Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:49

Manich

Noemi1

Manich,Hahaha sad malac divlja, a ujutro kad krene pobava divljat od tih sljiva, jos ces mislit jel to ciscenje pred porod 😂

Hahha jel mi vjerujes da me ne potjeraju uopce.. Koliko ih pojedem i zalijem vodom.. Desi se da odem na wc normalno a nekad nikako.. Cak ih i ne jedem sad radi probave nego su mi fine pa ih jedem kroz cijeli dan jednu dvije u prolazu..

Pa ja bi valjda eksplodirala da ih pojedem 😂😂 to bi rafaljna paljba bila 😂😂😂 

16. Listopad 2019. 00:54

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Julieproslo je 23h, jesu upalile granule? 😃
    Ayla gdje si tii? Falis nam 😬🤔
    Manich nema ni tebe, da nisi ti krenula u bolnicu 🤔😄
    Pikulice aj bar ti nes provali da se smijemo 😂
    Bas je nekak pustoo 😆

Tu sam citam ja vas al nemam teme o cemu da pisem da se zajee, pisete o trudnoci a ja nemam sto po tom pitanju sto da kazem

😢 eno na ljetnima se bilo zakuhalo oko cijepljenja djece ali nije potrajalo 😂

Citala sam i to 😂😂 dns samo citam, ja sam pola pola za cijepljenje i ne cijepljenje al cu cijepiti isto kao sto su tamo curke rekle vise je problema ako ne cijepis pa da se poslje grizem ako bude nesto zasto nisam cijepila

Ma da, bas to. Da se nesto dogodi, ne bi si mogla oprostiti. Haha ja se bas bila ponadala da ce se rasprava nastavito, al nistaa 🙄 taman mi bilo dosadno 😂 ma ja nisam ono pobornih cijepljenja (kao rode dojenja) zato sto moze biti nuspojava (alergije i sl. Ne mislim na autizam -u to ne vjerujem) ali mislim da treba cijepiti zbog glupih bolesti koje su bile iskorjenjene a sad se vracaju. Tipa ospice, od kojih dijete moze umrijet, a imamo cjepivo za njih.

Pa da vise zbog toga, sve se bolesti vracaju jer hrana nam je boze sacuvaj i nemozes to malo bice nikakk zastiti od svega, koliko god pokusavali i domace al nije ni domace vise to to.. Tako da cemo da cijepimo 😉 raspravljali su i o svekrivama 😂😂😂 

Julie
    16. Listopad 2019. 00:56

Noemi1

Julie

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Ne zelim ureci ali mali je cicao u pol 10 i od tad hrce 🙏

Jaoo pa supeer 😊😊 to je to, upalilo je 😃

Ja se nadam. Malo je plakao ali to nije ništa naspram jučer. Sad je opet na siki i nadam se da će zaspati. Pričekati će dva do tri dana pa da vidimo krajnji rezultat. Za sad mi se čini super jer mu danas ništa nisam davala osim toga.

16. Listopad 2019. 00:57

U mulleru ce biti akcija 2+1 pampers premium care pa ako ko koristi da ulovi nezz koliko ih ima u paketu 3 pelena dal zna tko

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:57

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Tu sam citam ja vas al nemam teme o cemu da pisem da se zajee, pisete o trudnoci a ja nemam sto po tom pitanju sto da kazem

Citala sam i to 😂😂 dns samo citam, ja sam pola pola za cijepljenje i ne cijepljenje al cu cijepiti isto kao sto su tamo curke rekle vise je problema ako ne cijepis pa da se poslje grizem ako bude nesto zasto nisam cijepila

Ma da, bas to. Da se nesto dogodi, ne bi si mogla oprostiti. Haha ja se bas bila ponadala da ce se rasprava nastavito, al nistaa 🙄 taman mi bilo dosadno 😂 ma ja nisam ono pobornih cijepljenja (kao rode dojenja) zato sto moze biti nuspojava (alergije i sl. Ne mislim na autizam -u to ne vjerujem) ali mislim da treba cijepiti zbog glupih bolesti koje su bile iskorjenjene a sad se vracaju. Tipa ospice, od kojih dijete moze umrijet, a imamo cjepivo za njih.

Pa da vise zbog toga, sve se bolesti vracaju jer hrana nam je boze sacuvaj i nemozes to malo bice nikakk zastiti od svega, koliko god pokusavali i domace al nije ni domace vise to to.. Tako da cemo da cijepimo 😉 raspravljali su i o svekrivama 😂😂😂

Hahahha jesu da, al nema do tvojih dogodovstina. Sta je, nema novih dogadjaja? Bit ce da ju pop posuo svetom vodom 😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:59

Julie

Noemi1

Julie

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Ne zelim ureci ali mali je cicao u pol 10 i od tad hrce 🙏

Jaoo pa supeer 😊😊 to je to, upalilo je 😃

Ja se nadam. Malo je plakao ali to nije ništa naspram jučer. Sad je opet na siki i nadam se da će zaspati. Pričekati će dva do tri dana pa da vidimo krajnji rezultat. Za sad mi se čini super jer mu danas ništa nisam davala osim toga.

Supika 😊 jesu skupe granule? Koliko kom bude i koliko ih se daje po porciji (ne mogu se sjetit druge rijeci) 😂

16. Listopad 2019. 01:00

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Hahahha jesu da, al nema do tvojih dogodovstina. Sta je, nema novih dogadjaja? Bit ce da ju pop posuo svetom vodom 😂

Ma ima ima al nista specijalno kod mene ti je uvijek napeto ko puska 

16. Listopad 2019. 01:02

Ja sam jos uvijek umorna i jos si kucu nisam dovela u red 🙈🙈 valja hocu do Božića 😂😂

• Noemi1

ayla

U mulleru ce biti akcija 2+1 pampers premium care pa ako ko koristi da ulovi nezz koliko ih ima u paketu 3 pelena dal zna tko

Uu super, morat cu otic kupit. Ne znam koliko ima u 3, u 2 ima 94kom valjda. A one su od 4-8kg ak se ne varam 🤔

Julie

ayla

Ja sam kupila babylove one bijele koje su zdrave za kožu pa ću ih probati. Imam još dva velika paketa pampersa dvojke i jednu trojku. To sam kupila još dok sam bila trudna na jednoj akciji mislim da u plodinama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.