Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    16. Listopad 2019. 01:26

ayla

Noemi1

ayla

Evo ja jedem janjetine i kapule i kruha

Evo ja smoki i razmisljam kako mi je smoki bio ritual uz serije, a sad je postao ritual uz forum 😂

😂😂😂 Imat cemo 300kg

Taman da se prijavimo u iducu sezonu zivota na vagi 😛

16. Listopad 2019. 01:27

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

U mulleru ce biti akcija 2+1 pampers premium care pa ako ko koristi da ulovi nezz koliko ih ima u paketu 3 pelena dal zna tko

Uu super, morat cu otic kupit. Ne znam koliko ima u 3, u 2 ima 94kom valjda. A one su od 4-8kg ak se ne varam 🤔

I ja planiram al cu 3 jer je od 4 do 10kg a kako imam jos citava dva paketa pa da ne preraste jer dobiva brzinom munje kile

Bas brzo rastu, u mj i pol mi promjenili 3 velicine pelena, xs, 1 i sad 2. 🤔 znaci komotno mogu i 3.kupit. bas me zanima koliko kom ima u 3. Ako ima manje nego u 2.ne isplati se uzimat 3. 🤔

Ja sam gledala na int pise 80kom al nezz tocno, ako uzmem manje onda propisa okolo 🙈

Haha da, da mi nije propisao babylove xs, mislim da bi ih jos nosio 😂😂 trebalo bi otic kod pediijatra na vaganje da vidim koliko kg ima, da.znam kupit pelene 😂 do kad je akcija? 😂

23.10 a uzmes vece nece se baciti

Ma da, u pravu si 👍

😊😊😊 Ja imam violetine 4-9 kg a ona 5, 5 sig i supp su mi

Izdrze prek noci? Meni ovaj pampers premium stvarno moze izdrzat sve 😅

Daa stavim oko 10-11 navece i do 10ujutro

16. Listopad 2019. 01:30

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Evo ja smoki i razmisljam kako mi je smoki bio ritual uz serije, a sad je postao ritual uz forum 😂

😂😂😂 Imat cemo 300kg

Daa, primilo bi nas sigurno 😂😂😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 01:31

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

U mulleru ce biti akcija 2+1 pampers premium care pa ako ko koristi da ulovi nezz koliko ih ima u paketu 3 pelena dal zna tko

Uu super, morat cu otic kupit. Ne znam koliko ima u 3, u 2 ima 94kom valjda. A one su od 4-8kg ak se ne varam 🤔

I ja planiram al cu 3 jer je od 4 do 10kg a kako imam jos citava dva paketa pa da ne preraste jer dobiva brzinom munje kile

Bas brzo rastu, u mj i pol mi promjenili 3 velicine pelena, xs, 1 i sad 2. 🤔 znaci komotno mogu i 3.kupit. bas me zanima koliko kom ima u 3. Ako ima manje nego u 2.ne isplati se uzimat 3. 🤔

Ja sam gledala na int pise 80kom al nezz tocno, ako uzmem manje onda propisa okolo 🙈

Haha da, da mi nije propisao babylove xs, mislim da bi ih jos nosio 😂😂 trebalo bi otic kod pediijatra na vaganje da vidim koliko kg ima, da.znam kupit pelene 😂 do kad je akcija? 😂

Ma da, u pravu si 👍

Uu pa super, uzela bi ih za probu al kad si rekla da su pampersice na akciji jbg 😂 a dok potrosim 3 paketa pelena zab cu koje sam htjela probat 😂

16. Listopad 2019. 01:33

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ma da, u pravu si 👍

Uu pa super, uzela bi ih za probu al kad si rekla da su pampersice na akciji jbg 😂 a dok potrosim 3 paketa pelena zab cu koje sam htjela probat 😂

Neces ja uzmem kad je 3+1 i kad imam para tako da mi to supp nego kupovati paket po paket tako i hranu uzimam po 3,4 kutije i kremu i espumisan, onda svekar i svekrva isto kad idu do grada uzmu hrane uvjek u zalihi imam 4,5 kutija 

16. Listopad 2019. 01:33

2+1 😂😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 01:34

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

😂😂😂 Imat cemo 300kg

Daa, primilo bi nas sigurno 😂😂😂

😂😂 bas se veselim sto pocinje, super je emisija

16. Listopad 2019. 01:36

Men nije pampers nesto, oni su meni samo ime nista drugo svake pelene mi dobro dodu uzimala sam i lupilu i eto violetu i mullerove sad koristim tako da men nista ne znaci ime samo da imam ditetu pelenu promjeniti i naravno da je 2+1 

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 01:37

ayla

2+1 😂😂

Jos gledam di 3+1, preskupo mi to odjednom 😆 a hranu uzmem po kutiju (blizu mi je i dm i ljekarna), posto se ja jos nisam odlucila koju hranu bi 😂 e jel tvoja jede novalac 1 ili ar il neku trecu?

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 01:39

Zamastila sam si ekran od mobitela sa smokijem 🤦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.