Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    13. Listopad 2019. 11:12

Zaboravih koja je spominjala da joj posteljica stari, ali bolje da vide ranije nego da se nes zakomplicira. Ja sam imala srecu u nesreci sto sam rodila kad sam rodila jer je posteljica na uzv uvijek bila uredna, ali kad je izaso van pupkovina je bila u raspadu 😱 
    Kroz par dana kad mi je gin vidjela upalu tamo dolje, zakljucile smo da je postojala neka upala iznutra i zato je pupkovina pocela propadati, a tokom poroda je on to povukao i izbacio izvana...e sad, tko je bio odgovoran sto se nije skuzilo to ranije 🤷🏼‍♀️

lala3
    13. Listopad 2019. 11:57

DijMar

Zaboravih koja je spominjala da joj posteljica stari, ali bolje da vide ranije nego da se nes zakomplicira. Ja sam imala srecu u nesreci sto sam rodila kad sam rodila jer je posteljica na uzv uvijek bila uredna, ali kad je izaso van pupkovina je bila u raspadu 😱
    Kroz par dana kad mi je gin vidjela upalu tamo dolje, zakljucile smo da je postojala neka upala iznutra i zato je pupkovina pocela propadati, a tokom poroda je on to povukao i izbacio izvana…e sad, tko je bio odgovoran sto se nije skuzilo to ranije 🤷🏼‍♀️

Da ja sam pitala za to, a rekla mi je dr kao da nije skroz stara, uglavnom da pazim na pokrete bebine... a citam da moze prestati beba napredovati jer se istrosi posteljica 😱, svasta sam procitala, pa me interesuje da li je imao ko slican slucaj... a moze se vidjeti samo na uzv...

felicita28
    13. Listopad 2019. 12:11

DijMar kad dragi dolazi?

PatyDi
    13. Listopad 2019. 12:28

felicita28

DijMar kad dragi dolazi?

Za 2 tj...posto nisam rodila ranije, odlucili smo da ostane jos malo, a i kod svojih sam pa imam svu mogucu pomoc, a onda ce odlaziti na krace 😊
    Kako dugo tvoj ostaje?

Julie
    13. Listopad 2019. 12:33

Mc 😂😂😂😂😂 ako kauc popusti pod pritiskom trk po reklamaciju 😂🙈

teresita
    13. Listopad 2019. 12:40

Cure blizu termina kako se osjecate, ja ne mogu maknit da sobon, osjecam da su mi se sve kosti razdvojile, malac aktivan uz puno štucanja. Pun misec je donija samo nespavanje, nikako se namistiti cilu noc....ajme ajme ajme, jedva cekam utorak jutro i carski, jer ode se ocito nista prirodno nece desiti 🥺🥺🥺

Venus
    13. Listopad 2019. 12:54

Teresita evo ja 38+3 u bolovi su nekad nesnosljivi zadnjih dana, upravo to sto pises, ko da cu se sva raspasti, mene cesto drze pri dnu zdjelice bolovi i grcevi i to ostri i jako neugodni ponekad, a beba kad se mice imam osjecaj ko da mi prsticima kopa i probija cerviks, doslovno ko da mi netko nozem kopa po onoi stvari i po crijevima 😞 i jos zadnja 3 dana se javili bolni strujni grcevi u preponama i straznjici niz nogu, ukocim se cijela od boli i u tom trenu nemogu mrdnit. Al beba je bas bas jako aktivna zadnjih 10 dana i doslovno me pola njenih pokreta boli...

Ovaj pun mjesec razocarao , ja samo govorim muzu uz sve ove nove jake bolove da se bojim ocu ih imat i za vrijeme poroda i trudova, kao da nije to dovoljna muka sama za sebe, vec jos da imam ove bolove probijanja nozem i grceve 😷😵

Venus
    13. Listopad 2019. 12:58

Frajla onda je te biogaia probiotickd kapi dobro nabaviti odmah i davati bebi preventivno po rodjenju? A sta ako ja sama vec uzimam dosta probiotika (svakodnevno cijelu trudnocu) jel se oni ne izlucuju do bebe kroz mlijeko? Da ju ne predoziram dobrim bakterijama haha

Ayla sretno djevojcici danas, uzivajte! ☺️

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 13:10

lalolitala

Noemi1

lalolitala

Ja uvela dohranu ipak… imam mljeka koje strca okolo al on je ljen vuc i probala sam izdajat al tak mi jednostavno nejde.. 20ml po 20ml mozda izdajalica vise nema takav vakum..mada nevjerujem jer mi ni s njom nije islo na nju. Uglavnom nije jos ni na porodajnoj tezini i iza svakog jela place. Sad iza sise uzme si jos 50ml navecer i ko bog

A sta su ti rekli pedijatar i patronazna? Obavezna dohrana jel? Ja sam isto muku mucila s izdajalicom. I uvijek nakon nje pogledam i bude jos mlijeka. 🙄 sad se bojim samo da ne dobijem mastitis kako ne dojim 😒

Pedijatru idemo s mjesec dana.. patronazna je rekla ipak uvest malo jer slabo dobiva skoro nista.. a ne mogu ja 2 dan izdajat za jedan obrok, nema smisla

Ma da, nema smisla. Ma bitno da beba napreduje i da je zdrava i sretna 😊

Frajla
    13. Listopad 2019. 13:23

Venus

Frajla onda je te biogaia probiotickd kapi dobro nabaviti odmah i davati bebi preventivno po rodjenju? A sta ako ja sama vec uzimam dosta probiotika (svakodnevno cijelu trudnocu) jel se oni ne izlucuju do bebe kroz mlijeko? Da ju ne predoziram dobrim bakterijama haha

Aylasretno djevojcici danas, uzivajte! ☺️

Ja sam davala od pocetka, neki savjetuju da se pričeka koji tjedan, pa ti odluci sta i kako....
    A te bakterije su za crijeva, ne vjerujem da se izlucuju u mlijeko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.