Noemi1 kad tvoj bebac ide na cijepljenje? Si citala na ljetnima za onaj flaster?
Ja cu ga s 3mj vodit. Necu prije, nek jos mal naraste 😊 e citala sam o tom, al ne znam sta je bolje. Imam cepice i sirup u pripremi ako zatreba. Ali bas cu pitat pedijatra za te flastere, cure ih nahvalile pa ne bi bilo lose ni to imat doma. 🤔 kad ti planiras cijepiti?
Mi smo dobili termin sad u cet, cisto me strah temperature 😣😣 jA moram vidjeti dali ih ima kod nas
😬 a valjda ce sve proc ok. Pripremi cepice za svaki slucaj, oni valjda najbolje skidaju temp. 🤔 to bi Frajla mogla znat. Zena ima iskustva i znanja 🙂
Da imam ih samo da ju vagnu da znam koliko cepica jer nije mj dana vagana
Sreco kako si? Jel te pere adrenalin? Si umorna, uplasena? Trudovi?
Umorna da,kad nismo ni sinoc ništa spavali..
Otvorena tek 1cm a trudovi na 4min.. ali još čekaju, razmišljam se dal da kažem da ne mogu više i nek daju gel i Šta god vec samo da krene i završi..ovako od 5 popodne bolovi

Noemi1 kad tvoj bebac ide na cijepljenje? Si citala na ljetnima za onaj flaster?
Ja cu ga s 3mj vodit. Necu prije, nek jos mal naraste 😊 e citala sam o tom, al ne znam sta je bolje. Imam cepice i sirup u pripremi ako zatreba. Ali bas cu pitat pedijatra za te flastere, cure ih nahvalile pa ne bi bilo lose ni to imat doma. 🤔 kad ti planiras cijepiti?
Mi smo dobili termin sad u cet, cisto me strah temperature 😣😣 jA moram vidjeti dali ih ima kod nas
😬 a valjda ce sve proc ok. Pripremi cepice za svaki slucaj, oni valjda najbolje skidaju temp. 🤔 to bi Frajla mogla znat. Zena ima iskustva i znanja 🙂
Da imam ih samo da ju vagnu da znam koliko cepica jer nije mj dana vagana
Da i mi cemo na vaganje iduci tj, bas se veselim 😅

Sreco kako si? Jel te pere adrenalin? Si umorna, uplasena? Trudovi?
Umorna da,kad nismo ni sinoc ništa spavali..
Otvorena tek 1cm a trudovi na 4min.. ali još čekaju, razmišljam se dal da kažem da ne mogu više i nek daju gel i Šta god vec samo da krene i završi..ovako od 5 popodne bolovi
Uf grozno 😧 a epiduralnu? Si razmislila o tom? Gadni trudovi, a sporo otvaranje 😖

Zenee mojee ja sam docekla svoga Šimuna, bilo je pakleno i na kraju slatkoo. Rodio sam se u 23:15 i sitan sam i kosat i najljepsi💙

url=https://lilypie.com]
Zenee mojee ja sam docekla svoga Šimuna, bilo je pakleno i na kraju slatkoo. Rodio sam se u 23:15 i sitan sam i kosat i najljepsi💙
Cestitam i brz oporavak zelim! 🥰
Cure, izlio mi se vodenjak u krevet u 5.30, od tada polako curi...ja se spremam
Trudova nema

Harry cestitam, uzivaj sa Simunom 🤗.
Sreca nadam se da ce ti malo ubrzati stvar 😉.
Venus ajd napokon kod tebe krenulo dok je kosa cista 🤣🤣, zelim ti brz i lagan porod

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji