Linopp i Teresita cestitam na bebicama 💞
Lolly nadam se da će pomoći, ja danas nisam davala ni čaj ni Espumisan, nije bilo potrebe, ali inače nam je kritično po noći od 11 do negdje 2 ujutro pa ćemo vidjeti.
Linopp , Teresita cestitke na bebicama. 💕☺️
Ja odspavala dva sata u slucaju da sta krene nocas jer sam premorena 😅😅
Ja sam danas bila na pregledu. Beba po ultrazvuku ima 2,5kg. Ja sam i dalje zatvorena, cerviks postojan. Bome mi teze postaje spavati. Frajla ja isto dobila 9kg, a mene moj pohvalio. Kaze da on vidi po meni da nisam nis speka dobila. Kakav si bris radila vec sad?
Linopp , Teresita cestitke na bebicama. 💕☺️
Ja odspavala dva sata u slucaju da sta krene nocas jer sam premorena 😅😅
Koja si ti kraljica, sto je sigurno sigurno je 🤣🤣.
E i danas me sestra neka stara iznervirala na vaganju, ja imam 67 kg (tocno 10 u plusu), a vaga njihova pokaze 69ipo, kazen ja ka da imam dvi manje, normalno da ce mi pokazat vise od hlaca, patika, masu vode i dorucka, a ona ce na to “upisat cemo mi 69, nece smetat” 🙄😡 mogla je onda bar 68 upisat, a ne ovako ispada da san dobila 2kg od proslog pregleda prije 6 dana haha. Znam da su to gluposti al bas me to nervira kad te stare kucke jedva docekaju da nas provociraju, odma mi je tlak na mjerenju bio veci nego ikad dosad 😂
Ma Luce ne osjecam se bas dobro, nekako se osjecam silovano maltene, grozno mi je kako nam rade te procedure bez da ista pitaju il prvo najave, u inozemstvu bi ih prijavili za to, i nikome to nerade prije termina i bez medjusobnog dogovora/pitanja. Sad mi i dalje narancasto s primejsama krvi kad se brisem i sve mi osjetljivo, a nista konkretno... nekako sam razocarana.
Govorim muzu i da krene sad ne bi se osjecala uzbudjeno i veselo jer nije krenulo prirodno od sebe kad beba zeli vec je netko isprovocirao, a termin tek za 9 dana
Pozdrav cure, evo da prijavim rodenje mog djecaka
Jutros u 09.15 h, 3450g i 53 dug….
Cestitam 💖
Cure, koliko puta dnevno vam kakaju bebaci? Moja bome ima po 7,8 puta fnevno. Ne znam jel to normalno 😅 boja i konzistencija mi se cine ok
U pocetku, prvih 3 tj nakon svakog dojenja (tijekom dojenja, znaci 10ak puta 😂), a nakon prelaska na AD, svakih 12 ili 24h.
Ma Luce ne osjecam se bas dobro, nekako se osjecam silovano maltene, grozno mi je kako nam rade te procedure bez da ista pitaju il prvo najave, u inozemstvu bi ih prijavili za to, i nikome to nerade prije termina i bez medjusobnog dogovora/pitanja. Sad mi i dalje narancasto s primejsama krvi kad se brisem i sve mi osjetljivo, a nista konkretno… nekako sam razocarana.
Govorim muzu i da krene sad ne bi se osjecala uzbudjeno i veselo jer nije krenulo prirodno od sebe kad beba zeli vec je netko isprovocirao, a termin tek za 9 dana
Da, bas ne kuzim zasto je ovako rano to provocirala, ok s 40 tj al sad nema smisla 🤔
Ka u slucaju da se sta pokrene, ona je tamo do 3 sutra pa bi me ona potrefila za porod. Mislim to super zvuci, al ne na takav nacin 😬 sad me sve bolucka ko zadnjih dana, al ne na djir trudova vec me opet probada gadno ostro u cerviksu
Sortiraj odgovore
Najstariji