Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    15. Listopad 2019. 23:48

Julie proslo je 23h, jesu upalile granule? 😃
    Ayla gdje si tii? Falis nam 😬🤔
    Manich nema ni tebe, da nisi ti krenula u bolnicu 🤔😄
    Pikulice aj bar ti nes provali da se smijemo 😂 
    Bas je nekak pustoo 😆

15. Listopad 2019. 23:55

Noemi1

Frajla

Noemi1

Frajla

Linopp i Tersita čestitam 🥰 uživajte u svojim smotuljcima i onda nam javite detalje kad uhvatite vremena 🙃
    Bris mogu nositi na Mirogoj ili u Baruna Filipovića, obzirom da muz radi od 6 ujutro bez auta sam i nema sanse da do 9 odvedem malog u vrtic i stignem tamo. Ma bas me briga, budem u bolnici rekla da nemam nalaz, pa nek ponove, oni onda to daju u svoj lab.
    Ivanabeba je procijenjena na 2,8 kg sada. Al nist ja ne vjerujem toj procjeni 😏 I jos kao plodna voda je ok, ali kao mrvicu manje ima, a AFI je 10, dok je zadnji put reko da je super, a AFI bio 8 😡 bas me ljute
    Kenguricabris je na streptokok, obično ga rade tako oko 35 tt, tj gledaju da ih soc gin odrade na zadnjem pregledu, a onda se dalje ide u trudnicku
    Mc_zgbto je normalno dok su tako mali da samo protrci kroz njih 🙈 (a normalno je i da ne kakaju 10 dana 🙄), bude se smanjilo s vremenom. Vec je veliko olaksanhe kad prestanu kakati po noci
    Dejakako si ti? Jel ide sta na bolje?
    Dijmar ti nemas vise kontrole? Su ti dali sta za mazati/spricati ili samo cekas da prode?

Bome imas pamcenje, ja dok proskrolam do dna stranice zaboravim ko je sta rekao 😂😂

Imala sam vremena (tj neda mi se krenuti na tusiranje 🙈), pa si otvorim u dva taba, u jednom citam, a u drugom pisem 🤪

Hahaha treba se i tog sjetiti 😁 ostao mi trudnicki mozak jos 😂

Noemi1

Julieproslo je 23h, jesu upalile granule? 😃
    Bas je nekak pustoo 😆

Hahahha eto meeee.. Ma nisam draga vec bi ja vama javila. Al koliko sam se danas koza naradila nebi me cudilo da se nesto pokrene ali mislim si da to kod mene nista ne znaci.. Boljela me ledja pa sam lezala da me prodje malo to.. I onda sam izasla van na zrak malo setkala po ulici i pricala sa frendom  nekih sat i pol na mobitel.. Bilo mi fino vani na zraku i tako lagano setkanje vamo tamo.. I onda me pocelo zigati onako kao kroz rodnicu to Venus zna ona obicno opisuje to strecanje kroz rodnicu.. Uglavnom me frend cuo di jaucem i stenjem hahaha jer to jedino mozes kad te tako copi ta bol pa je mislio da mi nesto krece i otjerao me u kucu... Sad lezim i gledam kako malac divlja nakon sto sam pojela suhe sljive.. 

Venus
    16. Listopad 2019. 00:00

Manich jes to bas gadno, mene cijelu vecer probada ko igletina ta u cerviksu, isto jaucem i savijam se po kaucu, muz ko malo stene napravi facu i gleda me zabrinuto. A cijeli dan mi ide mokro sluzasto narancasto s onim crvenim crticama, sad nemam pojma jel to cep ispada pomalo il je raskrvarila ona danas kopanjem unutra... al eto nemam ni braxton hicks danas

Ma Teresita i Mona su vec to lipo rijesile, imamo isti termin, a Manich i ti si dva dana iza, mozda cemo ovih dana 😀😀

Julie
    16. Listopad 2019. 00:04

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Ne zelim ureci ali mali je cicao u pol 10 i od tad hrce 🙏

• sreca
    16. Listopad 2019. 00:05

Venus

Manichjes to bas gadno, mene cijelu vecer probada ko igletina ta u cerviksu, isto jaucem i savijam se po kaucu, muz ko malo stene napravi facu i gleda me zabrinuto. A cijeli dan mi ide mokro sluzasto narancasto s onim crvenim crticama, sad nemam pojma jel to cep ispada pomalo il je raskrvarila ona danas kopanjem unutra… al eto nemam ni braxton hicks danas

Ma Teresita i Mona su vec to lipo rijesile, imamo isti termin, a Manich i ti si dva dana iza, mozda cemo ovih dana 😀😀

Nista preko reda,molim lijepo 😆😂 dajte da prvo ja svoje riješim 😁

16. Listopad 2019. 00:08

Venus

Manichjes to bas gadno, mene cijelu vecer probada ko igletina ta u cerviksu, isto jaucem i savijam se po kaucu, muz ko malo stene napravi facu i gleda me zabrinuto. A cijeli dan mi ide mokro sluzasto narancasto s onim crvenim crticama, sad nemam pojma jel to cep ispada pomalo il je raskrvarila ona danas kopanjem unutra… al eto nemam ni braxton hicks danas

Pa da mi smo blizu tko zna koja ce.. Kod mene nista od simptoma cak mogu rec da danas nisam osjetila ni laznjake.. I mene tu i tamo jos ziga i samo me tjera piskiti nakon toga.. 

Venus

Hehe, Sreca ti si ravno tjedan ispred mene, valjda ce ti krenit sta brzo 😃😃

Nego zasto je opet relativno tiho veceras ovdje? Slabo zene, slabo 😂

• Kengurica

Frajla ja zabrijala da se taj streptokok testira u 37. Moj ga meni nije spomenuo. Imam za 2 tj opet pregled. Mozda ce tad. Idem privatnom inace.
    .
    Cure iz Petrove, sta nam treba za bebu nakon poroda, a sta bolnica daje? Odnosno kao da mi je ostalo u glavi s tecaja da oni pelene mijenjaju i oni presvlace bebe.

mc_zgb

Frajla

Linopp i Tersita čestitam 🥰 uživajte u svojim smotuljcima i onda nam javite detalje kad uhvatite vremena 🙃
    Bris mogu nositi na Mirogoj ili u Baruna Filipovića, obzirom da muz radi od 6 ujutro bez auta sam i nema sanse da do 9 odvedem malog u vrtic i stignem tamo. Ma bas me briga, budem u bolnici rekla da nemam nalaz, pa nek ponove, oni onda to daju u svoj lab.
    Ivanabeba je procijenjena na 2,8 kg sada. Al nist ja ne vjerujem toj procjeni 😏 I jos kao plodna voda je ok, ali kao mrvicu manje ima, a AFI je 10, dok je zadnji put reko da je super, a AFI bio 8 😡 bas me ljute
    Kenguricabris je na streptokok, obično ga rade tako oko 35 tt, tj gledaju da ih soc gin odrade na zadnjem pregledu, a onda se dalje ide u trudnicku
    Mc_zgbto je normalno dok su tako mali da samo protrci kroz njih 🙈 (a normalno je i da ne kakaju 10 dana 🙄), bude se smanjilo s vremenom. Vec je veliko olaksanhe kad prestanu kakati po noci
    Dejakako si ti? Jel ide sta na bolje?
    Dijmar ti nemas vise kontrole? Su ti dali sta za mazati/spricati ili samo cekas da prode?

Koliko znam,ne rade u bolnici nalaz kad vec dodjes rodit, nego ti spice antibiotik. Ja sam radila bris u ponedjeljak, u srijedu rodila, al nisam imala nalaz, nije stigao. Tak da sam dobila antibiotik kad su me u radjaonu stavili. Pa mozda bolje da odneses nekako bris, da ne dobivas bezveze antibiotik. 😊

16. Listopad 2019. 00:10

Julie

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Ne zelim ureci ali mali je cicao u pol 10 i od tad hrce 🙏

Toooo miceeeek nas drzimo fige da pajki malisa da su konacno prosli grcici.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.