Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:31

Manich, Hahaha sad malac divlja, a ujutro kad krene pobava divljat od tih sljiva, jos ces mislit jel to ciscenje pred porod 😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:31

Manich, Hahaha sad malac divlja, a ujutro kad krene pobava divljat od tih sljiva, jos ces mislit jel to ciscenje pred porod 😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:33

Julie

Noemi1

Julieproslo je 23h, jesu upalile granule? 😃
    Ayla gdje si tii? Falis nam 😬🤔
    Manich nema ni tebe, da nisi ti krenula u bolnicu 🤔😄
    Pikulice aj bar ti nes provali da se smijemo 😂
    Bas je nekak pustoo 😆

Ne zelim ureci ali mali je cicao u pol 10 i od tad hrce 🙏

Jaoo pa supeer 😊😊 to je to, upalilo je 😃

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:34

sreca

Venus

Manichjes to bas gadno, mene cijelu vecer probada ko igletina ta u cerviksu, isto jaucem i savijam se po kaucu, muz ko malo stene napravi facu i gleda me zabrinuto. A cijeli dan mi ide mokro sluzasto narancasto s onim crvenim crticama, sad nemam pojma jel to cep ispada pomalo il je raskrvarila ona danas kopanjem unutra… al eto nemam ni braxton hicks danas

Ma Teresita i Mona su vec to lipo rijesile, imamo isti termin, a Manich i ti si dva dana iza, mozda cemo ovih dana 😀😀

Nista preko reda,molim lijepo 😆😂 dajte da prvo ja svoje riješim 😁

😂😂😂😂 one bi se ladno progurale, reci in sreco - rekaa sam ne mozee 😂

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:36

Venus

Hehe, Srecati si ravno tjedan ispred mene, valjda ce ti krenit sta brzo 😃😃

Nego zasto je opet relativno tiho veceras ovdje? Slabo zene, slabo 😂

Nema Ayle, ona je pokretac diskusija 😂  s njom ispises 5 strana u 10min😃

16. Listopad 2019. 00:37

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Tu sam citam ja vas al nemam teme o cemu da pisem da se zajee, pisete o trudnoci a ja nemam sto po tom pitanju sto da kazem

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:41

ayla

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Tu sam citam ja vas al nemam teme o cemu da pisem da se zajee, pisete o trudnoci a ja nemam sto po tom pitanju sto da kazem

😢 eno na ljetnima se bilo zakuhalo oko cijepljenja djece ali nije potrajalo 😂

16. Listopad 2019. 00:43

Noemi1

ayla

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Citala sam i to 😂😂 dns samo citam, ja sam pola pola za cijepljenje i ne cijepljenje al cu cijepiti isto kao sto su tamo curke rekle vise je problema ako ne cijepis pa da se poslje grizem ako bude nesto zasto nisam cijepila 

16. Listopad 2019. 00:44

Noemi1

Manich,Hahaha sad malac divlja, a ujutro kad krene pobava divljat od tih sljiva, jos ces mislit jel to ciscenje pred porod 😂

Hahha jel mi vjerujes da me ne potjeraju uopce.. Koliko ih pojedem i zalijem vodom.. Desi se da odem na wc normalno a nekad nikako.. Cak ih i ne jedem sad radi probave nego su mi fine pa ih jedem kroz cijeli dan jednu dvije u prolazu.. 

• Noemi1
    16. Listopad 2019. 00:48

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Bas je nekak pustoo 😆

Citala sam i to 😂😂 dns samo citam, ja sam pola pola za cijepljenje i ne cijepljenje al cu cijepiti isto kao sto su tamo curke rekle vise je problema ako ne cijepis pa da se poslje grizem ako bude nesto zasto nisam cijepila

Ma da, bas to. Da se nesto dogodi, ne bi si mogla oprostiti. Haha ja se bas bila ponadala da ce se rasprava nastavito, al nistaa 🙄 taman mi bilo dosadno 😂 ma ja nisam ono pobornih cijepljenja (kao rode dojenja) zato sto moze biti nuspojava (alergije i sl. Ne mislim na autizam -u to ne vjerujem) ali mislim da treba cijepiti zbog glupih bolesti koje su bile iskorjenjene a sad se vracaju. Tipa ospice, od kojih dijete moze umrijet, a imamo cjepivo za njih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.