Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sreca
    20. Listopad 2019. 02:14

Noemi1

Sreco kako si? Jel te pere adrenalin? Si umorna, uplasena? Trudovi?

Umorna da,kad nismo ni sinoc ništa spavali.. 
    Otvorena tek 1cm a trudovi na 4min.. ali još čekaju, razmišljam se dal da kažem da ne mogu više i nek daju gel i Šta god vec samo da krene i završi..ovako od 5 popodne bolovi

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 02:16

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1 kad tvoj bebac ide na cijepljenje? Si citala na ljetnima za onaj flaster?

Ja cu ga s 3mj vodit. Necu prije, nek jos mal naraste 😊 e citala sam o tom, al ne znam sta je bolje. Imam cepice i sirup u pripremi ako zatreba. Ali bas cu pitat pedijatra za te flastere, cure ih nahvalile pa ne bi bilo lose ni to imat doma. 🤔 kad ti planiras cijepiti?

Mi smo dobili termin sad u cet, cisto me strah temperature 😣😣 jA moram vidjeti dali ih ima kod nas

😬 a valjda ce sve proc ok. Pripremi cepice za svaki slucaj, oni valjda najbolje skidaju temp. 🤔 to bi Frajla mogla znat. Zena ima iskustva i znanja 🙂

Da imam ih samo da ju vagnu da znam koliko cepica jer nije mj dana vagana

Da i mi cemo na vaganje iduci tj, bas se veselim 😅

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 02:18

sreca

Noemi1

Sreco kako si? Jel te pere adrenalin? Si umorna, uplasena? Trudovi?

Umorna da,kad nismo ni sinoc ništa spavali..
    Otvorena tek 1cm a trudovi na 4min.. ali još čekaju, razmišljam se dal da kažem da ne mogu više i nek daju gel i Šta god vec samo da krene i završi..ovako od 5 popodne bolovi

Uf grozno 😧 a epiduralnu? Si razmislila o tom? Gadni trudovi, a sporo otvaranje 😖

HarryPotter
    20. Listopad 2019. 03:48

Zenee mojee ja sam docekla svoga Šimuna, bilo je pakleno i na kraju slatkoo. Rodio sam se u 23:15 i sitan sam i kosat i najljepsi💙

url=https://lilypie.com]

• TeBa
    20. Listopad 2019. 05:20

HarryPotter

Zenee mojee ja sam docekla svoga Šimuna, bilo je pakleno i na kraju slatkoo. Rodio sam se u 23:15 i sitan sam i kosat i najljepsi💙

Cestitam i brz oporavak zelim! 🥰

Maša62
    20. Listopad 2019. 06:04

HarryPotter čestitam ❤️

• ReginaP
    20. Listopad 2019. 06:12

Harry Potter cestitam 🥰
    Sreco sretno 🙂

Venus
    20. Listopad 2019. 06:14

Cure, izlio mi se vodenjak u krevet u 5.30, od tada polako curi...ja se spremam
    Trudova nema

luce35
    20. Listopad 2019. 06:41

Harry cestitam, uzivaj sa Simunom 🤗.
    Sreca nadam se da ce ti malo ubrzati stvar 😉.
    Venus ajd napokon kod tebe krenulo dok je kosa cista 🤣🤣, zelim ti brz i lagan porod 

Maša62
    20. Listopad 2019. 06:51

Venus sretno tako je i meni krenulo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.