Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    16. Listopad 2019. 00:08

Frajla

Linopp i Tersita čestitam 🥰 uživajte u svojim smotuljcima i onda nam javite detalje kad uhvatite vremena 🙃
    Bris mogu nositi na Mirogoj ili u Baruna Filipovića, obzirom da muz radi od 6 ujutro bez auta sam i nema sanse da do 9 odvedem malog u vrtic i stignem tamo. Ma bas me briga, budem u bolnici rekla da nemam nalaz, pa nek ponove, oni onda to daju u svoj lab.
    Ivanabeba je procijenjena na 2,8 kg sada. Al nist ja ne vjerujem toj procjeni 😏 I jos kao plodna voda je ok, ali kao mrvicu manje ima, a AFI je 10, dok je zadnji put reko da je super, a AFI bio 8 😡 bas me ljute
    Kenguricabris je na streptokok, obično ga rade tako oko 35 tt, tj gledaju da ih soc gin odrade na zadnjem pregledu, a onda se dalje ide u trudnicku
    Mc_zgbto je normalno dok su tako mali da samo protrci kroz njih 🙈 (a normalno je i da ne kakaju 10 dana 🙄), bude se smanjilo s vremenom. Vec je veliko olaksanhe kad prestanu kakati po noci
    Dejakako si ti? Jel ide sta na bolje?
    Dijmar ti nemas vise kontrole? Su ti dali sta za mazati/spricati ili samo cekas da prode?

Koliko znam,ne rade u bolnici nalaz kad vec dodjes rodit, nego ti spice antibiotik. Ja sam radila bris u ponedjeljak, u srijedu rodila, al nisam imala nalaz, nije stigao. Tak da sam dobila antibiotik kad su me u radjaonu stavili. Pa mozda bolje da odneses nekako bris, da ne dobivas bezveze antibiotik. 😊

16. Listopad 2019. 00:10

Julie

Noemi1

Julieproslo je 23h, jesu upalile granule? 😃
    Ayla gdje si tii? Falis nam 😬🤔
    Manich nema ni tebe, da nisi ti krenula u bolnicu 🤔😄
    Pikulice aj bar ti nes provali da se smijemo 😂
    Bas je nekak pustoo 😆

Ne zelim ureci ali mali je cicao u pol 10 i od tad hrce 🙏

Toooo miceeeek nas drzimo fige da pajki malisa da su konacno prosli grcici.. 

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:31

Manich, Hahaha sad malac divlja, a ujutro kad krene pobava divljat od tih sljiva, jos ces mislit jel to ciscenje pred porod 😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:31

Manich, Hahaha sad malac divlja, a ujutro kad krene pobava divljat od tih sljiva, jos ces mislit jel to ciscenje pred porod 😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:33

Julie

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Ne zelim ureci ali mali je cicao u pol 10 i od tad hrce 🙏

Jaoo pa supeer 😊😊 to je to, upalilo je 😃

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:34

sreca

Venus

Manichjes to bas gadno, mene cijelu vecer probada ko igletina ta u cerviksu, isto jaucem i savijam se po kaucu, muz ko malo stene napravi facu i gleda me zabrinuto. A cijeli dan mi ide mokro sluzasto narancasto s onim crvenim crticama, sad nemam pojma jel to cep ispada pomalo il je raskrvarila ona danas kopanjem unutra… al eto nemam ni braxton hicks danas

Ma Teresita i Mona su vec to lipo rijesile, imamo isti termin, a Manich i ti si dva dana iza, mozda cemo ovih dana 😀😀

Nista preko reda,molim lijepo 😆😂 dajte da prvo ja svoje riješim 😁

😂😂😂😂 one bi se ladno progurale, reci in sreco - rekaa sam ne mozee 😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:36

Venus

Hehe, Srecati si ravno tjedan ispred mene, valjda ce ti krenit sta brzo 😃😃

Nego zasto je opet relativno tiho veceras ovdje? Slabo zene, slabo 😂

Nema Ayle, ona je pokretac diskusija 😂  s njom ispises 5 strana u 10min😃

16. Listopad 2019. 00:37

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Tu sam citam ja vas al nemam teme o cemu da pisem da se zajee, pisete o trudnoci a ja nemam sto po tom pitanju sto da kazem

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:41

ayla

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Tu sam citam ja vas al nemam teme o cemu da pisem da se zajee, pisete o trudnoci a ja nemam sto po tom pitanju sto da kazem

😢 eno na ljetnima se bilo zakuhalo oko cijepljenja djece ali nije potrajalo 😂

16. Listopad 2019. 00:43

Noemi1

ayla

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

😢 eno na ljetnima se bilo zakuhalo oko cijepljenja djece ali nije potrajalo 😂

Citala sam i to 😂😂 dns samo citam, ja sam pola pola za cijepljenje i ne cijepljenje al cu cijepiti isto kao sto su tamo curke rekle vise je problema ako ne cijepis pa da se poslje grizem ako bude nesto zasto nisam cijepila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI