Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    17. Listopad 2019. 11:29

https://kids.lino.eu/kalendar/?utm_source=FB&utm_medium=oglas&utm_campaign=kalendar
    ... 
    Krenulo je Lino kalendar ludilo 2020.

17. Listopad 2019. 11:43

Pikulica19

https://kids.lino.eu/kalendar/?utm_source=FB&utm_medium=oglas&utm_campaign=kalendar

Ja bi da netreba printat kupon a neda mi se ici to kopirati 🙄

• Pikulica19
    17. Listopad 2019. 12:09

ayla

Pikulica19

Ja bi da netreba printat kupon a neda mi se ici to kopirati 🙄

Vidis u ducanima mozda postoji ili zna biti u nekim proizvodima 😉

• Pikulica19
    17. Listopad 2019. 12:10

Sjela je rodiljna naknada i za komplikacije RBA

• TeBa
    17. Listopad 2019. 12:22

Kojeg u mjesecu budu rodiljne naknade, meni jutros dosla poruka od HZZO- kako je iznos upucen na racun (PBZ) medutim nista nema jos

mc_zgb
    17. Listopad 2019. 12:27

TeBa

Kojeg u mjesecu budu rodiljne naknade, meni jutros dosla poruka od HZZO- kako je iznos upucen na racun (PBZ) medutim nista nema jos

Meni je prosli mjesec i ovaj sjelo 17., a mislim da tako do 20. inace sjeda, ako sam dobro cula. Ja sam isto PBZ i sjelo mi je vec ujutro na racun. 

• sreca
    17. Listopad 2019. 12:29

Doris3101

sreca

Jutro, ja i dalje u jednom komadu. Nadam se da ce ubrzo biti nesto. Stvarno nemam volje ići svaka dva dana na kontrolu. Sutra vec opet, pa u ned. u bolnicu jer doktorica ne radi. 🙆‍♀️ a mob malo je reći da nonstop zvoni, svi pišu imal šta novog. Najbolja mi svekrva jucer, jel ima šta novog,pa reko da ima valjda bi među prvima čuli.

Skroz te razumijem, ista stvar i kod mene.
    Nece pa nece. Bolje se osjecam nego na pocetku trudnoce 😂

Znaci ni kod tebe nista😆🙄 pa baš to bolje sad nego na početku. Baš imam i snage i energije i ne stedim se. Po kuci rondam sve, jucer 3h po gradu hodala poslije doktora. Kasnije još autom obavila kupnju kaze muz ma nećeš ti jos 10 dana😂

Venus
    17. Listopad 2019. 12:32

Jutro cure. Evo jedna stvar koju jos nisam kupila a treba mi (osim onih higijena stvari - termometar, toplomjer, skarice) je vreca za spavanje. I mislim se dal uzet Ethereal zimsku 0-6mj 60cm i 130kn, ili pak neku u C&A il H&M pa tipa velicina 62/68bar. Ne bih opet da je prevruca jer ce beba ispod imati body i pidjamicu, a opet smo u Splitu pa nisu neke ekstremne hladnoce dok bura ne krene.

• Jeja4
    17. Listopad 2019. 12:39

Sjele u erste komplikacije

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 12:56

mc_zgb

Cure, pbz, naknada je sjela 💰😁
    Nocasnje teme su bile odlicne 😁 super stivo za uz dojenje!

Je je sjela porodiljna. 😊 Ja dobijem i obavijest na egradjani i na mail 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.