika da sto vise spava, vise mu se spava 😁 ajdd drzimo fige da prezivis dok ne dodje muz s posla 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.