Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    13. Listopad 2019. 22:54

Fali mi Ayla da se smijemo, vi ste mi se previse raznjezile 😂

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 22:54

Julie, super ti je slikica 😍

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 22:58

sreca

Samo da se javim,ja sam još u komadu. Stvarno sam zadnjih dana slomljena vec, zdjelica,kosti dole sve me boli,pritisak.. Baš što je netko napisao kao da osjećam kako probija dole i da se sirim, otvaram. Na termin je kontrola pa ćemo vidit stanje. Nekako je sve upućivalo da ću ovih dana rodit, a ono nista.

Ma nikad ne znas, mozda ces vec nocas 🙃 ja nisam iskusila tu bol prije poroda. Znala me samo malo zdjelica boli kao da se siri (ali to nije neposredno prije poroda neg mozda tjedan dva prije). Ja sam se otvorila 5cm, a da nisam ni skuzila 🤷

13. Listopad 2019. 23:09

Noemi1

Hahhahaha bome smo pekmezici.. Ja sutra idem na ctg naravno da od uzbudjenja necu spavati a bome ni zbog mjeseca.. 

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 23:14

Manich

Noemi1

Hahhahaha bome smo pekmezici.. Ja sutra idem na ctg naravno da od uzbudjenja necu spavati a bome ni zbog mjeseca..

Ooo sretno 😊 nek ocita neka brdasca 😛 sta je nocas pun mjesec? Sad za stvarno a? Hahaha jel trema? Da ne bi bilo ko prosli, 2,3 cure rodile 😂

Julie
    13. Listopad 2019. 23:17

Noemi1

Julie, super ti je slikica 😍

Hvala dragička ❤️

• sreca
    13. Listopad 2019. 23:18

Noemi1

sreca

Samo da se javim,ja sam još u komadu. Stvarno sam zadnjih dana slomljena vec, zdjelica,kosti dole sve me boli,pritisak.. Baš što je netko napisao kao da osjećam kako probija dole i da se sirim, otvaram. Na termin je kontrola pa ćemo vidit stanje. Nekako je sve upućivalo da ću ovih dana rodit, a ono nista.

Ma nikad ne znas, mozda ces vec nocas 🙃 ja nisam iskusila tu bol prije poroda. Znala me samo malo zdjelica boli kao da se siri (ali to nije neposredno prije poroda neg mozda tjedan dva prije). Ja sam se otvorila 5cm, a da nisam ni skuzila 🤷

Bogme si ti dobra,pola puta prošla a ni osjetila. Netko do 5cm vec se napati. 
    E da šta mi je još od jučer. Probudim,se a ono ne ko prije male flekice od kolostruma vec ogromna mokra fleka. I baš je sad bijelo počelo curiti, nije više žuto.

lala3
    13. Listopad 2019. 23:25

Cim nema ajle, svekrve nisu glavna tema 😁.. Nego cure koje su jos trudne ds vas pitam 😊, je li se vi vise znojite i preznojavate kako se blizi kraj trudnoce? Ja sam veceras legla pored malog dok on zaspi i takav nalet vrucine me uhvatio, da sam morala ustati i sjesti na krevet, skinut majcu sa sebe, ali idalje sam umirala od vrucine, a nije sad da je nesto u stanu toplije nego inace i jedva sam cekala casu vode... 

Julie
    13. Listopad 2019. 23:25

sreca

Noemi1

sreca

Bogme si ti dobra,pola puta prošla a ni osjetila. Netko do 5cm vec se napati.
    E da šta mi je još od jučer. Probudim,se a ono ne ko prije male flekice od kolostruma vec ogromna mokra fleka. I baš je sad bijelo počelo curiti, nije više žuto.

Meni je u trudnoci samo jednom jedna kap kolostruma ja sam mislila da od mojeg mlijeka ništa. 

13. Listopad 2019. 23:33

Noemi1

Manich

Noemi1

Ooo sretno 😊 nek ocita neka brdasca 😛 sta je nocas pun mjesec? Sad za stvarno a? Hahaha jel trema? Da ne bi bilo ko prosli, 2,3 cure rodile 😂

Hihi hvalaa.. Jooooj ja bi voljela da ocita nesto ma daaaa ova kaze hajd ti mala kreni polako za bolnicu.. Ja sam spremna da upoznam svog malog zlocka.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.