Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    17. Listopad 2019. 17:05

Pa meni je bas fora da trkeljamo. Kad se probudim prvo odem na forum, kad legnem još malo foruma pa onda spavanje. To mi je pod obavezno. 

Venus
    17. Listopad 2019. 17:16

Mi isto idemo kupiti u Jyska ormaric za obucu da stavimo odmah kraj ulaza, i kupit cu povoljno par kucnih papuca, tako cim neko na vrata odmah se mora izuti. Nama je mali jednosoban stan od cca.45 kvadrata i ne trebaju mi mokre blatnjave i sugave cipele po kuci, a Boze sacuvaj da mi udju do bebe u sobu tako il nesto. Isto mislim drzati onaj bar Balea antibakterijski sapun samo kad mi gosti budu dolazili 😅
    Onda cu iz Ethereal narucit vrecu ako su tako dobre. Nek je samo komotna bebici. I jel vi ispod pidjame oblacite body dugih il kratkih rukava? U mene su svi dugih rukava osim jednog, kontam kad ce joj rukice vec bit otvorene u vreci onda bolje dupli sloj.

Ja s dragim prosetala malo do rive, i jedva se kuci vratila, ogroman pritisak u dnu ledja, i ligamenti rastezu u zdjelici. Sva se preznojila koliko je vruce na suncu. Odmah sam zalegla na kauc, a on kuva jelo 😂 i uvijek pomislim Joj boze da me uhvati porod dok sam tako umorna neznam sta bi 😵

Frajla
    17. Listopad 2019. 17:54

Nego, tko je ono jednom prilikom pito jel stavljamo mobitel blizu bebe 🤪
    Ne javlja nam se Angelina vec dugo.... 🤔
    Bas me zanima jel probo netko nositi bebicu u marami, znam da su angelina i aurora planirale...

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 17:59

Frajla

Ne javlja nam se Angelina vec dugo…. 🤔
    Bas me zanima jel probo netko nositi bebicu u marami, znam da su angelina i aurora planirale…

Ja stavljam mob blizu bebe 🙈 aa i probala sam maramu, meni je to super stvar za eto takve neke prilike, ovak za po doma mi ne treba posto je dobar malac i kad lezi u kolicima ili na kutnoj. A ako ga nosam, oper ne mogu ni kuhat da ne sprica po njemu ulje, niti sudje prat da ga ne sprica voda, eventualno mogu pomest. Da, ni Aurora se ne javlja. Bas sam je se sjetila danas. 🤔

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 18:00

Venus

Mi isto idemo kupiti u Jyska ormaric za obucu da stavimo odmah kraj ulaza, i kupit cu povoljno par kucnih papuca, tako cim neko na vrata odmah se mora izuti. Nama je mali jednosoban stan od cca.45 kvadrata i ne trebaju mi mokre blatnjave i sugave cipele po kuci, a Boze sacuvaj da mi udju do bebe u sobu tako il nesto. Isto mislim drzati onaj bar Balea antibakterijski sapun samo kad mi gosti budu dolazili 😅
    Onda cu iz Ethereal narucit vrecu ako su tako dobre. Nek je samo komotna bebici. I jel vi ispod pidjame oblacite body dugih il kratkih rukava? U mene su svi dugih rukava osim jednog, kontam kad ce joj rukice vec bit otvorene u vreci onda bolje dupli sloj.

Ja s dragim prosetala malo do rive, i jedva se kuci vratila, ogroman pritisak u dnu ledja, i ligamenti rastezu u zdjelici. Sva se preznojila koliko je vruce na suncu. Odmah sam zalegla na kauc, a on kuva jelo 😂 i uvijek pomislim Joj boze da me uhvati porod dok sam tako umorna neznam sta bi 😵

Ja uvijek obucem dugih rukava body. Imanm par kratkih ali ih nisam opce oblacila 🤷

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 18:03

E moram prijavit da mi se i dalje srce slama zbog onog dojenja. Jucer uzmem bebaca, on gladan jako, ja taman smuckala bocicu i stavljam ga na jastuk za DOJENJE (sto se ne zove jastuk za hranjenje ili trudnice ili stajaznam) i on onako glavicom se okrene prema sisi i zabija glavicu, menii knedla u grlu, suze u ocima.. 😢

• TeBa
    17. Listopad 2019. 18:12

Ja redovno citam, malo pisem ko ninđa pratim iz sjene sto se pise haha.. uglavnom cesto se nasmijem, osobito kad su svekrive tema ili Ayla i Noemi1 u akciji iza ponoci.. mogu samo reci da mi je zao sto se nisam ranije prikljucila i stvorila neki odnos kakav vi imate sada nakon ovoliko ispisanih stranica...puno korisnog sam procitala od vas, nasmijala se puno puta i svasta nesto.. mogu samo reci da ste ekipa za 10!!! 🥰😊

Frajla
    17. Listopad 2019. 18:20

Noemi1

Frajla

Ne javlja nam se Angelina vec dugo…. 🤔
    Bas me zanima jel probo netko nositi bebicu u marami, znam da su angelina i aurora planirale…

Ja stavljam mob blizu bebe 🙈 aa i probala sam maramu, meni je to super stvar za eto takve neke prilike, ovak za po doma mi ne treba posto je dobar malac i kad lezi u kolicima ili na kutnoj. A ako ga nosam, oper ne mogu ni kuhat da ne sprica po njemu ulje, niti sudje prat da ga ne sprica voda, eventualno mogu pomest. Da, ni Aurora se ne javlja. Bas sam je se sjetila danas. 🤔

Ja sam ga znala setati po vani u maramu/nosiljci, pogotovo kad idem na kratko, lakse mi je bilo to nabrzinu staviti nego vuci kolica van...
    Ali mi smo se poceli nositi kad je bio veci, tamo negdje oko 3 mj, bas me zanima kako ce mi sad biti s malom bebicom

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 18:23

TeBa

Ja redovno citam, malo pisem ko ninđa pratim iz sjene sto se pise haha.. uglavnom cesto se nasmijem, osobito kad su svekrive tema ili Ayla i Noemi1u akciji iza ponoci.. mogu samo reci da mi je zao sto se nisam ranije prikljucila i stvorila neki odnos kakav vi imate sada nakon ovoliko ispisanih stranica…puno korisnog sam procitala od vas, nasmijala se puno puta i svasta nesto.. mogu samo reci da ste ekipa za 10!!! 🥰😊

Nisam ni ja od pocetka tu, i ja sam ti tu relativno nova. Gle, bila tu 2 dana ili 5mj, svi gledamo da smo svi ravnopravni 😊 i uvijek mozes pisat, ubacit se, prokomentirat ko da si tu od pocetka (tak se bar ja osjecam)😃al ekipa je zakon, kad me nema pol dana, vec mi zafale cure ❤ ionak smo svi ovdje u istim 💩 (bile to trudnicke tegobe ili problemi s grcevima, spavanjem, kakanjem ili slicno) 😜

Venus
    17. Listopad 2019. 18:24

Koje marame koristite kad vec spominjete? To bi bas volila za po kuci da nosim bebu dok nes radim 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.