Cestitam Pahuljice i Sreco!
Felicita sretan rođendan 🎂 😊
Gledam ja, previse mi je zut ovaj misicavi 😂 a i ako se mislio skinuti, sta se prepao 😂
Felicita sretan rodjendan... 🥳🥳🥳🥳
Pahuljica i Sreca cestitam i brz oporavak vam zelim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Gledam ja, previse mi je zut ovaj misicavi 😂 a i ako se mislio skinuti, sta se prepao 😂
Hahahahaha uplasio se.
Hahahahaha uplasio se.
Usukale mu se guzice 😂
A ovaj pa, covjece, vidim ti bradavice kroz tu kosulju! 😲
Evo ovako.. oko ponoći sam pisala zadnji put i poslije sam.zvala muža da se ipak vrati jer nisam mogla spavat, bolovi na 4min setam ko budala i grozno mi bilo.. u 1h ctg 1cm otvorena i dalje, u 3ctg trudovi na 2min 1cm otvorena. Jedva izdrzavala hodala,pa legnem pa ne mogu ležati od boli,muž jadan u fotelji pati se🙆♀️ al aj ne napušta me
Dobijem cepice protiv bolova nakon pol sata proljev izađu,dobijem tablete protiv bolova i to povratim nakon 15min
Cijelu noć povracanje i proljev napokon pol 8 ,dolazim na ctg vec nervozna,ne ispavana, oko 8 mi daju tabletu. Ne mogu više trpit nakon cijelog dana i noći. U roku sat vremena opet povrcanje. Tražim nešto protiv bolova nećkaju se ,i srećom naša me zapadne babica i kaže sad ću joj ja reci. Daju mi infuziju i taj medikament protiv boli, malo mi je pomogao, kao da me osamutilo. Muke isusove kreću ,jedan predzadnji dio sam na koljenima tiskala, pa izgon normalno. Da u 8h bila tri cm otvorena oko pol 10 5cm i ja kažem daj odmah i epiduralnu šta je sigurno sigurno . Dok je osla do njih po papire ja vec u mukama pogleda kaže 10cm ,ne treba ti. I u 11.08 se rodila 51cm 3240g
Nadam se da ćete skuzit malo sam zbrda z dola pisala.
Čitam zaostatke poslije
Čestitam i zelim brz oporavak 😘
Uzivajte, mazite se i odmatajte
Hahahahaha uplasio se.
Jaooooo ovaaaaaj sto imitiraaa je zakon kako sam se nasmijalaaaa..
Felicita sretan rođendan 🎂
Joj Manich, sad bi i ja kestenje 🤤
Tak je isti kod mojih u slavoniji, za male novce dobijes hrpetinu, nema sanse da jedna osoba pojede onu veliku porciju. A tu u Zg ko da su od suhog zlata, kad vidim onu malu mjericu nije mi jasno kak ih nije sram to prodavati, pa ja neznam da tu stane 5 kestena 🙄
Dragi i ja moramo uzeti svatko po veliku i to sve skupa ne bude ko tamo jedna
Hahahahaha uplasio se.
Jaooooo ovaaaaaj sto imitiraaa je zakon kako sam se nasmijalaaaa..
Hahahah, jeeee mislila sam da nece biti nesto ali je stvarno dobar bio 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji