Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    20. Listopad 2019. 00:45

Budne i porodjene, jel koja koristila Dianatal gel?

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 00:51

Sreco kako si? Jel te pere adrenalin? Si umorna, uplasena? Trudovi? 

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 00:53

Kengurica

Budne i porodjene, jel koja koristila Dianatal gel?

Ne, dvoumila sam se ocu necu. Ipak je 700kn 🙄 meni su oni stavili u bolnici neki gel bas prije izgona, i to hrpu toga, bas je bilo sklisko 😂

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 00:55

ayla

felicita28

ayla

Venus

joj da, sjecam se sad… sta nam sve nece rec da nas usute i “discipliniraju”…
    Ispast pupcana- kako gdje sta 😂

Ja sam bila mirna relativno sam dobro podnosila dok me nisu spojili na drip tako da me nisu morali usutkavat a nakon dripa bilo me briga sto ce ko rec 😂😂
    Neznam i ja jos nevjerujem u to bas cu pitat ginica kad odem na kontrolu koju sam vec trebala 🙈🙈

Ja sam bila 10 sati na drip spojena i zadnjih 3 sam vikala ko kreten i bas me bolilo.briga, tako mi je bilo lakse 😅😅 a govorila sam uvijek da necu biti jedna od tih sto se deru 🤣🤣

Ma nemos tu bol ni kontrolirati, kao disi pravilno ja se pogubi u disanju 😐

Ja ne mogu ni zamislit bol na dripu. Ovo je bilo bolno, mogu mislit kako je tek vama na dripu bilo. Uzas jedan 😬

20. Listopad 2019. 01:28

Noemi1

ayla

felicita28

ayla

Venus

joj da, sjecam se sad… sta nam sve nece rec da nas usute i “discipliniraju”…
    Ispast pupcana- kako gdje sta 😂

Ja sam bila mirna relativno sam dobro podnosila dok me nisu spojili na drip tako da me nisu morali usutkavat a nakon dripa bilo me briga sto ce ko rec 😂😂
    Neznam i ja jos nevjerujem u to bas cu pitat ginica kad odem na kontrolu koju sam vec trebala 🙈🙈

Ja sam bila 10 sati na drip spojena i zadnjih 3 sam vikala ko kreten i bas me bolilo.briga, tako mi je bilo lakse 😅😅 a govorila sam uvijek da necu biti jedna od tih sto se deru 🤣🤣

Ma nemos tu bol ni kontrolirati, kao disi pravilno ja se pogubi u disanju 😐

Ja ne mogu ni zamislit bol na dripu. Ovo je bilo bolno, mogu mislit kako je tek vama na dripu bilo. Uzas jedan 😬

Bolje da neznas 😬

20. Listopad 2019. 01:29

Noemi1 kad tvoj bebac ide na cijepljenje? Si citala na ljetnima za onaj flaster? 

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 01:33

ayla

Noemi1 kad tvoj bebac ide na cijepljenje? Si citala na ljetnima za onaj flaster?

Ja cu ga s 3mj vodit. Necu prije, nek jos mal naraste 😊 e citala sam o tom, al ne znam sta je bolje. Imam cepice i sirup u pripremi ako zatreba. Ali bas cu pitat pedijatra za te flastere, cure ih nahvalile pa ne bi bilo lose ni to imat doma. 🤔 kad ti planiras cijepiti?

20. Listopad 2019. 01:39

Noemi1

ayla

Ja cu ga s 3mj vodit. Necu prije, nek jos mal naraste 😊 e citala sam o tom, al ne znam sta je bolje. Imam cepice i sirup u pripremi ako zatreba. Ali bas cu pitat pedijatra za te flastere, cure ih nahvalile pa ne bi bilo lose ni to imat doma. 🤔 kad ti planiras cijepiti?

Mi smo dobili termin sad u cet, cisto me strah temperature 😣😣 jA moram vidjeti dali ih ima kod nas 

• Noemi1
    20. Listopad 2019. 01:41

ayla

Noemi1

ayla

Mi smo dobili termin sad u cet, cisto me strah temperature 😣😣 jA moram vidjeti dali ih ima kod nas

😬 a valjda ce sve proc ok. Pripremi cepice za svaki slucaj, oni valjda najbolje skidaju temp. 🤔 to bi Frajla mogla znat. Zena ima iskustva i znanja 🙂

20. Listopad 2019. 01:51

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

😬 a valjda ce sve proc ok. Pripremi cepice za svaki slucaj, oni valjda najbolje skidaju temp. 🤔 to bi Frajla mogla znat. Zena ima iskustva i znanja 🙂

Da imam ih samo da ju vagnu da znam koliko cepica jer nije mj dana vagana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.