Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Listopad 2019. 13:54

Noemi1

ayla

Noemi1

Pogotovo sto imam psa (kucnog) i kad netko dodje i pomazi psa pa krene do kolica, samo ga posljem u kupaonicu da opere ruke. Ako mogu ja, nakon sto pomazim svog psa svaki put prat ruke i nakon sto jedem (sto je stalno 😂😂)prat ruke, a mogu onda i gosti. Uvijek me strah da ne bi dijete doslo u kontakt s hranom npr ak jedem bobi flips koji ima kikiriki da ne dodje mrvica njemu u usta, pa da ne bude problema ako je alergican i sl.

Da da i ja uvijek perem i to temeljito al ne diram ćuke

A dobro ja svog moram 😊 naviko je da ga mazimo i pazimo, ali je kucni, redovno se kupa i sisa i odrzava. Ako je vani kisa, peru se sapice nakon setnje, tako da znam da je cist. Al opet, nakon mazenja se ruke peru 🙂

Zato ja nemam kucnog da imam nezz kad bi stigla njegove dlake pobrati jedva svoje stignem 😂😂

17. Listopad 2019. 13:55

Noemi1

ayla

Noemi1

Ajme uzas za ovog koji ne pere ruke 🙄 mislim nije da zivim pod staklenim zvonom. Ne perem ni ja podove svaki dan, nit usisavam svaki dan. Al dok je jos tak mali nek bude neke higijene. A kasnije, nek se stvara imunitet 😁

Taj jos nije doso k nama i nadam se da ce trijezan doci 😂😂

Hahahha idi za njim ako dodje i spricaj ga octeniseptom 😂😂

Da da imam cijeli nisam ni koristila 😂😂

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:58

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Pogotovo sto imam psa (kucnog) i kad netko dodje i pomazi psa pa krene do kolica, samo ga posljem u kupaonicu da opere ruke. Ako mogu ja, nakon sto pomazim svog psa svaki put prat ruke i nakon sto jedem (sto je stalno 😂😂)prat ruke, a mogu onda i gosti. Uvijek me strah da ne bi dijete doslo u kontakt s hranom npr ak jedem bobi flips koji ima kikiriki da ne dodje mrvica njemu u usta, pa da ne bude problema ako je alergican i sl.

Da da i ja uvijek perem i to temeljito al ne diram ćuke

A dobro ja svog moram 😊 naviko je da ga mazimo i pazimo, ali je kucni, redovno se kupa i sisa i odrzava. Ako je vani kisa, peru se sapice nakon setnje, tako da znam da je cist. Al opet, nakon mazenja se ruke peru 🙂

Zato ja nemam kucnog da imam nezz kad bi stigla njegove dlake pobrati jedva svoje stignem 😂😂

E pa moj ti se ne linja i ne smrdi (ne osjeti se onako po mirisu psa). Kad udjes u kucu opce ne osjetis da tu zivi pas. A linjanja nema uopce (takva vrsta) maltezer, svi se cude kako nema dlaka nigdje i kako ne smrde ruke nakon sto ga pomazis (kao kod vecine pasa). Evo veci i tezi mi je bebac od psa 😃 ali sad ima moje kose po svuda, uzas jedan 🙄

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 14:00

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ajme uzas za ovog koji ne pere ruke 🙄 mislim nije da zivim pod staklenim zvonom. Ne perem ni ja podove svaki dan, nit usisavam svaki dan. Al dok je jos tak mali nek bude neke higijene. A kasnije, nek se stvara imunitet 😁

Taj jos nije doso k nama i nadam se da ce trijezan doci 😂😂

Hahahha idi za njim ako dodje i spricaj ga octeniseptom 😂😂

Da da imam cijeli nisam ni koristila 😂😂

Joj ja jesam za pupak i kad sam mu rezala nokte pa ga mal porezla 🙈 sto je on komotno prespavao, nije ni osjetio 😂

• Kengurica
    17. Listopad 2019. 14:05

E jeste torbu za rodiliste nekako dezinficirali?

