Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sreca
    20. Listopad 2019. 20:49

Također bez muža ne bi mogla,mislim ne bi,sve se može kad se mora,ali hoću reći da.mi je bio spas. Također glava na pola zapela jer više nisam imala trud,a do novog je potrajalo i tu je muža panika uhvatila a ne smije reći. Samo što su tu čekali i ne idu prisilom iako sam ja rekla da mi pomognu da ne mogu vise. Al nisu htjeli stiskat. Na kraju mi je usnica napukla, i sivana al nista strasno. I nisam osjetila. Posteljice tek nakon 10min izašla al nije jako bolilo.

• sreca
    20. Listopad 2019. 20:51

I da trudila sam se što više disati pravilno i mene je isto to spasilo. 

mouse
    20. Listopad 2019. 20:58

Pahuljice i Sreco cestitam vam i brz oporavak vam zelim! 🤗🤗
    Ja odbrojavam jos sitno 2 dana 🤩

felicita28
    20. Listopad 2019. 21:06

Pahuljice i Sreca, cestitam vam od srca. Dvije bebe rodene su danas na moj rodendan, dvije male vagice :) neka vam je sa srecom, uzivat cete sa svojim malim pahuljicama

PatyDi
    20. Listopad 2019. 21:13

Cestitam curama koje su rodile! 🤗

PatyDi
    20. Listopad 2019. 21:15

Felicita sretan rockas! 😘

• Zara88
    20. Listopad 2019. 21:16

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

lala3

Manich

luce35

Manichajd i ti danas, natuci se najprije toliko zeljnih kestena pa da klistir nije uzalud 🤣🤣

Hahhaahahha a bas bi mogla cekam 16h kad dodje ciko sto pece kestenje… Odem ja popodne ljepo po kestenje i najedem se spremim sto jos moram u torbu i ode ja… Hihi.. 🤣🤣🤣 Eeeh kad bi bar islo tako

Hahaha Manich uhvati i ti ovaj voz 😂 kad je vec krenulo… stvarno danima niko ne rađa, citamo nocne razgovore i taman kad su 🦉 utihnule, bebe nam krenule 😍😍.. i ja bih se rado prikljucila ovom vozicu 🙈, mada znam da je rano…

Mozda je u nama problem😱 nece bebe doc dok mi tipkamo, bebe oce bit glavna tema, a ne nocna baljezganja 😅

Znaci nema više pisanja u kasne sate dok curke ne porađaju 🤔

Ma jok, nek se one izbore za sebe 😂 pa sta cu ja radit nocima? Jucer si bas falila🙂 morala sam igrat igrice na mobu, bas je bilo pusto ovdje 😆

Hahahaha nađi zrtvu drugu dok mene nema Zara je brzo odustala os tebe🤪🤪 nisam stigla tj bila mi sestra zvala sam ju da malo dode da nju pripazi dok ja pocistim, nakupilo se prasine i svasta nesto a dok ona spava ne zelim lupati jer ja neznam tiho bas cistiti to lupni ovde lupni onde, onda ona se samo trza.. Pa smo nas dvi popile kaficu zapalile koji, pa se curka budila pa smo isle u setnju i nakon setnje reko sad ju pazi ja ode malo dovest ovaj nered u red i poslje je curka cendrala da ju cak ni majka moja mogla smiriti😶😶 i onda kad je muz dosao kuci onda je on malo nju bajlio i kad se isprdila onda je i zaspala u pol 2 i jutros do pol 9 i probudila se i opet se isprdila i fino pokakala i malo spavala malo se smijala i zaspala

Ma joj nisam odustala nego sam jucer umirala od zgaravice, plakala doslovno i to zbog 3 palacinke koje sam pojela uz Zivot na vagi 🤮

20. Listopad 2019. 21:21

pahuljicaa

Hvala drage cure ❤
    Evo ukratko: Jucer podvecer meni dosadno, nagovorila dragog da odemo tu u kvartovski kafic na sokic, reko idemo.. bacili se u krevet vec oko 22-23h, mene pocela leda ubijat, budim se u 1, vrtim u krevetu do 2 i budim dragoga da imam trudove svakih 5 min i da budem umrla 😂 spremamo se polako, ja se otuskala i krecemo u bolnicu. Dolazimo u bolnicu, odmah ctg, trudovi svakih 5 min, 1 prst tek otvorena 😨😰 obavljam klizmu i smjestaju me u predradaonu oko 4 na ctg i daju normabel da se malo odspavam.. mos mislit.. oka nisam sklopila a trudovi trgaju leda 😱 u 8 otvorena 2 prsta, prokidaju vodenjak, voda vec bila zelenkasta, daju drip, smjestaju u radaonu,dolazi dragi, i neku dobru drogu mi dali 😂 izmedu trudova bilo oke, ali trudovi - dragome sam skoro slomila ruke, jednoj sestri takoder, one rucke na stolu isto tako. Rekli da sam mala ali zilava 💪💪 i tako trudovi bili svakih par min od 8 do 13h…umrla sam zene moje..disala,prodisavala, ali govorila da vise ne mogu i da je kraj.. ali kraj tek pocinje od 13h, tiskanjeee a mala ne zeli van, na kraju izasla glavicom do pola i stala…a doktor skakao po trbuhu jako dugo da mala izade a ona nista… tvrdoglavo na mater 😏 vise ni babica nije znala sto dalje pa je doktor gurao sve prema guzi dolje i nakom neznam ni sama kolilo trudova mala je vani, koje olaksanje je to bilo.ufff. ugl. Nekoliko unutarnjih savova, ali izvana sve oteceno, nadam se da nece nastat hematomi.. sivanje je bolilo unatoc lidokainu… a i izgon posteljice jer se malo raspala.. to me jako boljelo - nakon poroda babica jos tiskala trbuh da to sve izade…
    15 sati trudova ne zelim nikom, a bome za drugu bebu nakon ovoga daanas ce trebat puno hrabrosti.. cijelo vrijeme sam dragom vikala da nema vise sexa nikad, dr i babice se smijali 😂 nisam spavala nista od jucer ujutro, umorna ko pas, a moja curka i ja same u apartmanu, a moje zlato spava i ne place jos od vizite.. malo je pocicala u radaoni, pa zaspala, sad cemo probat opet…
    I savjet za sve buduce mame – pravilno disanje me spasilo, kolko sam bila u stanju disat pravilno, ali je pomoglo.. i naravno moj muskarac, moja stijena koja je od 7 ujutro do poroda stajao kraj mene i drzao me za ruku, jadan nije ni jeo ni pio ni pisao 😂❤ bez njega nebi uspjela nista…

Jao draga svaka cast i nasmijala sam se do suza.. Takodjer svaka cast dragom takvog bi sve pozeljele. 

20. Listopad 2019. 21:23

Felicita sretan rockaaas.. 😘😘😘

20. Listopad 2019. 21:41

Jaooo cure jel gledate super talent...? Mmm kakvi komad 🤤🤤🤤🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.