Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marinaaaa
    13. Listopad 2019. 19:08

Deja1988

Ayla-cestitam na krstenju djevojcice🥰🥰🥰 Bome ti se zarakijala sinoc sa popom🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Legendo….🤣
    Evo mi papamo,spavamo,kakamo i tako u krug😁😊
    Bas uzivamo,ne mogu je se nagledati…🥰🥰 Totalno sam druga osoba… Ja ne znam kako vi,ali od kad sam rodila,bas me peru emocije,vise nego u trudnoci🙈 Nama jos pupak nije otpao,ali vidim da se lijepo susi… Jedva cekam da ju okupamo posteno😊 Ne voli se presvlaciti naravno,ali kad skuzi da joj je super kad je guza cista,onda utihne😁
    Meni su napisali preporuku za babytoll,pa cu joj od sutra davati…
    Mislila sam sutra s njom u kratku setnjicu na 10-15min,dok je jos 🌞..
    Cure,jos malo i ovo vas ceka….🤗🤗🤗

Mi smo bili jucer u prvoj setnji uz more, jedno pola sata. Baš nam je svima godilo 🤗 Iako sam se malo preforsirala jer ja ne znam sporo hodati 🤭 pa me danas šavovi malo bole.. 

PatyDi
    13. Listopad 2019. 19:19

Deja1988

Ayla-cestitam na krstenju djevojcice🥰🥰🥰 Bome ti se zarakijala sinoc sa popom🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Legendo….🤣
    Bas uzivamo,ne mogu je se nagledati…🥰🥰 Totalno sam druga osoba… Ja ne znam kako vi,ali od kad sam rodila,bas me peru emocije,vise nego u trudnoci🙈 Nama jos pupak nije otpao,ali vidim da se lijepo susi… Jedva cekam da ju okupamo posteno😊 Ne voli se presvlaciti naravno,ali kad skuzi da joj je super kad je guza cista,onda utihne😁

Kako se oporavljas nakon carskog? 
    Ja sam s emocijama kao u trudnoci, za sad 😫

mc_zgb
    13. Listopad 2019. 19:19

marinaaaa

mc_zgb

Ja si bas sad gledam malo slikice na mobitelu, i gledam s nekom nostalgijom kako mi je prolazila trudnoca. Nebi si nikad to mislila, ali nekako mi fali trudnoca 😭 ja ne znam jel me soraju neki hormoni sa zakasnjenjem ili sam samo luda 😂

Joj meni ne fali. Presjelo mi je odlazenje svake sekunde na wc, legnem u krevet i ne idem spavati nego cekam udarac u mjehur da opet odem na wc xD pa bolovi u stomaku, ceste bolne bh kontrakcije, kotrljanje s kreveta, ležanje na boku, umor nakon par minuta setnje, bolovi u leđima…7 mjeseci trudnoće milina zadnja 2 katastrofa 😖 Sada kad je ona kraj mene ja sam najsretnija 😁💞

Ma jasno, i meni nema vece srece nego sada kada je kraj mene. 💖 Ali nekako mi je cijela trudnoca proletila, bila mi je relativno lijepa trudnoca, pa valjda zato. A mozda su i hormoni 😂

felicita28
    13. Listopad 2019. 19:32

DijMar

felicita28

DijMar kad dragi dolazi?

Za 2 tj…posto nisam rodila ranije, odlucili smo da ostane jos malo, a i kod svojih sam pa imam svu mogucu pomoc, a onda ce odlaziti na krace 😊
    Kako dugo tvoj ostaje?

Vec je mjesec i po tu i jos ostaje mjesec, pa ide na 8 tjedana i onda dolazi na 2 mjeseca. Ajde super, bas sam te se dns sjetila jer si bila govorila da treba doc sad u 10. Mjesecu

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 19:47

Julie

Ayla cestitam na krštenju tvoje djevojčice. 😍🧸 Nadam se da vam je lijepo i da sveki ne prati goste u wc 😂🙈

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 19:49

mc_zgb

Ja si bas sad gledam malo slikice na mobitelu, i gledam s nekom nostalgijom kako mi je prolazila trudnoca. Nebi si nikad to mislila, ali nekako mi fali trudnoca 😭 ja ne znam jel me soraju neki hormoni sa zakasnjenjem ili sam samo luda 😂

Ja bih rekla da si samo luda, nije to do hormona 😂😂 sto bi mi falilo da se ne mogu sagnut? Da se ustajem s kreveta ko baba od 80god? Da hodam ko pingvin s noge na nogu? Da se prebacujem ko nasukani kit s boka na bok? Da ustajem cesce nocu na wc nego sto ustajem hranit dijete? 😂 luda majke mi, kazem ti ja 😂

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 19:51

Marijaa.Ika

Noemi1

Marijaa.Ika

Pozz cure, moze mi reci koja jel ovaj kombinezon predebelog materijala za jaje? Hvala 😊

https://www.amazon.com/Simple-Joys-Carters-Jumpsuit-Newborn/dp/B01N7LCBKX/ref=mp_s_a_1_1_sspa?keywords=Baby+jumpsuit&qid=1570967772&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEzSzZSUlcySTlMRjVSJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMzU0ODQ5Mk1NVE82MVJYTEZIRyZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwMDAwMzM4VTc0QVVCODRJT1BKJndpZGdldE5hbWU9c3BfcGhvbmVfc2VhcmNoX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU=

Ja mislim da nije. Ja svom obucem takvo medo odjelce i stane u jaje. Mozes ionak remenje stegnut i otpustiti. Bitno da nije ono suskavo, a nije 😊

A hvala, bas su nam neki dan na tecaju rekli da donesemo za obuci nesto sto jednostavnije po mogućnosti s patentom da im je lakse obuci. A u mene sve na gumbe, pa reko aj da uzmem nositi ce se
    😊

Ja sam svog sama obukla. Oni kad su rekli da mozemo kuc, mi vec bili obuceni i spakirani. Sestre popadale od smijeha 😂 kazem ja njima, to je dok se niste predomislili. Sto je sigurno, sigurno je 😁

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 19:56

Deja1988

Deja, moj je od babytola dobio grceve. Presla sam na oleovit D3. Babytol je d3 i k1 (vitamin k se daje dojenoj djeci, a djeci na adu samo d3, posto k ima u ad-u). Ali buduci da je promio u bolnici i injekciju vitamina k, nema veze. Prati si situaciju, pa ako ti bude imala grceve, trazi si neku alternativu. Mislim da ima i pliva neki vitamin d, ne znam kak se zove. 

mc_zgb
    13. Listopad 2019. 19:58

Noemi1

mc_zgb

Ja bih rekla da si samo luda, nije to do hormona 😂😂 sto bi mi falilo da se ne mogu sagnut? Da se ustajem s kreveta ko baba od 80god? Da hodam ko pingvin s noge na nogu? Da se prebacujem ko nasukani kit s boka na bok? Da ustajem cesce nocu na wc nego sto ustajem hranit dijete? 😂 luda majke mi, kazem ti ja 😂

ahahah ima nesto i u tome 😂😂 sad kad si to sve sazela lijepo mi je lakse.. samo sam luda 😂😂😂💪

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 19:58

Ayla cestitam na krstenju  Nisam znala da li se to cestita, al vidim da cure cestitaju pa ja po onoj: kud svi, tu i mali Mujo 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.