Frajla
    17. Listopad 2019. 14:06

ayla

Noemi1

ayla

Ja sam ovaj mj dobila 200 kn manje porodiljnog, nez na koju foru pa nije bilo ni jednog praznika osim sto je jedna dan manje u mj

Vjerojatno zbog tog jednog dana 🤔

, 🙄🙄🙄 a budala

Ide ti svaki mjesec satnica (koja je pisala na R1 obrascu na dnu)*8*broj radnih dana (u 9 mj je bio 21 dan)

mc_zgb
    17. Listopad 2019. 14:06

Noemi1

Kengurica

Noemi meni ne, a ima push na mailu oa i ja svaki dan gledam mail. Ocito to moram ukljuciti. Jel se spajas preko tokena ili preko osobne na onoj najvisoj razini?
    .
    E da vreca, Ethereal ima kopcanje koje je idealno (da sam bar to znala kad sam svoju kupovala). I ciferslus sa strane i na ramenima ju otkopcas pa ako je bebica vec zaspala ne moras joj ruke provlaciti nego ju samo prebacis na to. Moja je lidl i na ramenima nema kopcanje.

Ja ti se znam spojit i preko korisnickog racuna na tcomu i preko osobne (kad sam radila enovorodjence prijavu u mup i maticni i trazila naknadu), nekad i preko citaca kartice. Jedino jos nisam skuzila kak da se preko mobitela spojim - ne znam di da nadjem onaj jedokratan pin na mpbz. Tek sam neki dan skinula tu mobilnu aplikaciju 🤷

Ako imas onu novu aplikaciju, kad ju otvoris imas na dnu izbornik koji moras povuc prema gore i onda odaberes opciju #withKEY, tu se ulogiras i imas broj tokena kao i lozinku. Kad se ulogiravas na e gradjani, samo odaberes pbz opciju i tamo onda #withKEY opciju. Nadam se da se kuzi kaj sam napisala 😁

Frajla
    17. Listopad 2019. 14:11

Kengurica

Noemi meni ne, a ima push na mailu oa i ja svaki dan gledam mail. Ocito to moram ukljuciti. Jel se spajas preko tokena ili preko osobne na onoj najvisoj razini?
    .
    E da vreca, Ethereal ima kopcanje koje je idealno (da sam bar to znala kad sam svoju kupovala). I ciferslus sa strane i na ramenima ju otkopcas pa ako je bebica vec zaspala ne moras joj ruke provlaciti nego ju samo prebacis na to. Moja je lidl i na ramenima nema kopcanje.

H&m  se isto kopca sa strane
    Samo sto se ova velika koju sam sad uzela kopca od gore prema dolje, znaci mora se zapiknuti (onak ko na jakni) ispod pazuha i onda zakopcati, pa se mali unervozi dok ga zakopcam. 
    Uvjerena sam da ona manja sto imam nije bila tako, bas cu morati pogledati

Frajla
    17. Listopad 2019. 14:13

Noemi1

Kengurica

.

Ja ti se znam spojit i preko korisnickog racuna na tcomu i preko osobne (kad sam radila enovorodjence prijavu u mup i maticni i trazila naknadu), nekad i preko citaca kartice. Jedino jos nisam skuzila kak da se preko mobitela spojim - ne znam di da nadjem onaj jedokratan pin na mpbz. Tek sam neki dan skinula tu mobilnu aplikaciju 🤷

Trebas imati mtoken, meni je na zabi besplatno, ali sam morala ici traziti da mi to aktiviraju, jer mi pametnjakivici ne aktiviraju pod normalno....

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 14:27

Kengurica

E jeste torbu za rodiliste nekako dezinficirali?

Ja prebrisala vlaznim maramicama, ali sam sve stvari pakirala u vrecice. Imala sam vrecicu na kojoj je pisalo: tus, radjaona, beba, ulosci, kozmetika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.