Luce i moja je do dna ledja skroz dosla- skoro do dupeta,jako gusta, valovito-kovrcava. Ja svoju prvo moram rascesljati na suho da bi je uopce mogla samponirati, onda idu 3 samponiranja (uvodno i dva prava), pa maska i rascesljavanje s maskom. 😅 ljeti je susim na zraku i bude lipa kovrcava, sad kad je hladnije moram fenom, i onda se sva raspuse pa bude sva ko paucina iduci dan... onda nekad je jos vlaznu svezem u pletenicu i spavam tako, onda donji dio bude predivno valovit i slozen, a gornji dio moram proc peglom da slozim kako ne bi licila na gnijezdo. Tako da meni pranje kose nikad ne traje ispod 30min, a jos ako se moram uz to depilirat itd., zna dogurat i do 40/45min 😂😂😂
Mc zovu se Colocynthis i koštaju 80 i nešto kuna.
Imaju ih malo bolje opremljene ljekarne.
Mona ja sam tako strepila jer ono znam da svi govore ništa nam nije pomoglo tako da iskreno otpisala sam ih u startu, premda frendica kaže da su njenog malog spasile al znaš kak to ide. Stotinu djece, stotinu dijagnoza Itd, međutim evo sve fino isprducka i uvijek se podrigne poslije papice, nema frkanja i tog grčevitog plaća. Dijete noćas spavalo i kad se probudio samo sam ga nahranila i stavila pored sebe, on gleda i ni a ni b. Bas sam bila sretna jer me duša boli dok sam gledala kako se grčio a htio zaspati. Noćas je bas bio miran, ja ga mazila po licu i rukicama i zaspao fino. Odspavao do pol 9
Hvala ti ❤ moju zna isto toliko mucit i grcit da se iz sna pocne derati i plakati. Srce mi se para.. 😥
A jucer iz nekog razloga nije uopce kakala u pelenu ni jednom, nego tek kad bi ju isla presvuci i onda na prematalici bi se fino pokakala. Ne znam zasto. Al evo danas se vratilo na staro sve. 😁
Mame da li koja od vas koristi Tiba kapi? Jao mi se borimo s jakim grčevima,danas sam ih uzela jer ih hvale pa ako ima itko s lijepim iskustvom da mi uljepša dan😁
Mona, mi dajemo Tiba kapi bebanu. Već smo pri kraju bočice. Ne znam što bih rekla, ne vidim neku veliku razliku. Dosta stenje i grči se od bolova. Ali da su mu fine, jesu. Baš ih voli cuclati. :-) Počeli smo i s homeopatskim granulama prije 2 dana. Možda je mrvicu manje grčenja, ali još je rano nešto konkretno reći.
Curke ima te li kakav savjet u vezi zraka, bebicu bas muci vristi kad mora prdnuti dajem espumisan al kao da vise ne djeluje dali imaju jos kakve kapi masiram i vozimo biciklo i svasta nesto kad masiram mirna je, slabije mi jede rekla bih a sad nezz nece ni da pojede bas puno a krene jesti kao da ce netko ukrasti i onda brzo odustane dal se vec naguta zraka pa onda vise ni nemoze stvarno neznam sto joj ☹️☹️☹️🤷♀️
Ne mogu sad vas čitati sve,samo da se javim.
Prvo opet nisu bili sigurni,pa nakon ctga su me slali na ultrazvuk i tada jr vidjela doktorica da ima još malo vode. E onda ginekoloski pregled i da štapićem provjeri taman što sam sjela pred njom Sve bljucne i ona onak ma da to je to.. Jedino voda je već zelena pa sam dobila odmah antibiotik. Skroz zatvorena i bez trudova tj svakih 10min grcevi al nista prejako, uspijem prodisat. Oko 5 su me smjestili u sobu i čekamo prirodno da krene. Ak ne bude ništa u 8 ujutro indukcija.
