Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    19. Listopad 2019. 19:55

Sreca sretno ❤️
    Znaci mi smo u hotelu, u hotelskom lobiju je napravljen kao neki lounge i navečer bude svirka, ljudi se skupljaju a jučer fino ženska izbaci sišu i hop maloj, danas druga. Ja zaista ne shvacam tu nekulturu. Ja isto dojim pa moje sise ne gleda nitko niti će. Eto vjerujem da mnogima to ne smeta ali mene to iznimno živcira.

mouse
    19. Listopad 2019. 19:59

Sreca sretno! 🤗

Marla5
    19. Listopad 2019. 20:02

Danas smo bili prvi put vani. Tata je nosio i bas je jako pasalo. Mislili smo ostati 10 min, a na kraju ostali cijeli sat i sjedili na suncu na klupi u parku. Prije smo se dobro najeli pa smo nas prvi izlet prespavali.

Jucer je patronazna izvagala porodjajnu tezinu. Znaci da nase dojenje daje rezultate :)

Dalje, malo nam za sricu triba....:)

zapravo, bilo bi dobro da jos spavamo po noci malo vise, ali ne mozemo sad sve :)

luce35
    19. Listopad 2019. 20:04

Sreca sretno, opusti se i hopsaj po lopti 😀.
    Zelim ti brz i lagan porod 😉

• Jeja4
    19. Listopad 2019. 20:07

Tu mi Pise stari termin.zm je bila 12.2.,tako da mi je novi termin 19.11. gledam i pratim po pliivinom kalendaru trudnoce.

lala3
    19. Listopad 2019. 20:08

Marla5

Danas smo bili prvi put vani. Tata je nosio i bas je jako pasalo. Mislili smo ostati 10 min, a na kraju ostali cijeli sat i sjedili na suncu na klupi u parku. Prije smo se dobro najeli pa smo nas prvi izlet prespavali.

Jucer je patronazna izvagala porodjajnu tezinu. Znaci da nase dojenje daje rezultate :)

Dalje, malo nam za sricu triba….:)

zapravo, bilo bi dobro da jos spavamo po noci malo vise, ali ne mozemo sad sve :)

Varam li se ja ili nam ti nisi pisala iskustvo s poroda?! Ako jesi onda je moj trudnicki mozak opet 🤪🤪🤪

lala3
    19. Listopad 2019. 20:09

Marla5

Dalje, malo nam za sricu triba….:)

Varam li se ja ili nam ti nisi pisala iskustvo s poroda?! Ako jesi onda je moj trudnicki mozak opet 🤪🤪🤪

19. Listopad 2019. 20:32

DijMar

ayla

DijMar

ayla

Frajla

ayla

Frajla

ayla

Noemi1 dal ti nekad provjeravas da bebac dise ja imam fobije da nekad ne dise kad je pre mirna onda ako necujem da dise gledam dal se trbuh dize izgubit cu 100godina zivota 😣😣

Ja to jos uvjek radim 🙈
    Stavis jedna ili sva prsta na prsa lagano
    (A ne ko ja jednom pametnica cijeli dlan i naravno nist nisam osjetila, pa dam jadno djete prodrmala od panike 🙄)

Hahahaha znaci i nakon toliko provjeravas 🙈🙈 ajmee poludit cu

Jeja je rekla da i ona svoju jos provjerava, tak da ti tome ocito nema kraja 🤪

Nes docekati da odrastu 🙈🙈 ja sam prije muza provjeravala dali dise a kako nespavam s njim vise ne provjeravam i njemu sam mecala prst ispod nosa 😂😂😂😂 i onda se pitaju zasto sam poludila 🤪🤪

Ja sam isto tako znala decka provjeravati 🤣
    Sorry kaj zabadam nos, ali zasto ne spavas s muzem? 🤔

Ma ne zabadas vec sam pisala bila, kako u nasoj sobi nema mjesta za krevetic jer smo uzeli onaj sa prematalicom i sto se moze poslje koristiti kad naraste stavili smo ga u drugu sobu koja je i predvidena za curku pa smo i stavili u nju i krevet jedan mali na kojem ja spavam s njom u sobi i da ju cujem kada place za hranjenje.. Nisam se jos posvadala s muzem 🤪🤪😂😂

Sad kad citam mi dolazi u sjecanje nes da si pisala o tome da 😊
    Pa cuj, to ti je dobra metoda kontracepcije 🤣😋🤣

😂😂😂 Da da zato mu se i ne vracam u krevet 🤪🤪

• MonaL.
    19. Listopad 2019. 20:34

Mame da li koja od vas koristi Tiba kapi? Jao mi se borimo s jakim grčevima,danas sam ih uzela jer ih hvale pa ako ima itko s lijepim iskustvom da mi uljepša dan😁

19. Listopad 2019. 20:35

Venus

Ayla ja sam bas cijelu noc imala tu bol i jaki pritisak u trtici - dno ledja, gornji dio guze, i kad sam se dizala na wc pari mi se ko da gubim taj cep pomalo.
    Znaci tu bol povezuju s otvaranjem? Onda sma mozda vec na 4cm sad… a nista ne ide 😰

Bit ce da se beba spusta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.