Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    20. Listopad 2019. 18:13

Upravo sam smazala knedle te Ledo nougat i bijela cokolada i njihove s sljivama, ave sto sam probala mi se ne svidja jer mi bace kao dzem unutra i meni to ne pase 😏
    A neki dan mama radila domace uffff sto sam se udavila u njima 🥰🥰🥰🥰🥰
    U vezi paketa DM-a ja sam vidjela sto se dobiva na netu i zena je jedna dobila kad sam bila tamo i poslala sam muza da ode pokupit paket za bebe i nista ga nisu pitale samo su provukle karticu i dale mu kuvertu, pelene i vl.maramice, a kako beba napreduje dok izadjem iz bolnice ce prerast tu vel 0 ili 1 pelena ovisi koje dobijete jer negdje i vel 0 daju, a nisam znala da se moze za velicinu mjenjat a s druge strane nema vecih velicina tako malih paketica i nama je to taman spremljeno za bolnicu u kuferu eto ko stvoreno za prvu ruku.
    Taj toplomjer s dudom imate u Bubamari i u DMu 😊

20. Listopad 2019. 18:21

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Hahaha dobro je, onda i ti imas riganje u vodoskocima 😅 sto je najgore, izriga se i pocne se smjesat, a ja lijepo razmisljam jel sad gladan opet il sta 🙄

O daa pa nekuvece je bio potop🙈🙈🙈 i moja al ja joj dadem ako trazi

Tako sam i ja jucer. Pojeo pa mjenjala pelenu, povratio..reko aj sad cu smuckat novu bocicu i smuckam ja i popije mali prozdrljivac i drugu. E onda je uslijedilo riganje na sve strane 😂 curi na usta, curi na nos 😆 mislim da je izrigo i mlijeko od prekjucer, kolko je toga bilo. Posvuda 🙄

😂😂😂😂😂 Moja je pocela manje kao jesti mislim manje napravim joj 120 i popje i napravim jos i odbija i nudim caj vodu nece sad sam ju stavila u kindač i evo prica sama sa sobom i smije se 😂😂😂

Eo i meni zabusava upravo 😁 pojeo 90 i dosta kaze 🤔

Nisu gladni jer da jesu onda bi pojeli, moja je pocela trpat ruke u usta a nije gladna niti zedna, izgleda da je otkrila rukice

20. Listopad 2019. 18:23

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ja sam pupak sacuvala naravno u bolnici kad je otpao stavili ga u kesicu i pitali zelim li ja sam rekla da da i sad je s nama 😊😊

Ju pa sta radis s tim? Cuvas u formaldehidu ili? 🤔 meni to bas bljak 🤢

Samlila sam pa koristim kao papar 😂😂😂😂 salim see, samo cuvam majka mi rekla da sacuvam da je ona nama tako sve cuvala osim pupcane i da joj zao, ona je nama svima sacuvala kosicu a ja kako sam bila mala ja sam to non stop otvarala i nezz di je na kraju zavrsilo 😂😂😂

Hahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha koristim ko papar 😂😂😂😂😂😂 a si luda 😂😂😂😂 e i moja je cuvala kosicu, stajala je u radosnici onoj 😆

😂😂😂 Mi nismo imali radosnicu, al zato je curka dobila knjigu da joj sve upisivam od mame i tate upoznavanje do njene nezz ni ja koje godine

Ja cu to morat kupit. To mi je bas fora. Sad imas i one personalizirane radosnice, pa na koricama pise ime bebe 😍

Da da znam ja koju sam dobila dosla je bliz 400kn ja sam u soku ostala pree dobra je ja sam plakala kad sam citala sto pise unutra i kad ja moram popuniti

Da da, super stvar. Dobro si me podsjetila da si narucim. Jedva cekam to ispisivati 😃

Ja sam upisala sto sam mogla al nemogu se sjetit nikako di smo se ja i muz prvi put upoznali 🤔 nit koji je datum 😬 mozak mi zablokiro a njega pitala on pojma nema.. Dns nam je bas godisnjica veze 😊

