Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    20. Listopad 2019. 12:51

Pa ovdje svi nesto grupno radjaju, ili nijedna ili grupa cijela. :)
    Harry bravo hrabrice! Bas sam jako sretna za tebe. Uzivajte sad.
    Venus, Sreca, Doris neka vam bude brz i dobar porod kao kod nase Harry.

PatyDi
    20. Listopad 2019. 13:10

Tko je rodio cestitam 🤗
    Tko ce roditi, sretno! 😊

PatyDi
    20. Listopad 2019. 13:13

Letimicno sam prosla komentare i stvarno, nema da rodi jedna...ili par dana nitko ili u roku dan dva vise cura 🤩 

mc_zgb
    20. Listopad 2019. 13:17

Cure koje su rodile, cestitam i uzivajte u srecicama malim ❤
    Cure spremne za tiskanje, sretnoo i mozete vi to, jake smo mi zene 💪
    Mi se zadnjih dana bas puno secemo, cak smo 3 puta vec i na kavi bili i bas je gust 😊 curka nas pocasti sa 2 sata spavanja dok smo tako vani, i njoj pase taj fini zrak 😍 iiii napokon je otpao danas pupak, ja sam presretna jer se to dogodilo dok je tata doma, jer on to hendla, ja to nisam mogla ni gledati 😂🤦

20. Listopad 2019. 13:37

Aurora87

Zemske, nisam u tijeku, mi se borimo s grcicima i mislim da cemo definitivno kupiti espumisan. S tim da mi mlijeko siklja iz obje dojke i sad ucimo sisati u nekoj polulezecoj pozi da se ne zagrcava…a to navodno sikljajuce mlijeko pridonosi pojavi grceva. Bili na kontroli kod ped i narastao je 5cm i dobio 800grama. Kaze ped da je to odlicno.
    Nego, tko nam je rodio? Ocekivala sam da je Manich😁, ali vidim gore post da je jos 2u1.
    Cestitam svima koje su rodile!❤🎉🌞

Hahahaha nisaaaam draga jos sam u komadu... Ali evo danas idem kupit kestenje i najest se pa ako zeli bebonja vanka moze sto se mene tice.. Drago mi je da je kod tebe sve okej.. A grcici ce proci ako stignes vrati koju stranu unazad Julie je pisala da koristi nesto sto se pokazalo super pa nije na odmet mozda probati s tim.  Neki dan smo te bas spominjali kako te nema da nam falis.. Kad se uhodate jos malo javi nam se.. 😍😘❤️

Julie

Evo i nas, odmorili se i sad se fino vraćamo za ZG.
    Curke moje, znaci niste ispisale ni blizu sto se po noći zna napisati, pogotovo oko ponoći pa do jedno pol 4 ujutro. Očekivala sam noćnu cakulu kad ono vi mi sve krenule u radaonu 🙏🏼🤪🥰
    Harry cestitam mila 😍
    Curke koje ste u radionicama sretno i neka bude brzo i sa sto manje boli. 😘
    Frajla moram ovo rec jer majke mi ti si fenomen, znaci ti toliko informacija imaš da sam ja zaista fascinirana. Koliki ti hard u toj glavici? 😂🙈 svaka čast

Frajla

Sta ste radile s pupkom koji je otpo?
    Oliveru je otpo dok ga je moja mama presvlacila, al taman smo i muz i ja bili. Netko je pita sta cemo s njim, a ja sam brzo bacila u smece da nebi kome palo na pamet cuvati 🙃

Frajla
    20. Listopad 2019. 13:38

Julie

Evo i nas, odmorili se i sad se fino vraćamo za ZG.
    Curke moje, znaci niste ispisale ni blizu sto se po noći zna napisati, pogotovo oko ponoći pa do jedno pol 4 ujutro. Očekivala sam noćnu cakulu kad ono vi mi sve krenule u radaonu 🙏🏼🤪🥰
    Harry cestitam mila 😍
    Curke koje ste u radionicama sretno i neka bude brzo i sa sto manje boli. 😘
    Frajla moram ovo rec jer majke mi ti si fenomen, znaci ti toliko informacija imaš da sam ja zaista fascinirana. Koliki ti hard u toj glavici? 😂🙈 svaka čast

Znat ćeš i ti sve za drugo 🤪

Frajla
    20. Listopad 2019. 13:41

Nego, da se vratim malo na ozbiljne teme...
    Netko je sinoc spominjo knedle s cokoladom iz lidla, pa kakve su? Ja ne volim ove s vocem, a nesto me bas sad privlaci probati te cokoladne. I ledo je izbacio neke s cokoladom i kokosom 🤤 pa bi i njih
    Jel cokolada onak nutelasta ili pudingasta? 🙃

Julie
    20. Listopad 2019. 13:47

Frajla

Sta ste radile s pupkom koji je otpo?
    Oliveru je otpo dok ga je moja mama presvlacila, al taman smo i muz i ja bili. Netko je pita sta cemo s njim, a ja sam brzo bacila u smece da nebi kome palo na pamet cuvati 🙃

Prvo sto mi je prošlo kroz glavu je scena iz Dozvola za Fockere kad su bili na večeri i kad su gledali album pa kad je onaj ostatak kozice od obrezivanja pao u lonac 😂🙈 ja sam bacila u smeće. Knedle imam iz Lidla ali sa marelicom i nikak da ih napravim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.