Ajme uzas za ovog koji ne pere ruke 🙄 mislim nije da zivim pod staklenim zvonom. Ne perem ni ja podove svaki dan, nit usisavam svaki dan. Al dok je jos tak mali nek bude neke higijene. A kasnije, nek se stvara imunitet 😁
Taj jos nije doso k nama i nadam se da ce trijezan doci 😂😂
Hahahha idi za njim ako dodje i spricaj ga octeniseptom 😂😂

Pogotovo sto imam psa (kucnog) i kad netko dodje i pomazi psa pa krene do kolica, samo ga posljem u kupaonicu da opere ruke. Ako mogu ja, nakon sto pomazim svog psa svaki put prat ruke i nakon sto jedem (sto je stalno 😂😂)prat ruke, a mogu onda i gosti. Uvijek me strah da ne bi dijete doslo u kontakt s hranom npr ak jedem bobi flips koji ima kikiriki da ne dodje mrvica njemu u usta, pa da ne bude problema ako je alergican i sl.
Da da i ja uvijek perem i to temeljito al ne diram ćuke
A dobro ja svog moram 😊 naviko je da ga mazimo i pazimo, ali je kucni, redovno se kupa i sisa i odrzava. Ako je vani kisa, peru se sapice nakon setnje, tako da znam da je cist. Al opet, nakon mazenja se ruke peru 🙂
Zato ja nemam kucnog da imam nezz kad bi stigla njegove dlake pobrati jedva svoje stignem 😂😂
Ajme uzas za ovog koji ne pere ruke 🙄 mislim nije da zivim pod staklenim zvonom. Ne perem ni ja podove svaki dan, nit usisavam svaki dan. Al dok je jos tak mali nek bude neke higijene. A kasnije, nek se stvara imunitet 😁
Da da imam cijeli nisam ni koristila 😂😂
Pogotovo sto imam psa (kucnog) i kad netko dodje i pomazi psa pa krene do kolica, samo ga posljem u kupaonicu da opere ruke. Ako mogu ja, nakon sto pomazim svog psa svaki put prat ruke i nakon sto jedem (sto je stalno 😂😂)prat ruke, a mogu onda i gosti. Uvijek me strah da ne bi dijete doslo u kontakt s hranom npr ak jedem bobi flips koji ima kikiriki da ne dodje mrvica njemu u usta, pa da ne bude problema ako je alergican i sl.
Da da i ja uvijek perem i to temeljito al ne diram ćuke
A dobro ja svog moram 😊 naviko je da ga mazimo i pazimo, ali je kucni, redovno se kupa i sisa i odrzava. Ako je vani kisa, peru se sapice nakon setnje, tako da znam da je cist. Al opet, nakon mazenja se ruke peru 🙂
Zato ja nemam kucnog da imam nezz kad bi stigla njegove dlake pobrati jedva svoje stignem 😂😂
E pa moj ti se ne linja i ne smrdi (ne osjeti se onako po mirisu psa). Kad udjes u kucu opce ne osjetis da tu zivi pas. A linjanja nema uopce (takva vrsta) maltezer, svi se cude kako nema dlaka nigdje i kako ne smrde ruke nakon sto ga pomazis (kao kod vecine pasa). Evo veci i tezi mi je bebac od psa 😃 ali sad ima moje kose po svuda, uzas jedan 🙄

Da da imam cijeli nisam ni koristila 😂😂
Joj ja jesam za pupak i kad sam mu rezala nokte pa ga mal porezla 🙈 sto je on komotno prespavao, nije ni osjetio 😂

Ja sam ovaj mj dobila 200 kn manje porodiljnog, nez na koju foru pa nije bilo ni jednog praznika osim sto je jedna dan manje u mj
Vjerojatno zbog tog jednog dana 🤔
, 🙄🙄🙄 a budala
Ide ti svaki mjesec satnica (koja je pisala na R1 obrascu na dnu)*8*broj radnih dana (u 9 mj je bio 21 dan)

Noemi meni ne, a ima push na mailu oa i ja svaki dan gledam mail. Ocito to moram ukljuciti. Jel se spajas preko tokena ili preko osobne na onoj najvisoj razini?
.
E da vreca, Ethereal ima kopcanje koje je idealno (da sam bar to znala kad sam svoju kupovala). I ciferslus sa strane i na ramenima ju otkopcas pa ako je bebica vec zaspala ne moras joj ruke provlaciti nego ju samo prebacis na to. Moja je lidl i na ramenima nema kopcanje.
Ja ti se znam spojit i preko korisnickog racuna na tcomu i preko osobne (kad sam radila enovorodjence prijavu u mup i maticni i trazila naknadu), nekad i preko citaca kartice. Jedino jos nisam skuzila kak da se preko mobitela spojim - ne znam di da nadjem onaj jedokratan pin na mpbz. Tek sam neki dan skinula tu mobilnu aplikaciju 🤷
Ako imas onu novu aplikaciju, kad ju otvoris imas na dnu izbornik koji moras povuc prema gore i onda odaberes opciju #withKEY, tu se ulogiras i imas broj tokena kao i lozinku. Kad se ulogiravas na e gradjani, samo odaberes pbz opciju i tamo onda #withKEY opciju. Nadam se da se kuzi kaj sam napisala 😁

Noemi meni ne, a ima push na mailu oa i ja svaki dan gledam mail. Ocito to moram ukljuciti. Jel se spajas preko tokena ili preko osobne na onoj najvisoj razini?
.
E da vreca, Ethereal ima kopcanje koje je idealno (da sam bar to znala kad sam svoju kupovala). I ciferslus sa strane i na ramenima ju otkopcas pa ako je bebica vec zaspala ne moras joj ruke provlaciti nego ju samo prebacis na to. Moja je lidl i na ramenima nema kopcanje.
H&m se isto kopca sa strane
Samo sto se ova velika koju sam sad uzela kopca od gore prema dolje, znaci mora se zapiknuti (onak ko na jakni) ispod pazuha i onda zakopcati, pa se mali unervozi dok ga zakopcam.
Uvjerena sam da ona manja sto imam nije bila tako, bas cu morati pogledati

.
Ja ti se znam spojit i preko korisnickog racuna na tcomu i preko osobne (kad sam radila enovorodjence prijavu u mup i maticni i trazila naknadu), nekad i preko citaca kartice. Jedino jos nisam skuzila kak da se preko mobitela spojim - ne znam di da nadjem onaj jedokratan pin na mpbz. Tek sam neki dan skinula tu mobilnu aplikaciju 🤷
Trebas imati mtoken, meni je na zabi besplatno, ali sam morala ici traziti da mi to aktiviraju, jer mi pametnjakivici ne aktiviraju pod normalno....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji