Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Listopad 2019. 13:33

Hej curke naravno da nisam nista spavala nocas ubija me pun mjesec i sve zivo me boli... Danas sam primjetila da mi se iscjedak pojacao nema mirisa samo je obilan i kad se obrisem ostaje zuti trag... Jel to moguce da mi onaj sluzni cep polako krece ispadati? Ayla dragaaa uvijek ja brinem di si ti nama... Zelim ti danas preljep dan sa tvojom princezom i fino se najedi i za nas... Mislit cemo na tebe... ❤️❤️❤️😍😍😘😘😘😘 

• Marijaa.Ika
    13. Listopad 2019. 13:57

Pozz cure, moze mi reci koja jel ovaj kombinezon predebelog materijala za jaje? Hvala 😊

https://www.amazon.com/Simple-Joys-Carters-Jumpsuit-Newborn/dp/B01N7LCBKX/ref=mp_s_a_1_1_sspa?keywords=Baby+jumpsuit&qid=1570967772&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEzSzZSUlcySTlMRjVSJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMzU0ODQ5Mk1NVE82MVJYTEZIRyZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwMDAwMzM4VTc0QVVCODRJT1BKJndpZGdldE5hbWU9c3BfcGhvbmVfc2VhcmNoX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU=

• TeBa
    13. Listopad 2019. 14:05

Noemi1 mozes mi reci kako se zove ona aplikacija sta si spominjala neki dan, znam samo da je zelene boje ikona haha, da ne trazim sada puno toga ste pisale 😊

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 14:40

TeBa

Noemi1mozes mi reci kako se zove ona aplikacija sta si spominjala neki dan, znam samo da je zelene boje ikona haha, da ne trazim sada puno toga ste pisale 😊

Baby Tracker, ikona je zelene boje s kolicima 😊 javi dojmove, bas me zanima oce se i tebi svidjet, ja sam bas zadovoljna 😁

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 14:42

Marijaa.Ika

Pozz cure, moze mi reci koja jel ovaj kombinezon predebelog materijala za jaje? Hvala 😊

https://www.amazon.com/Simple-Joys-Carters-Jumpsuit-Newborn/dp/B01N7LCBKX/ref=mp_s_a_1_1_sspa?keywords=Baby+jumpsuit&qid=1570967772&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEzSzZSUlcySTlMRjVSJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMzU0ODQ5Mk1NVE82MVJYTEZIRyZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwMDAwMzM4VTc0QVVCODRJT1BKJndpZGdldE5hbWU9c3BfcGhvbmVfc2VhcmNoX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU=

Ja mislim da nije. Ja svom obucem takvo medo odjelce i stane u jaje. Mozes ionak remenje stegnut i otpustiti. Bitno da nije ono suskavo, a nije 😊

• TeBa
    13. Listopad 2019. 14:54

Noemi1

TeBa

Noemi1mozes mi reci kako se zove ona aplikacija sta si spominjala neki dan, znam samo da je zelene boje ikona haha, da ne trazim sada puno toga ste pisale 😊

Baby Tracker, ikona je zelene boje s kolicima 😊 javi dojmove, bas me zanima oce se i tebi svidjet, ja sam bas zadovoljna 😁

Evo instalirala, na prvu se cini odlicna
    Javim dojmove 😀

PatyDi
    13. Listopad 2019. 14:57

TeBa

Noemi1

TeBa

Evo instalirala, na prvu se cini odlicna
    Javim dojmove 😀

Ja je jucer stavila i danas obrisala jer zaboravim na nju pa mi ispada da dijete nijs jelo 10 sati 😅 Ali inace je stvarno odlicna i jako mi se svidja...

PatyDi
    13. Listopad 2019. 15:00

Manich

Hej curke naravno da nisam nista spavala nocas ubija me pun mjesec i sve zivo me boli… Danas sam primjetila da mi se iscjedak pojacao nema mirisa samo je obilan i kad se obrisem ostaje zuti trag… Jel to moguce da mi onaj sluzni cep polako krece ispadati? Ayla dragaaa uvijek ja brinem di si ti nama… Zelim ti danas preljep dan sa tvojom princezom i fino se najedi i za nas… Mislit cemo na tebe… ❤️❤️❤️😍😍😘😘😘😘

Meni se isto zadnjih tjedana jos pojacao iscjedak, ali sluzni ces skuziti jer je drugaciji, ko smrkalj bude dok se iscjedak ne rasteze tako. I najcesce je smeckasti ili sa tragovima krvi

mc_zgb
    13. Listopad 2019. 16:04

Ja isto koristim tu aplikaciju i super mi je. Doduse, koristim samo ovu opciju za hranjenje, jer mi se ostalo neda upisivati 😅 A ovo mi super dodje jer ne moram pamtit koju cicu sam zadnje dala 😂

13. Listopad 2019. 16:25

DijMar

Manich

Hej curke naravno da nisam nista spavala nocas ubija me pun mjesec i sve zivo me boli… Danas sam primjetila da mi se iscjedak pojacao nema mirisa samo je obilan i kad se obrisem ostaje zuti trag… Jel to moguce da mi onaj sluzni cep polako krece ispadati? Ayla dragaaa uvijek ja brinem di si ti nama… Zelim ti danas preljep dan sa tvojom princezom i fino se najedi i za nas… Mislit cemo na tebe… ❤️❤️❤️😍😍😘😘😘😘

Meni se isto zadnjih tjedana jos pojacao iscjedak, ali sluzni ces skuziti jer je drugaciji, ko smrkalj bude dok se iscjedak ne rasteze tako. I najcesce je smeckasti ili sa tragovima krvi

Hihi hvala ti.. Bila sam blesava pa sam isla guglat i citala opise a bome mi je iskocila i slika hahaha 😂🙈🙈  u svakom slucaju iscjedak se bas pojacao dobrano ali zasad je to sve od simptoma.. Malo sam razocarana mislila sam da ce se nesto desavati vec... Nestrpljiva sam upoznati bebana.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.