Ajme sreco, nadam se da ce krenit nesto 😕 dugo ce te drzat prije indukcije, al valjda znaju oni sta rade. Sretnoo i javi nam kako si (kako ste) 😊
Noemisad cu prat svako 4 dana, inace mi je dosta jednom tjedno… a cuj ako me odma ne svezu jaki brzi trudovi il vodenjak mozda ja krenem prat i tad 😂😂😂
Ja se castim Oranginom i onim Lorenz curly smokijem, i vec mi je preko glave soli i secera 😅 a dragi je isao na benzinsku zbog mene to kupit hahahah. Sinoc mi doslo da pijem oranginu i nije ju nasao, pa je cijedio mandarine i miksao s mineralnom, e ljudi moji sto je to divno 😃😃😃 lipo, prirodno slatko i zdravo
Znaci otkidam na ovu domacu oranginu ali svaka cast dragom na ideji... Ja kad vidim te trudnicke zelje uvijek se sjetim jedne stareee reklame kad je muz za trudnicu trcao trazio sok i vraca se jadan sav polomljen a zena ga pita a jel nije bilo od jabuke? Hhahhah 🤣🤣🤣
Haha Manich sjecam se te reklame 😂😂😂
Jucer je bas bila kriza za oranginom, ja inace nikakve sokove godinama ne pijem, samo vodu, limunadu i cajeve, i kavu ponekad, a u trudnoci svako malo mi dodje zelja za nekim sokicem, orangina i sok od ribizle 🤤🤤
I danas kad mi je napokon nasao Oranginu nis spesl, slatko, ljepsa mi ova domaca od mandarine 😂
Eh ko bi nam udovoljio
Curke moje bas mi krivo sto vam nemogu poslat video ovdje da vidite sta ovaj moj malac meni radi pa ovooo je strasnooo kakvo je to igranje i sto je najbolje ja pomazim a on opet kao da se igra samnom.. Sve mi se oci napune suzama kad on tako svojoj mamici vrati kao da me zeli dotaknuti kad ga mazim. Jedvaaa cekam da ga upoznam i mazim te rukice i nogice koje me sada udaraju.. ❤️❤️❤️
Haha Manichsjecam se te reklame 😂😂😂
Jucer je bas bila kriza za oranginom, ja inace nikakve sokove godinama ne pijem, samo vodu, limunadu i cajeve, i kavu ponekad, a u trudnoci svako malo mi dodje zelja za nekim sokicem, orangina i sok od ribizle 🤤🤤
I danas kad mi je napokon nasao Oranginu nis spesl, slatko, ljepsa mi ova domaca od mandarine 😂
Eh ko bi nam udovoljio
Ni ja nisam za sokove nikad bila.. Ali u trudnoci mi je jakooo pasalo sve kao domaci sokici pogotovo naranca cjedjena i cedevita e tog sam se naljevala svaki odlazak na kavu u ljetnim mjesecima. Sada jedva cekam da rodim i da pricam sa doktoricom koje cajeve smijem piti ako dojim.. Jakooo volim cajeve.. Bijeli, zeleni i caj od jasmina imam iz kine sto sam dobila prave u rinfuzi.. E cure moje to su cajevi da padnes na dupe toliko su mi fini..
Curke ima te li kakav savjet u vezi zraka, bebicu bas muci vristi kad mora prdnuti dajem espumisan al kao da vise ne djeluje dali imaju jos kakve kapi masiram i vozimo biciklo i svasta nesto kad masiram mirna je, slabije mi jede rekla bih a sad nezz nece ni da pojede bas puno a krene jesti kao da ce netko ukrasti i onda brzo odustane dal se vec naguta zraka pa onda vise ni nemoze stvarno neznam sto joj ☹️☹️☹️🤷♀️
Si probala nakon 5 min dic da podrigne u toku hranjenja? Pa onda nastavis davat bocicu. E ja al pretjeram s espumisanom, bude jos gore. Nisam sad davala opce tjedan dana. Nema razlike kad dam i kad ne dam. 🤷 ako kaka 2,3 puta dnevno ne muci se s prduckanjem, a ako kaka 1x onda se muci. Sad mi je praksa nahranit presvuc pa ak previse bljucne napravim jos 70ml. Primjetila sam da mu vise pase hladnije mlijeko cca 34,35 stupnjeva nego toplije 37 🤔 i cekam da se pjena slegne prije nego mu dam (da ne guta taj zrak jos)
Sortiraj odgovore
Najstariji