Hahaha ko ce se datuma sjetit. 😮cestitaam na godisnjicii 💞

Hahahha ja sam bass zab, a on ni ne pamti te datume zna za ovaj datum i za vjencanje jer mi je ovaj datum ugravito na privjesku koji je uzeo a od vjencanja ja sam trazila da se ugravira na prstenje.. Hvala ti💕

20. Listopad 2019. 18:25

Pikulica19

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ja sam pupak sacuvala naravno u bolnici kad je otpao stavili ga u kesicu i pitali zelim li ja sam rekla da da i sad je s nama 😊😊

Samlila sam pa koristim kao papar 😂😂😂😂 salim see, samo cuvam majka mi rekla da sacuvam da je ona nama tako sve cuvala osim pupcane i da joj zao, ona je nama svima sacuvala kosicu a ja kako sam bila mala ja sam to non stop otvarala i nezz di je na kraju zavrsilo 😂😂😂

Hahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha koristim ko papar 😂😂😂😂😂😂 a si luda 😂😂😂😂 e i moja je cuvala kosicu, stajala je u radosnici onoj 😆

😂😂😂 Mi nismo imali radosnicu, al zato je curka dobila knjigu da joj sve upisivam od mame i tate upoznavanje do njene nezz ni ja koje godine

Ja cu to morat kupit. To mi je bas fora. Sad imas i one personalizirane radosnice, pa na koricama pise ime bebe 😍

Dobijes radosnicu od Bebimila 🥰 samo se prijavi 💕

Ja sam ju dobila al mi nije nesta 

20. Listopad 2019. 18:25

Pikulica19

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Da da znam ja koju sam dobila dosla je bliz 400kn ja sam u soku ostala pree dobra je ja sam plakala kad sam citala sto pise unutra i kad ja moram popuniti

Da da, super stvar. Dobro si me podsjetila da si narucim. Jedva cekam to ispisivati 😃

Ja sam upisala sto sam mogla al nemogu se sjetit nikako di smo se ja i muz prvi put upoznali 🤔 nit koji je datum 😬 mozak mi zablokiro a njega pitala on pojma nema.. Dns nam je bas godisnjica veze 😊

Cestitam vam 🥳🍾🥂

Hvala 💕🍻

20. Listopad 2019. 18:27

lala3

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Cestitam draga, nama je na proljece osma godisnjica, a eto za tih 7,5-8 god troje djecice.. 😂😂😂😂 da mi je to ko tad rekao, mislim da bih mu rekla da nije normalan 🤣🤣

Neka djecice, mi bi vec imali jednu da nije bilo kako je bilo al imamo sada zlato 😊 hvala ti 💕

20. Listopad 2019. 18:30

Ja sam kad sam izasla iz bolnice i drugi dan isla po inekcije i uletim u dm po pelene i dobila sam 1 od 3-5kg i potrosila sam ih a i taman su bile tako da su dobro dosle

• Jeja4
    20. Listopad 2019. 18:36

Upravo odrezala nokte na nogama, koji je to bio pothvat 😂🤣

20. Listopad 2019. 18:43

https://i.postimg.cc/y8jmrVQX/IMG-20191020-183221.jpg

Samo da se pohvalim da sam pojela pola litre od centra do kuce lagana setnja od 15 minuta. Dosla kuc ostatak dala mami i sjela da odmorim.. A laznjaci krenuli udarat i to uredno.. Stomak mi je tvrd ko kamen, prepone me ubijaju.. 

• pahuljicaa
    20. Listopad 2019. 18:45

Hey cure. Samo da se javimo na brzinu..
    Danas u 14:10 stigla je moja curka,3350g i 50 cm.... 15 sati je trajao porod! 😱 ne znam kak sam to uspjela prezivjet..ali smo super... javimo se dok dodemo malo k sebi s detaljima ako zanima cure koje jos nisu rodile.. i procitamo zadnjih 15str zaostataka 😂😂😂  najsretnija sam mama na svijetu ❤❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.