Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:24

Noemi1

Marla5

Evo jedno pitanje: kako je s posjetama - onim zeljenima, ali koje ukljucuju djecu starije predskolske i mladje skolske dobi?

Bas bi voljela da mi dodje prijateljica koja ima djecu od 5 i 8 godina, a mi cemo imati 12 dana…

E ja sam ti rekla da ne primam posjete prvih mjesec dana (osim baka i djedova i to na kratko, ne sad da budu po 5sati). Stvarno nam nitko nije dolazio. Brace, sestre su bili u bolnici vidjeti dijete pa su se Mogli strpit mjesec dana da dodji sluzbeno u babinje. Kad je proslo tih mj dana zvala sam i kumu, al sam joj rrkla da dodje sama (bez djeteta) zato sto mali ide u vrtic, a mi jos nemamo imunitet. I ona je to bez problema prihvatila. Mislim nije da izmisljam, nego samo brinem da mi dijete ne pokupi neku bolestinu. Sad ce napunit 2mj i za sad smo imali samo jednu posjetu s djetetom koje jos ne ide u vrtic, ali sad kad krenu posjete ne znam kako cu to izregulirati 😑

E da, dalaa mi je sogorica odlicnu ideju za te grupne posjete ili npr za krstenja i slicno (dok je beba jako mala). Kaze stavis bebu u maramu i nece ju nitko dirati ni ljubiti ni nosati. Pa ako budem u takvoj situaciji gdje je veci broj ljudi, stavljam ga u maramu sigurno 😄

17. Listopad 2019. 13:25

Ja sam ovaj mj dobila 200 kn manje porodiljnog, nez na koju foru pa nije bilo ni jednog praznika osim sto je jedna dan manje u mj 

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:26

Kengurica

I meni na RBA sjele komplikacije.
    Kak vam to dodje na egradjanin, a da primjetite? Ima neke notifikacije? Ja tek kad se ciljano logiram vidim sta je tamo, al nikad nisam vidjela nista vezano uz komplikacije. Koju vjerodajnicu koristite?
    .
    Čak nije teško dobiti rješenje da si podoban poavojitelj nego nema djece s ‘čistim papirima’. Djeca ćube tamo, mnogi ih žele, a zakon kaže da je dovoljno da se njihovi so called roditelji jave jednom u nekoliko mjeseci i onda su ta djeca neposvojiva. Divota. I tako im prodje zivot.

Meni svaka obavijest koja dodje na egradjani dodje i na mail, a mail provjeravam svaki dan pa tako skuzinm 😊

17. Listopad 2019. 13:27

Noemi1

Noemi1

Marla5

Evo jedno pitanje: kako je s posjetama - onim zeljenima, ali koje ukljucuju djecu starije predskolske i mladje skolske dobi?

Bas bi voljela da mi dodje prijateljica koja ima djecu od 5 i 8 godina, a mi cemo imati 12 dana…

E ja sam ti rekla da ne primam posjete prvih mjesec dana (osim baka i djedova i to na kratko, ne sad da budu po 5sati). Stvarno nam nitko nije dolazio. Brace, sestre su bili u bolnici vidjeti dijete pa su se Mogli strpit mjesec dana da dodji sluzbeno u babinje. Kad je proslo tih mj dana zvala sam i kumu, al sam joj rrkla da dodje sama (bez djeteta) zato sto mali ide u vrtic, a mi jos nemamo imunitet. I ona je to bez problema prihvatila. Mislim nije da izmisljam, nego samo brinem da mi dijete ne pokupi neku bolestinu. Sad ce napunit 2mj i za sad smo imali samo jednu posjetu s djetetom koje jos ne ide u vrtic, ali sad kad krenu posjete ne znam kako cu to izregulirati 😑

E da, dalaa mi je sogorica odlicnu ideju za te grupne posjete ili npr za krstenja i slicno (dok je beba jako mala). Kaze stavis bebu u maramu i nece ju nitko dirati ni ljubiti ni nosati. Pa ako budem u takvoj situaciji gdje je veci broj ljudi, stavljam ga u maramu sigurno 😄

Moja je hvala Bogu prespavala pola krstitki, majka ju je bajlila i hranila ja nisam stigla, majka ju ljubi u vratis iza glave i rekla sam joj da ne zelim da dobije neku bakteriju ja ju ljubim u obrazcic i nedam joj mira kada krenem a ona mi se samo smjeska 

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:28

ayla

Ja sam ovaj mj dobila 200 kn manje porodiljnog, nez na koju foru pa nije bilo ni jednog praznika osim sto je jedna dan manje u mj

Vjerojatno zbog tog jednog dana 🤔

• Kengurica
    17. Listopad 2019. 13:28

Noemi meni ne, a ima push na mailu oa i ja svaki dan gledam mail. Ocito to moram ukljuciti. Jel se spajas preko tokena ili preko osobne na onoj najvisoj razini?
    .
    E da vreca, Ethereal ima kopcanje koje je idealno (da sam bar to znala kad sam svoju kupovala). I ciferslus sa strane i na ramenima ju otkopcas pa ako je bebica vec zaspala ne moras joj ruke provlaciti nego ju samo prebacis na to. Moja je lidl i na ramenima nema kopcanje.

17. Listopad 2019. 13:29

Noemi1

ayla

Vjerojatno zbog tog jednog dana 🤔

, 🙄🙄🙄 a budala

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:30

ayla

Noemi1

Noemi1

Marla5

Moja je hvala Bogu prespavala pola krstitki, majka ju je bajlila i hranila ja nisam stigla, majka ju ljubi u vratis iza glave i rekla sam joj da ne zelim da dobije neku bakteriju ja ju ljubim u obrazcic i nedam joj mira kada krenem a ona mi se samo smjeska

Mi svog cmacemo u glavicu 😁 ma e jezim se od grupnih okupljanja gdje pola ljudi ne opere ruke, pa kaslje, kise u ruke pa bi bebu malo dirali - malo morgen. Ne moze 😆

17. Listopad 2019. 13:33

Noemi1

ayla

Noemi1

Noemi1

Marla5

Mi svog cmacemo u glavicu 😁 ma e jezim se od grupnih okupljanja gdje pola ljudi ne opere ruke, pa kaslje, kise u ruke pa bi bebu malo dirali - malo morgen. Ne moze 😆

Ma ljudi su bezobrazni kao da nema vode 

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 13:33

Kengurica

Noemi meni ne, a ima push na mailu oa i ja svaki dan gledam mail. Ocito to moram ukljuciti. Jel se spajas preko tokena ili preko osobne na onoj najvisoj razini?
    .
    E da vreca, Ethereal ima kopcanje koje je idealno (da sam bar to znala kad sam svoju kupovala). I ciferslus sa strane i na ramenima ju otkopcas pa ako je bebica vec zaspala ne moras joj ruke provlaciti nego ju samo prebacis na to. Moja je lidl i na ramenima nema kopcanje.

Ja ti se znam spojit i preko korisnickog racuna na tcomu i preko osobne (kad sam radila enovorodjence prijavu u mup i maticni i trazila naknadu), nekad i preko citaca kartice. Jedino jos nisam skuzila kak da se preko mobitela spojim - ne znam di da nadjem onaj jedokratan pin na mpbz. Tek sam neki dan skinula tu mobilnu aplikaciju 🤷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.