Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    20. Listopad 2019. 21:41

Hvala žene 😘😘

• Marijaa.Ika
    20. Listopad 2019. 21:48

Cestitam Pahuljice i Sreco!
    Felicita sretan rođendan 🎂 😊
    Gledam ja, previse mi je zut ovaj misicavi 😂 a i ako se mislio skinuti, sta se prepao 😂

• Zara88
    20. Listopad 2019. 21:51

Cestitam svim curama koje su rodile!

• Pikulica19
    20. Listopad 2019. 21:54

Felicita sretan rodjendan... 🥳🥳🥳🥳
    Pahuljica i Sreca cestitam i brz oporavak vam zelim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

20. Listopad 2019. 21:55

Marijaa.Ika

Gledam ja, previse mi je zut ovaj misicavi 😂 a i ako se mislio skinuti, sta se prepao 😂

Hahahahaha uplasio se. 

• Marijaa.Ika
    20. Listopad 2019. 21:56

Manich

Marijaa.Ika

Hahahahaha uplasio se.

Usukale mu se guzice 😂
    A ovaj pa, covjece, vidim ti bradavice kroz tu kosulju! 😲

Frajla
    20. Listopad 2019. 22:00

sreca

Evo ovako.. oko ponoći sam pisala zadnji put i poslije sam.zvala muža da se ipak vrati jer nisam mogla spavat, bolovi na 4min setam ko budala i grozno mi bilo.. u 1h ctg 1cm otvorena i dalje, u 3ctg trudovi na 2min 1cm otvorena. Jedva izdrzavala hodala,pa legnem pa ne mogu ležati od boli,muž jadan u fotelji pati se🙆‍♀️ al aj ne napušta me
    Dobijem cepice protiv bolova nakon pol sata proljev izađu,dobijem tablete protiv bolova i to povratim nakon 15min
    Cijelu noć povracanje i proljev napokon pol 8 ,dolazim na ctg vec nervozna,ne ispavana, oko 8 mi daju tabletu. Ne mogu više trpit nakon cijelog dana i noći. U roku sat vremena opet povrcanje. Tražim nešto protiv bolova nećkaju se ,i srećom naša me zapadne babica i kaže sad ću joj ja reci. Daju mi infuziju i taj medikament protiv boli, malo mi je pomogao, kao da me osamutilo. Muke isusove kreću ,jedan predzadnji dio sam na koljenima tiskala, pa izgon normalno. Da u 8h bila tri cm otvorena oko pol 10 5cm i ja kažem daj odmah i epiduralnu šta je sigurno sigurno . Dok je osla do njih po papire ja vec u mukama pogleda kaže 10cm ,ne treba ti. I u 11.08 se rodila 51cm 3240g
    Nadam se da ćete skuzit malo sam zbrda z dola pisala.
    Čitam zaostatke poslije

Čestitam i zelim brz oporavak 😘
    Uzivajte, mazite se i odmatajte

20. Listopad 2019. 22:01

Manich

Marijaa.Ika

Hahahahaha uplasio se.

Jaooooo ovaaaaaj sto imitiraaa je zakon kako sam se nasmijalaaaa.. 

Frajla
    20. Listopad 2019. 22:04

Felicita sretan rođendan 🎂
    Joj Manich, sad bi i ja kestenje 🤤
    Tak je isti kod mojih u slavoniji, za male novce dobijes hrpetinu, nema sanse da jedna osoba pojede onu veliku porciju. A tu u Zg ko da su od suhog zlata, kad vidim onu malu mjericu nije mi jasno kak ih nije sram to prodavati, pa ja neznam da tu stane 5 kestena 🙄
    Dragi i ja moramo uzeti svatko po veliku i to sve skupa ne bude ko tamo jedna

• Marijaa.Ika
    20. Listopad 2019. 22:05

Manich

Manich

Marijaa.Ika

Hahahahaha uplasio se.

Jaooooo ovaaaaaj sto imitiraaa je zakon kako sam se nasmijalaaaa..

Hahahah, jeeee mislila sam da nece biti nesto ali je stvarno dobar bio 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.