Još sam se nasmijala kad je Ayla rekla da vas sigurno netko čita i krepava od smijeha. Nisam mogla tipkat jer je mali Cuclić bio na cucli pa nemam slobodne ruke 😂😂😂
Ajme uzas za ovog koji ne pere ruke 🙄 mislim nije da zivim pod staklenim zvonom. Ne perem ni ja podove svaki dan, nit usisavam svaki dan. Al dok je jos tak mali nek bude neke higijene. A kasnije, nek se stvara imunitet 😁
Taj jos nije doso k nama i nadam se da ce trijezan doci 😂😂
Hahahha idi za njim ako dodje i spricaj ga octeniseptom 😂😂
Da da imam cijeli nisam ni koristila 😂😂
Joj ja jesam za pupak i kad sam mu rezala nokte pa ga mal porezla 🙈 sto je on komotno prespavao, nije ni osjetio 😂
Ja samo prasak tako mi rekli jer je pupak jos u bolnici otpo
Aha onda da, nema potrebe za spricanjem neg samo prasak 😊
Još sam se nasmijala kad je Ayla rekla da vas sigurno netko čita i krepava od smijeha. Nisam mogla tipkat jer je mali Cuclić bio na cucli pa nemam slobodne ruke 😂😂😂
😂😂😂😂😂 Vidis da sam znala da netko prati
Ajme uzas za ovog koji ne pere ruke 🙄 mislim nije da zivim pod staklenim zvonom. Ne perem ni ja podove svaki dan, nit usisavam svaki dan. Al dok je jos tak mali nek bude neke higijene. A kasnije, nek se stvara imunitet 😁
Taj jos nije doso k nama i nadam se da ce trijezan doci 😂😂
Hahahha idi za njim ako dodje i spricaj ga octeniseptom 😂😂
Da da imam cijeli nisam ni koristila 😂😂
Joj ja jesam za pupak i kad sam mu rezala nokte pa ga mal porezla 🙈 sto je on komotno prespavao, nije ni osjetio 😂
Ja samo prasak tako mi rekli jer je pupak jos u bolnici otpo
Aha onda da, nema potrebe za spricanjem neg samo prasak 😊
Ma da to me spasilo
Čitam ja, čitam 😂😂😂 samo nisam mogla pisat 🤪🙈
Ma dosta da citas, dobro da i to itko hoce kad vidi ko pise 😂😂
Čitam ja, čitam 😂😂😂 samo nisam mogla pisat 🤪🙈
Ma dosta da citas, dobro da i to itko hoce kad vidi ko pise 😂😂
Hahaha pa bas 😂😂
Ma meni cim dodu gosti odmah na ulazu imaju fino papuce koje oblace i kupaonu prat ruke plivaseptom, tek onda mogu dalje u stan haha
Iako smo jucer uspjele uvuc jos par cura u komentiranje 😆 stvarno bi mi bilo neugodno da smo sve same napisale 😅
Ma meni cim dodu gosti odmah na ulazu imaju fino papuce koje oblace i kupaonu prat ruke plivaseptom, tek onda mogu dalje u stan haha
Pa najpametnije 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji