Curke ima te li kakav savjet u vezi zraka, bebicu bas muci vristi kad mora prdnuti dajem espumisan al kao da vise ne djeluje dali imaju jos kakve kapi masiram i vozimo biciklo i svasta nesto kad masiram mirna je, slabije mi jede rekla bih a sad nezz nece ni da pojede bas puno a krene jesti kao da ce netko ukrasti i onda brzo odustane dal se vec naguta zraka pa onda vise ni nemoze stvarno neznam sto joj ☹️☹️☹️🤷♀️
Si probala nakon 5 min dic da podrigne u toku hranjenja? Pa onda nastavis davat bocicu. E ja al pretjeram s espumisanom, bude jos gore. Nisam sad davala opce tjedan dana. Nema razlike kad dam i kad ne dam. 🤷 ako kaka 2,3 puta dnevno ne muci se s prduckanjem, a ako kaka 1x onda se muci. Sad mi je praksa nahranit presvuc pa ak previse bljucne napravim jos 70ml. Primjetila sam da mu vise pase hladnije mlijeko cca 34,35 stupnjeva nego toplije 37 🤔 i cekam da se pjena slegne prije nego mu dam (da ne guta taj zrak jos)
Jesam obavezno na pola stanjem s hranjenjem i da podrigne i kad pije caj i vodu obavezno da podrigne al nekad jednostavno nece i samo kmelji vec 3 sata kmelji dns je jako malo pokakala i to zelenu stolicu i kaka jednom dnevno bas se muci kad ju nosam to jos pase, dajem joj espumisan dva put dnevno nekad 3 put ne pretjerujem uopce 😣😣
Znači ništa novo,drugu dozu antibiotika sam dobila , zbog mogućnosti infekcije kod bebe. Muž je otišao maloprije kuci , jer ne vrijedi bit u sobi sa mnom,bolje da se naspava za ujutro. Ja ustala setat opet, ne mogu bolove trpit. Mislim da ću sad trazit da sidem sa odjela dole u radaone da pogledaju ima li napretka u otvaranju.
Znači ništa novo,drugu dozu antibiotika sam dobila , zbog mogućnosti infekcije kod bebe. Muž je otišao maloprije kuci , jer ne vrijedi bit u sobi sa mnom,bolje da se naspava za ujutro. Ja ustala setat opet, ne mogu bolove trpit. Mislim da ću sad trazit da sidem sa odjela dole u radaone da pogledaju ima li napretka u otvaranju.
To mucenje sam i ja trpila celi dan 🙄🙄 voda odlazila a mene boli jos mi nisu dali setati
Ayla kad vec spominjes kakanje, koliko vam puta dnevno kakaju? Moj u zadnje vrijeme skroz slabo 1-2 put dnevno onako po malo skroz s obzirom kako je bilo do unazad neka dva tjedna otprilike svaka druga pelena je bila kakanje i to podosta...
Sreco drzim fige da se otvoris brzo i da te ne muce puno s dripom i tim, da stigne beba sto prije!
Ayla zbog cega se nisi smila micat? Mada u nas ovdje u Splitu niko ne mrda s kreveta kad udjes u radjaonu, valjda zbog dripa i ctga, al ono nevidim razlog zasto ne pustit zenu bar da sjedi il stoji tik uz krevet.
A meni moja dokt prodaje maglu da cu ja moc i na loptu i setat i sve, kao zbog bolnih ledja, malo morgen...
Ayla kad vec spominjes kakanje, koliko vam puta dnevno kakaju? Moj u zadnje vrijeme skroz slabo 1-2 put dnevno onako po malo skroz s obzirom kako je bilo do unazad neka dva tjedna otprilike svaka druga pelena je bila kakanje i to podosta…
Poslije svakog hranjenja skoro 😅😅 mali potrosi paket pelena u 2 dana haha.
Cure koje ste rodile, htjela sam vas pitatj imaju li kod vas lohije neki neugodan miris? Ja sentusiram dva puta dnevno i opet ima miris ne znam da li je to normalno. Po netu citam da je ali sta ja znam
Ayla kad vec spominjes kakanje, koliko vam puta dnevno kakaju? Moj u zadnje vrijeme skroz slabo 1-2 put dnevno onako po malo skroz s obzirom kako je bilo do unazad neka dva tjedna otprilike svaka druga pelena je bila kakanje i to podosta…
Jednom dnevno od pocetka mi kaka nekad 2put
Srecodrzim fige da se otvoris brzo i da te ne muce puno s dripom i tim, da stigne beba sto prije!
Aylazbog cega se nisi smila micat? Mada u nas ovdje u Splitu niko ne mrda s kreveta kad udjes u radjaonu, valjda zbog dripa i ctga, al ono nevidim razlog zasto ne pustit zenu bar da sjedi il stoji tik uz krevet.
A meni moja dokt prodaje maglu da cu ja moc i na loptu i setat i sve, kao zbog bolnih ledja, malo morgen…
Da nebi ispala pupcana 🙄🙄 to prvi put cujem i od 21h lezala u bolovima a tek ujutro u pol 7 rodila 😐😐
Sortiraj odgovore
Najstariji