Ayla-cestitam na krstenju djevojcice🥰🥰🥰 Bome ti se zarakijala sinoc sa popom🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Legendo….🤣
Evo mi papamo,spavamo,kakamo i tako u krug😁😊
Bas uzivamo,ne mogu je se nagledati…🥰🥰 Totalno sam druga osoba… Ja ne znam kako vi,ali od kad sam rodila,bas me peru emocije,vise nego u trudnoci🙈 Nama jos pupak nije otpao,ali vidim da se lijepo susi… Jedva cekam da ju okupamo posteno😊 Ne voli se presvlaciti naravno,ali kad skuzi da joj je super kad je guza cista,onda utihne😁
Meni su napisali preporuku za babytoll,pa cu joj od sutra davati…
Mislila sam sutra s njom u kratku setnjicu na 10-15min,dok je jos 🌞..
Cure,jos malo i ovo vas ceka….🤗🤗🤗
I mene su prale emocije viae nego u trudnoci, narocito prvi dan, nikad to necu zaboraviti. Plakala sam u autu dok smo isli doma a kad sam usla u stan suza suzu lije, naravno od srece. Valjda me onda oprao onaj šok od poroda i jos kad sam u glavi pomislila koliko smo dugo cekali tu malu mrvicu i da je sad tu...ma neopisivo ❤
Cure,jeli ijedna od vas pred kraj trudnice ima/imala ucestalu potrebu za mokrenjem ali i kad ne treba?😅doslovno kad dodem sa skoljke,opet imam osjecaj kao da cu se u hlace upiskit i odem i skoro nista🙈
Joj sva se raznjeznim citajuci vas, nove mamasite i bebice, i sve ste promijenile slike na forumu na baby slicice, ma predivno 😍🥰
Eto jedva cekam 🥰😍🥰😍🥰
Cure,jeli ijedna od vas pred kraj trudnice ima/imala ucestalu potrebu za mokrenjem ali i kad ne treba?😅doslovno kad dodem sa skoljke,opet imam osjecaj kao da cu se u hlace upiskit i odem i skoro nista🙈
Daaa, to mi je bas islo na zivce. Navecer pogotovo. Piskim, legnen u krevet i odmah nazad piskit 🙄🙄
Opet upadam malo s ljetnih 😊 Cure koje se izdajate, procitala sam na aventovim stranicama da navodno ide lakse kad se izdaja u ritmu kako bebe inace sisu. Znaci na pocetku kratki brzi potezi u malim razmacima, a kad mlijeko krene dva il tri puta za redom i zadnji pritisak malo dulje drzite. A da bi povecale kolicinu mlijeka izdajanjem se treba nekoliko minita izdajati na prazno. S time da ne mora znaciti da ce profunkcionirat, neke zene jednostavno ne mogu izdojiti i ne mogu si pomoci. Meni inace pomaze kad pritisnem dojku u c ili u hvatu da malo bolje ide mlijeko.
Vidla sam da se cure koje su jos trudne zale na odlaske na wc, ja inace sad kad dojim cesce idem na wc nego u trudnoci jer sam pojacala unos tekucine 😅. Bebica spava a ja se probudim na wc 😂 i kad se probudi za hranjenje opet moram 😂😂
Meni je isto bila lijepa trudnoca i bas sam nedugo dragom rekla da mi nedostaju ultrazvuci jer imaš taj efekt iznenađenja, svaki put nešto novo vidiš i budeš sretan i veseliš se toj težini koju skuplja Itd. 😍
U majčinstvu daleko vise uživam, noćas kod uspavljivanja mi je prvi put počeo onako pravo gugutati. Znaci da se rastopis koliko emocija osjećaš odjednom.
Meni je isto bila lijepa trudnoca i bas sam nedugo dragom rekla da mi nedostaju ultrazvuci jer imaš taj efekt iznenađenja, svaki put nešto novo vidiš i budeš sretan i veseliš se toj težini koju skuplja Itd. 😍
U majčinstvu daleko vise uživam, noćas kod uspavljivanja mi je prvi put počeo onako pravo gugutati. Znaci da se rastopis koliko emocija osjećaš odjednom.
Ajde drago mi je da nisam jedina 🙈
Zar je vec poceo sa gugutanjem? Ajme preslatko 💖😍
Pozz cure, moze mi reci koja jel ovaj kombinezon predebelog materijala za jaje? Hvala 😊
https://www.amazon.com/Simple-Joys-Carters-Jumpsuit-Newborn/dp/B01N7LCBKX/ref=mp_s_a_1_1_sspa?keywords=Baby+jumpsuit&qid=1570967772&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEzSzZSUlcySTlMRjVSJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMzU0ODQ5Mk1NVE82MVJYTEZIRyZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwMDAwMzM4VTc0QVVCODRJT1BKJndpZGdldE5hbWU9c3BfcGhvbmVfc2VhcmNoX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU=
Ja mislim da nije. Ja svom obucem takvo medo odjelce i stane u jaje. Mozes ionak remenje stegnut i otpustiti. Bitno da nije ono suskavo, a nije 😊
A hvala, bas su nam neki dan na tecaju rekli da donesemo za obuci nesto sto jednostavnije po mogućnosti s patentom da im je lakse obuci. A u mene sve na gumbe, pa reko aj da uzmem nositi ce se
😊
Ja sam svog sama obukla. Oni kad su rekli da mozemo kuc, mi vec bili obuceni i spakirani. Sestre popadale od smijeha 😂 kazem ja njima, to je dok se niste predomislili. Sto je sigurno, sigurno je 😁
Pa nisi ni luda, da, svakako je beba uz mamu. A one kompliciraju, bolje je da ih docekam spremna
😂 I bris kuci 😁
Ajde drago mi je da nisam jedina 🙈
Zar je vec poceo sa gugutanjem? Ajme preslatko 💖😍
Pa eto to je bilo nocas, danas opet nista, ali ja strpljivo cekam 😍
Inace kad se napije sike sike nekad odmah i zaspi, a nekad se hoce malo nositi i onda mu pustimo pjesme od Olivera, moj lipi andjele i kad mi dodes ti i pjevamo mu i zaspi. Bas ga voli slusati i onda me gleda s tim predivnim okicama dok mu pjevam tak i tatu.
Sortiraj odgovore
Najstariji