Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    20. Listopad 2019. 22:11

Hvala cure :)

• Pikulica19
    20. Listopad 2019. 22:21

Ajmo ponovit gradivo sad s iskustvima 🙈🙈🙈🙈🙈
    Sta Mg se pije samo do 36tt??? 🤔
    A taj list maline mogu onda nastavit nakon Mg....
    Dali pomaze to uopce???
    Rodilje koje su ga pile dali smatrate da je pomogao????? 

• Zara88
    20. Listopad 2019. 22:29

Pikulica19

A taj list maline mogu onda nastavit nakon Mg….
    Dali pomaze to uopce???

Meni je moja gin rekla da Mg mogu i ne moram vise piti. U smislu vise ne koristi, ali ne moze ni odmoci. Zapravo ako imam grceve u nogama kao nek nastavim, ali ni ne moram. Eto

Frajla
    20. Listopad 2019. 22:30

Pikulica19

Dali pomaze to uopce???

Ja sam malinu zadnji put pila redovito, sad bas i ne 🙈
    Imala sam relativno lak porod i kratko krvarenje, a sad jel pomogao caj ili bi to svakako tako bilo nitko ne moze znati...u svakom slucaju niue odmogao 🙃

20. Listopad 2019. 22:32

lala3

ayla

lala3

ayla

lala3

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ja sam pupak sacuvala naravno u bolnici kad je otpao stavili ga u kesicu i pitali zelim li ja sam rekla da da i sad je s nama 😊😊

Ju pa sta radis s tim? Cuvas u formaldehidu ili? 🤔 meni to bas bljak 🤢

Samlila sam pa koristim kao papar 😂😂😂😂 salim see, samo cuvam majka mi rekla da sacuvam da je ona nama tako sve cuvala osim pupcane i da joj zao, ona je nama svima sacuvala kosicu a ja kako sam bila mala ja sam to non stop otvarala i nezz di je na kraju zavrsilo 😂😂😂

Hahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha koristim ko papar 😂😂😂😂😂😂 a si luda 😂😂😂😂 e i moja je cuvala kosicu, stajala je u radosnici onoj 😆

😂😂😂 Mi nismo imali radosnicu, al zato je curka dobila knjigu da joj sve upisivam od mame i tate upoznavanje do njene nezz ni ja koje godine

Ja cu to morat kupit. To mi je bas fora. Sad imas i one personalizirane radosnice, pa na koricama pise ime bebe 😍

Da da znam ja koju sam dobila dosla je bliz 400kn ja sam u soku ostala pree dobra je ja sam plakala kad sam citala sto pise unutra i kad ja moram popuniti

Da da, super stvar. Dobro si me podsjetila da si narucim. Jedva cekam to ispisivati 😃

Ja sam upisala sto sam mogla al nemogu se sjetit nikako di smo se ja i muz prvi put upoznali 🤔 nit koji je datum 😬 mozak mi zablokiro a njega pitala on pojma nema.. Dns nam je bas godisnjica veze 😊

Cestitam draga, nama je na proljece osma godisnjica, a eto za tih 7,5-8 god troje djecice.. 😂😂😂😂 da mi je to ko tad rekao, mislim da bih mu rekla da nije normalan 🤣🤣

Neka djecice, mi bi vec imali jednu da nije bilo kako je bilo al imamo sada zlato 😊 hvala ti 💕

Bitno je da je malena tu, sad cete se vi baciti u daljnju akciju 😉😘

Necemo tako skoro, ja jedva imam snage za ovo malo pače kamo li za jos jedno.. Muz i bi odma drugo al postuje moju odluku kad ja budem spremna 😊😘

Ma naravno dok u glavi ne klikne da je pravi trenutak, onda i treba, bolje nego da budes nervozna i ljuta sama na sebe jer nisi spremna za drugu bebu.. ja imam u okolini, da ne detaljisem, primjer razmaka godinu dana između djece, ali to drugo nije bilo planirano, onda suze, sve joj tesko itd, bas zato sto nije bila u glavi spremna za drugo…

Pa da, jedino da se desi to je drugo 😊

• Pikulica19
    20. Listopad 2019. 22:35

Zara88

Pikulica19

Dali pomaze to uopce???

Meni je moja gin rekla da Mg mogu i ne moram vise piti. U smislu vise ne koristi, ali ne moze ni odmoci. Zapravo ako imam grceve u nogama kao nek nastavim, ali ni ne moram. Eto

Nemam grceve vise u nogama... Hvala Bogu
    Ali ak se pojavi svakako cu onda popit 🤗

Frajla

Pikulica19

Dali pomaze to uopce???

Ja sam malinu zadnji put pila redovito, sad bas i ne 🙈
    Imala sam relativno lak porod i kratko krvarenje, a sad jel pomogao caj ili bi to svakako tako bilo nitko ne moze znati…u svakom slucaju niue odmogao 🙃

Nego bas se mala spustila dole, pa ja dok sjedim ne mogu vise toliko noge rasirit, jos malo i muska spaga sjedecki 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

20. Listopad 2019. 22:38

Frajla cula sam da.. Kod nas je cak velika razlika izmedju os i belog jer u os pola litre 25 kn a litra 35kn a kod mene u belom litra 24 kn... Ali zbilja natovare hrpu ona mjerica im je ljepa pa cak i nekome pola litre je dosta ali naravno prasici kao meni nije 🤣🤣🤣🤣🤤🤤🤤🤤😱😱😱😱😱 Pojela sam pola litre sama i jos sam ukrala malo od mame.. 

• Pikulica19
    20. Listopad 2019. 22:41

Marla sigurno smo imale istu anesteziologicu, jer kad sam bila na aspiraciji i mene je bas mazila po kosi dok me uspavljivala i bas mi je ostalo u sjecanju to, jako lijepo, smirujuce 🥰

20. Listopad 2019. 22:43

felicita28

Pahuljice i Sreca, cestitam vam od srca. Dvije bebe rodene su danas na moj rodendan, dvije male vagice :) neka vam je sa srecom, uzivat cete sa svojim malim pahuljicama

Sretan rođendan 😘😘

20. Listopad 2019. 22:44

Srećo cestitam 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.