Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    17. Listopad 2019. 12:58

E sad ☕ i citanje zaostataka (ja nemam puno) 😂😂

• TeBa
    17. Listopad 2019. 13:03

Noemi1

mc_zgb

Cure, pbz, naknada je sjela 💰😁
    Nocasnje teme su bile odlicne 😁 super stivo za uz dojenje!

Je je sjela porodiljna. 😊 Ja dobijem i obavijest na egradjani i na mail 😁

Kakva obavijest ti je dosla na egradanin,jer meni isto dolazi tamo...pise mi je da iznos upucen na racun..ista smo banka pa mi cudno da je vama doslo,a meni ne 🤷‍♀️

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:04

Pikulice, to je bas lijepo sto si isla i posvetit (osim sto ima i crvene koralje) 🙂

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:05

Frajla

Jutreko
    Opet ste me prevarile, 20 stranica zaostataka, a nitko nema trudove 😡🤪😂

😂😂😂😂😂 a jesi naivna 😂😂😂😂

Marla5
    17. Listopad 2019. 13:06

Venus

Jutro cure. Evo jedna stvar koju jos nisam kupila a treba mi (osim onih higijena stvari - termometar, toplomjer, skarice) je vreca za spavanje. I mislim se dal uzet Ethereal zimsku 0-6mj 60cm i 130kn, ili pak neku u C&A il H&M pa tipa velicina 62/68bar. Ne bih opet da je prevruca jer ce beba ispod imati body i pidjamicu, a opet smo u Splitu pa nisu neke ekstremne hladnoce dok bura ne krene.

Ja sam kupila u Bubamari i nisam zadovoljna: naravno da se beba 'utopi' u vel. 0-6, ali najgore je to sto se sva nekako napuse oko glavice i opcenito je nekako plasticni osjecaj.

Za sad nam je najbolji jastuk u kakav su nas nekad sve stavljali :)

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:12

Marla5

Evo jedno pitanje: kako je s posjetama - onim zeljenima, ali koje ukljucuju djecu starije predskolske i mladje skolske dobi?

Bas bi voljela da mi dodje prijateljica koja ima djecu od 5 i 8 godina, a mi cemo imati 12 dana…

E ja sam ti rekla da ne primam posjete prvih mjesec dana (osim baka i djedova i to na kratko, ne sad da budu po 5sati). Stvarno nam nitko nije dolazio. Brace, sestre su bili u bolnici vidjeti dijete pa su se Mogli strpit mjesec dana da dodji sluzbeno u babinje. Kad je proslo tih mj dana zvala sam i kumu, al sam joj rrkla da dodje sama (bez djeteta) zato sto mali ide u vrtic, a mi jos nemamo imunitet. I ona je to bez problema prihvatila. Mislim nije da izmisljam, nego samo brinem da mi dijete ne pokupi neku bolestinu. Sad ce napunit 2mj i za sad smo imali samo jednu posjetu s djetetom koje jos ne ide u vrtic, ali sad kad krenu posjete ne znam kako cu to izregulirati 😑

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:15

Frajla

Marla5

Evo jedno pitanje: kako je s posjetama - onim zeljenima, ali koje ukljucuju djecu starije predskolske i mladje skolske dobi?

Bas bi voljela da mi dodje prijateljica koja ima djecu od 5 i 8 godina, a mi cemo imati 12 dana…

A neznam sta reci…..
    Ja nisam nikome rekla da ne moze povesti djecu. Naravno da nece doci ako su bolesni, a ako su balavi (po meni) jbg, i ja sam balava cijelu jesen i zimu 🙄
    Najvise me zivciralo kad bi djeca skakala po tom gdje on inace lezi 😡🤬, ali ovo su pretpostavljam veca i razumnija djeca. Samo pripazis da diraju bebu samo po robici (znaci ne rukice i lice), i ako bas moraju poljubiti isto nogicu (preko odjece)

Ma ja sam rekla da nema ljubljenja i bakama i djedovima prvih mj dana. Mene bilo strah herpesa i gluposti. Sad mogu, ali iza u glavicu ili noge. Ruke ne moze. Beba stalno petlja s tim rukama po ustima 🙄

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:19

TeBa

Noemi1

mc_zgb

Cure, pbz, naknada je sjela 💰😁
    Nocasnje teme su bile odlicne 😁 super stivo za uz dojenje!

Je je sjela porodiljna. 😊 Ja dobijem i obavijest na egradjani i na mail 😁

Kakva obavijest ti je dosla na egradanin,jer meni isto dolazi tamo…pise mi je da iznos upucen na racun..ista smo banka pa mi cudno da je vama doslo,a meni ne 🤷‍♀️

Stigla mi obavijest o obracunatoj naknadi koju isplacuje HZZO. I provjerila racun, sjela mi naknada 

17. Listopad 2019. 13:21

Pikulica19

ayla

Pikulica19

https://kids.lino.eu/kalendar/?utm_source=FB&utm_medium=oglas&utm_campaign=kalendar

Krenulo je Lino kalendar ludilo 2020.

Ja bi da netreba printat kupon a neda mi se ici to kopirati 🙄

Vidis u ducanima mozda postoji ili zna biti u nekim proizvodima 😉

Ako naletim budem 🤪

• Kengurica
    17. Listopad 2019. 13:23

I meni na RBA sjele komplikacije.
    Kak vam to dodje na egradjanin, a da primjetite? Ima neke notifikacije? Ja tek kad se ciljano logiram vidim sta je tamo, al nikad nisam vidjela nista vezano uz komplikacije. Koju vjerodajnicu koristite?
    .
    Čak nije teško dobiti rješenje da si podoban poavojitelj nego nema djece s ‘čistim papirima’. Djeca ćube tamo, mnogi ih žele, a zakon kaže da je dovoljno da se njihovi so called roditelji jave jednom u nekoliko mjeseci i onda su ta djeca neposvojiva. Divota. I tako im prodje zivot.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.